CATEGORIES

Bloggari baittari

26.1.2014

Inspiraation eiliseen asuuni sain keltäs muultakaan, kuin Atlantic Pacific-blogin Blairilta. Oikeastaan ihastuin tässä asussa sen värimaailmaan. Poikaani olenkin tähän harmaan, mustan ja keltaisen yhdistelmään pukenut, mutta itsekin tekisi mieli näitä värejä päälleni pistää.

LOVINYELLOWBLACKANDGREY pictures from Atlantic Pacific-blog

Eilen sitten tuskailin harmaiden ja keltaisten yksilöideni kanssa kunnes hermostuin siihen, etteivät vaatteeni yksinkertaisesti istu minulle enää normaalisti vatsani takia. Housut viskattiin ärräpäissä nurkkaan ja lähdin hamelinjalle.

5 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Moi! Tykkään myös kovasti pukea poikaa harmaa-musta-keltaiseen (toki muihinkin väreihin :)) Lastenhuoneesta meiltä löytyy kanssa näitä kyseisiä värejä. Eikä näytä hullummalta tämä Blairinkaan asu, pitää ehkä alkaa omaan vaatekaappiin harkitsemaan jotain keltaista! Niin ja onneksi olkoon raskauden johdosta!!

 • Aa

  Mulle tulee joka kevät(talvi) keltaisen himo. Tällä hetkellä pöydällä kirkkaan keltaiset tulppaanit ilahduttamassa. Lapsille on kevääksi keltaista Gugguuta jemmattuna :-)

  KUULE, olen viimein ostamassa itselleni noita Raybaneja, voisitko kertoa minkäväriset koet itse mieluisimmiksi ja monikäyttöisimmiksi. Ja mikä on paras koko naiselle.

  KIITOS

 • Yellow and gray go together so well! Love this look from Atlantic-Pacific, nice inspo!

  http://jeansandroses.blogspot.com/

 • Sari

  Raskaudessa keho muuttuu niin nopeasti että on vaikea pysyä perässä. Istuvuus muuten kuin äärimmäisen joustavia trikoovaatteita käyttäen on melko mahdoton tehtävä. Jos onnistut keksimään jotain muuta niin olisi kiva nähdä kuvia, siltä varalta että itsekin vielä pääsee tuon ongelman kanssa kamppailemaan.

 • Tässä yhteydessä keltainen näyttää jotenkin kutsuvalta jopa, muuten en välitä väristä vähäänkään. :)

  Onneksi saatavilla on ihania ja tyylikkäitäkin mammavaatteita (itse olen suosinut tunika+leggarit linjaa, mutta tunnustaudun tyylitajuttomaksi ja mukavuudenhaluiseksi;)) ja hamelinjallahan pärjää tosiaan pitkään, kun masun kohdalta jo kiristelee. Toivottavasti vointisi on muuten hyvä!

  http://mamainprogess.blogspot.fi/