CATEGORIES

Kaivarin Kanuunaan!

18.1.2014

Nyt on kuulkaas mielettömän hyvä hetki tehdä todellisia löytöjä kirpparilta! Sisko sai viime tingassa peruutuspaikan Kaivarin Kanuuna -kirpputorilta. Tämä itsepalvelukirppis löytyy Eirasta aivan Kaivopuiston rannan tuntumasta. Paikka on tunnettu siitä, että siellä voi tehdä todellisia design-löytöjä hyvin edulliseen hintaan.

kirppisotsikko

Siskolla on varattu tästä päivästä (klo.12.00->) viikoksi eteenpäin pöytä numero 66. Tulemme seuraamaan miten tavarat menevät tällä itsepalvelukirppiksellä kaupaksi. Siskon eilinen kirpparipostaus innoitti jo niin paljon kyselyjä tavaroista, että parhaat viedään varmasti päältä jo ensimmäisten tuntien aikana. Mukana on nimittäin myös paljon äitini aarteita. Mikäli pöytä tyhjenee nopeasti, tulemme viikon aikana täyttämään pöytää myös minun vanhoilla aarteillani. Ilmoitan siitä myös blogissa jos näin käy.

Jos sinulla on siis tänä vkoloppuna tai seuraavan viikon aikana aikaa, käyhän katsastamassa kirpparin tarjonta. Ota vaikkapa miehesi mukaan, sillä pöydästä löytyy myös pieni valikoima heille. Minunkin mieheni päätti tätä kautta muutaman vaatekappaleensa kirpparilla myydä – hän kun ei ole sitä koskaan ennen tehnyt. Myynnistä löytyy mm:

sunny helsinki (3 of 4)

D&G valkoinen neule 20e (norm. n.200 e)
Kokoa Medium

sunny helsinki (1 of 4) sunny helsinki (2 of 4)

T-paitoja (Dolce & Gabbana ja DSquared2) hinta 10e (norm. n.110e).
Kokoa Medium

sunny helsinki (4 of 4)

Filippa K:n lämmin talvitakki 20e (norm.n.250e)
Kokoa Medium
Huom! Pieni repeämä oikeassa kainalossa. Helppo korjata!

Lisätietoa Kaivarin Kanuunasta ja aukioloajoista saat täältä. Löytöjen täyteistä viikkoa kaikille!

5 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Melisa

  Täytyypä suunnata ensi viikolla Kaivarin suuntaan. Harmi, kun nyt viikonloppuna ei ehdi, mutta toivottavasti vielä viikollakin siellä olisi hyviä löytöjä. Kokeilin muuten tänään uunikanaa ja se oli todella hyvää. Perhekin tykkäsi. Mies alkoi ideoimaan, että ketsupin voisi korvata maustetulla tomaattimurskalla. Ehkä, mutta ketsuppi toimi kyllä loistavasti. Enpä olisi itse kyllä koskaan keksinyt ketsuppihuntua kanojen päälle laittaa. Tätä täytyy tehdä pian uudestaan. Boursinia en ole vielä löytänyt, mutta Bonjourin valkosipulijuusto toimi myös hyvin.

 • Heidi

  Monesti olen itsekin tehnyt löytöjä tuolta. Viimeisimpänä ihana Parajumpersin aito untsikka. Suosittelen siis itsekin kaikille Kaivarin kanuunaa. Ikinä en ole sieltä tyhjin käsin poistunut. ;) ;) Terkuin, Heidi

 • sofia

  Hei! Aivan upeita tuotteita olette siskosi kanssa pistämässä myyntiin :) Varsinkin nämä nämä miesten vaatteet olivat mieleeni, ja ajattelinkin kysyä, että olisiko mahdollista ostaa tälleen “etänä” tuo miesten neule? Haluaisin yllättää avopuolisoni pienellä lahjalla ja tuo neule kyllä varmasti ilahduttaisi häntä. Valitettavasti en pääse helsinkiin tuolloin, kun teillä on kirpputoripöytä varattuna :( maksaisin toki postituksesta aiheutuvat lisäkulut! Ymmärrän kyllä, jos haluat myydä tuotteet suoraan kirpputorilla. :)

  Aurinkoista päivän jatkoa sivulle! :)

  • Mrs.V

   Hei Sofia! Kiva että tavaroiden joukosta on löytynyt mielenkiintoisia yksilöitä! Ikävä kyllä nämä kaikki tuotteet menevät ensin tuonne kirpparille, mutta mikäli tämä neule on vielä viikon loputtua jäljellä palaan sinulle asiaan mahdollisesta postittamisesta! :) Aurinkoista päivää sinne ja ollaan yhteydessä!

   • sofia

    Hih kiitoksia nopeasta vastauksestasi! :) Pitänee toivoa siis, että kirpparilla kävijöille iskee jokin hetkellinen sokeus paidan upeuden suhteen ;D