CATEGORIES

Syksyn paras vaatekappale

14.9.2013

Syksyn kirpsakan sään nipistäessä on aika kaivaa kaapista se jokavuotinen luottovaate: pehmoinen neule. Monelle se on syksyn pelastus. Syyssateiden siivotessa kaupungin hiljeneviä katuja, tuo tuo ihana vaatekapple lämpöä ja mukavuutta kylmenevään arkeen.

Yksi suosikkivaatteitani on reilu viisi vuotta vanha Paul & Joe-neuleeni, joka on pysynyt loistavassa kunnossa ahkerasta käytöstä huolimatta. Materiaaliltaan se on ihoa hellivän pehmeää kasmir-villaa. Se on vaate, jolle löytää käyttöä vuodesta toiseen ja näyttää aina yhtä klassisen tyylikkäältä. Vaatemantrani mukaan pihistän hetken trendien kohdalla, mutta ajattomiin klassikoihin pyrin panostamaan.

lovingthisgreayknit

Olen kaivannut lisää tällaisia luottoneuleita vaatekaappiini muissakin väreissä. Muutama päivä sitten poikkesin Fredan pienessä Gaudete-liikkeessä, mistä löysin loistavan valikoiman kauniita ja klassisia neuleita. Sovituskoppiin lähti neljä pehmoista kaveria ja kaksi niistä selvisi kaupan kassalle asti. Ne tulevat toivottavasti toimimaan uskollisina ystävinä vielä monien vuosien ajan!

IMG_2881editedootdworldsbestblogs IMG_2896editedootdworldsbestblogs IMG_2901editedootdworldsbestblogs

Harmaa luottoystävä sai kamukseen mustan Acnen ja valkomustaraidallisen Vincen. Syksyn edetessä niitä tulee varmasti näkymään tarkemmin asukuvissa.

Vinkkasi muuten Gaudeten tuttu myyjä, että heidän nettikaupassaan on käynnissä nyt ale. Saat -15% alennuksen kaikista neuleista, kun käytät verkossa asioidessasi koodia: gaudeteinsta. Tarjous päättyy tänään (lauantaina), joten toimi nopeasti, jos syksyn hankintalistallasi on laadukas neule hyvään hintaan!

9 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • emilia

  Laitan viestini vielä uudelleen jos saisin vastauksen :)

  Tämä ei liity aiheeseen mutta olen ennenkin ihastellut lamppujasi jotka vilahtavat kuvissasi seinustalla. Nuo kauniit musta-valkoiset pöytälamput. Saisinko udella, mistä ne on ostettu? Kiitos :)

  • Mrs.V

   Moikka! Olen samaan kysymykseen aiemmin vastannut, mutta varmaankin joku muukin on niistä siis kysellyt! :) Tarkoitatko ruokapöydän vieressä senkillä olevia? Ne on ikävä kyllä ostettu Hollannista n.8 vuotta sitten, enkä muista liikettäkään :/ Sen verran kyllä – että ei ollut tuttu nimi entuudestaan – eli ei varmaankaan löydy Suomesta :/ Toivottavasti löydät jostain vastaavat! :)

 • PauliinaT

  Moikka Hanna!

  Voisitko tehdä postausta over the knee -saappaista? Sellaisen “skimp & spend” -tyylisen? Olen yrittänyt löytää netistä over the knee -saappaita ja olen löytänytkin; tosin kaikki ihanat löytämäni ovat olleet n. 9oo euroa ja siitö ylöspäin.
  Toivoisin löytäväni omat yksilöni n. 200 euron budjetilla :)
  Kiitos jos jaksat kyseisen postauksen toteuttaa!

  Pauliina

 • Haidi

  Luottoneuleet ovat kyllä
  Parhaita. Helppo valinta kiskaita päälle syksyiseen säähän! Innolla odottelen asuja neuleista :)

 • Aivan ihanat neuleet! Itsellä syksyneule vielä hakusessa, mutta pitääpä käydä ensi viikolla vilkaisemassa Gaudeten valikoima, tai vielä tänään tuo nettikauppa. Suuret kiitokset vinkistä!:)

 • emilia

  Tämä ei liity aiheesee,n mutta olen ennenkin ihastellut lamppujasi jotka vilahtavat kuvissasi seinustalla. Nuo kauniit musta-valkoiset pöytälamput. Saisinko udella, mistä ne on ostettu? Kiitos :)

 • Cassie_00

  Heippa!

  Mun mielestä on todella ihailtavaa, kuinka suosit pukeutumisessasi kestäviä juttuja. Monesti olen täältä lukenut, kuinka kerrot jonkun vaatekappaleen olevan jo useamman vuoden vanha ja minusta se on tosi hienoa tämän kaiken kulutushysterian keskellä, mitä blogimaailmassa vallitsee. Olen omassa kaveriporukassanikin huomannut, että esim muutaman vuoden takainen talvitakki pitäisi vaihtaa uuteen, koska “täähän on ollut mulla jo pari vuotta” vaikka mitään vikaa ei olisikaan. Itse olen samoilla linjoilla kuin sinä eli paljon käytettäviin juttuihin panostan ja pidän niitä kyllä tasan niin kauan kun ne vain palvelevat tarkoituksessaan. Onneksi tyylini on sinun tyylisi tapaan hyvin klassinen, joten edelleen monen vuoden takaiset asiat miellyttävät omaa silmää.

  Kivaa syksynjatkoa!

 • Näyttääpä kivalta! Perusneule on kyllä ehdottomasti paras ystävä syksyisin ja talvisin! :)

 • Jasmin

  Hei, saako toivoa casrmirneuleen hoito postausta? Vinkkejähän löytyy lehdistä silloin tällöin mutta olisi kiva kuulla ihan omia hyviä kokemuksia. Itse en nyt hoida neuleitani mitenkään mutta vanhimmat kappaleet vaikuttaisivat kaipaavan erityipesua ja nukan poistoa.