CATEGORIES

Nahkahousut alessa!

22.1.2014

Huomasin noita nahkahousujani googletellessa, että nämä samat yksilöt löytyvät nyt hyvässä -50% alennuksessa Supertrashin verkkokaupasta. Muistelin, että muutamat teistä ovat niiden perään kyselleet, joten käykäähän kurkkaamassa jos vielä kiinnostaa! Värivaihtoehtojakin on reilut viisi kappaletta!

Kuvankaappaus 2014-1-22 kello 17.46.40

Sen verran olen näistä pitänyt, että nuo ruskeatkin himottaisivat. Himotukseksi ne tosin jää, koska raskausaikana nämä jää käyttämättä korkean vyötärönsä takia.

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • siiri

  Toinen pyyntö postauksiin, älä kainostele pallomasua vaan anna meille muillekin pallokaloille vinkkejä pukeutumiseen raskausaikanakin :)
  Voi olla että tämä on Väinölä tunteeni, mutta tuntuu kuin nykyisiä asukuvia olisi nyt vähemmän. Meille tulee syysvauva, ja maha on nyt jo saman kokoinen kuin aikaisemmissa raskauksissa viikolla 20 (nyt vkoja siis 7). Olen aivan kyllästynyt vanhoihin äitiysvaatteisiini ja riemastuin, kun kerroit omasta odotuksestasi. Luvassa on tyylikkäitä äitiysvaatteita :)

  • Mrs.V

   Joo ehdottomasti tulee asukuvia, en missään nimessä niitä kainostele! :) Nyt on vaan niin pirun kylmä, että -15 asteen pakkasessa ei ihan helposti niitä oteta. Siksi niitä on vähän :) Mutta siihen asti voit toivottavasti löytää edellisen raskauteni asukuvista inspistä? :) Onnea odotuksesi johdosta!! :)

 • Sanni

  No voi hitsit! Menisi kyllä heti hankintaan (oon näitä pyöritellyt mielessäni jo jonkin aikaa), mutta kasvavan mahan takia joudun minäkin jättämään väliin. Ja mustissa housuissa alkaa olla koot ihan loppu.

 • Emilia

  Juttuvinkki sinulle: Raskausajan kauneudenhoito. Noudatatko jotain ruokavaliota, oletko karsinut joitakin kosmetiikkatuotteita raskauden aikana, miten harrastat liikuntaa, raskausajan muotia ja vinkkejä yms :)

 • Anna

  Hei,
  Kyllä nuo housut kiinnostavat! Mitä kokoa itse käytät?
  Löystyvätkö housut käytössä ja ovatko muuten malliltaan miten tiukkaa?

  Terv. Anna

  • Mrs.V

   Mulla on koko 34! Kaupassa meinasin ottaa kokoa 36, koska ne oli niin passelit, mutta myyjä käski ahtautua kokoon 34, sillä sanoin niiden antavan periksi alta aikayksikön… Ja oikeassa oli. Pitää ottaa nahan kanssa yhtä kokoa pienempi! :) Minulla yleensä koko 36. Nahan ominaisuuteen kuuluu, että se antaa hyvin periksi ja muokkautuu käyttäjälleen sopivaksi nopeasti. Eli oli alkuun tosi tiukka ja nyt (melkoisen nopeasti) mukavat! :)

 • tuuli

  Kiitos Hanna vinkistä! Mikä koko sulla on?

  • Mrs.V

   Mulla on koko 34! Kaupassa meinasin ottaa kokoa 36, koska ne oli niin passelit, mutta myyjä käski ahtautua kokoon 34, sillä sanoin niiden antavan periksi alta aikayksikön… Ja oikeassa oli. Pitää ottaa nahan kanssa yhtä kokoa pienempi! :)