CATEGORIES

Lämmittävä tarjous!

21.11.2013

*Yhteistyössä Gaudeten kanssa*

Lämmittävä vinkki vallitseviin syksyisiin säihin! Yhdellä suosikkiliikkeistäni Helsingissä, Fredalla sijaitsevassa Gaudetessa, on meneillään huimat takkialet! Olen ostanut tästä ihanasta pikkuliikkeestä mm. Acnen ja Vincen pehmoisia neuleita, joita tekin olette blogissa nähneet. Tämä syksy on ollut poikkeuksellisen lauha, joten ilman talvitakkia on pärjännyt hyvin tähän saakka. Jos sinulla on sellainen kuitenkin vielä hankinnassa, olisi nyt loistava hetki tähän hurmaavaan liikkeeseen tutustua. Gaudetessa kaikki takit ovat nyt -30% alennuksessa tulevaan lauantaihin 23.11. saakka!

IMG_2981bestblogsstreetstyleootd

coat: Pyrenex / saatu Gaudetesta
jumper: Vince @ Gaudete
panst: Vila
wellies: Hunter

GAUDETE

Pikkulintunen myös tiskiltä lauleskeli, että Acnen muhkeita Canada -huiveja on tulossa lähiaikoina liikkeeseen huimasti lisää. Kannattaa olla kärppänä, jos haluaa parhaat värit päältä! Mikäli et asu Helsingissä, voit myös hyötyä tästä tarjouksesta heidän verkkokauppansa kautta. Aikaa toimia on lauantaihin asti! :)

www.gaudete.com

10 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Mrs H

  Huh, mitä kommentointia..
  Itse olen kiinnostunut noiden Pyrenexin takkien mitoituksesta, ovatko reilun kokoisia vaiko ranskalaiseen tapaan pienenpieniä? Mikä koko itselläsi on ja mitä kokoa normaalisti käytät? Kiitos vastauksestasi!

 • Tiina

  Onko neule alareunasta aika nyppyinen vai näyttääkö se vain kuvassa siltä? Toivottavasti vain näyttää, sillä tuon hintaluokan vaatteen pitäisi olla laadukas. Muuten tykkään tuosta raitaneuleesta hirmuisesti, myös takki on kiva.

 • Titta

  Pois ryppyotsaisuus. Muualla keskustellaan Kevan johtajan etuuksien kohtuullisuudesta :-) Mun mielestä yhteistyö on myös selkeästi ilmoitettu. Käsittääkseni bloggajien palkkiot eivät ole myöskään kovinkaan suuret, joten eiköhän tää ole ihan pieni, aiheellinen kiitos. Itse en kylläkään osaa rinnastaa blogeja aikakauslehtiin, siellä on kuitenkin enemmän luettavaa ja ammattilaisia moneen lähtöön töissä. Mustakin vastaukset kommentointeihin ovat aina asiallisia ja ystävällisiä, vaikka se välillä varmaan haastavaa onkin, kun lukee joitakin palautteita. Toki ei täällä varmaan lehden alla julkisesti varmaan kenenkään kannata olla kovin tympeä. Iloa kaikille!

  • Taija

   Mä rinnastaisin kyllä blogit hyvinkin vahvasti aikakauslehtiin mainonnan osalta! Ja itseasiassa vieläpä mainostajalle paljon parempana mainospaikkana kuin aikakauslehdet, koska blogeja pystyy lukemaan kuka tahansa (vrt. lehdet maksaa yllättävän paljon) ja koska blogeissa “mainokset” on upotettu muun tekstin sekaan jolloin ne tulee lukijoille vähän puoliväkisin, siis verrattuna siihen että aikakauslehdissä voi helposti vaan skipata sen mainossivun (tai kymmenen) :D

 • aila

  Tosi kiva, että selkeästi ilmoitat nämä yhteistyökuviot : ) Ei se kai ole keneltäkään pois, jos saat ilmaisen takin, Gaudetellekin taitaa olla paljon halvempaa mainostaa tuotteitaan bloggareiden kautta kuin ostaa mainostilaa esim. lehdistä…Itse henkilökohtaisesti nykyään koen blogit vähän kuin aikakausilehtinä…en odotakaan, että tunnetuimmat bloggaajat olisivat kaupallisesti täysin riippumattomia ja “lahjomattomia”….onneksi tuolla blogosfäärissä on myös paljon ihania, pieniä blogeja, joissa on rosoista persoonallisuutta, mkä näistä tiettyjä merkkejä rummuttavista blogeista on katoamassa…joten kaikille riittää lukemista..Sinulle pitää vielä antaa kiitosta siitä, kuinka ihanasti suhtaudut kommentointiin, se kertoo bloggaajasta todella paljon : )) eikä blogissasi muutenkaan ole liiemmin moittimista, mielelläni käyn aina vilkaisemassa : )

 • u

  On kyllä hieno takki mutta untuva ja turkis eivät todellakaan ole juttuni. Osaatko vinkata mistä voisi löytää samankaltaisen takin mutta jollain muulla täytteellä?

 • Vastarannankiiski

  Ihana takki, ja miten hurja etu meihin muihin nähden! ;D On se kyllä mainiota että juuri niille ihmisille jotka muutenkin pystyisivät helposti hankkimaan 500 euron takin tms., niitä “työnnetään” ilmaiseksi… no, ammatin- tai harrastuksenvalintakysymys kaiketi. Valitettavasti omissa ympyröissä salilla, kulttuuririennoissa ym. vastaavaa ei juurikaan tapahdu. ;D

  • Mrs.V

   Jokaisessa ammatissa on omat etunsa. Mutta niin on myös huonotkin puolensa :D Mutta bloggaaminen on siitä kiva, että kuka tahansa voi aloittaa omansa vaikka tällä sekunnilla! :)

 • Heidi

  Jee, luulin että missasin totaalisesti viininpunaiset Canada-huivit ja pitäisi oottaa niitä ensi syksyyn. Nyt heräsi kuitenkin toivonkipinä, että semmosen täksi talveksi saisin. :)

  • Mrs.V

   Ikävä kyllä en tiedä mitä värejä heille on tulossa, mutta toivottavasti saisit omasi viininpunaisena! :) Ne on nimittäin ihania ne Canada huivit!