CATEGORIES

Sandals for summer

10.2.2014

Olen jo jonkin aikaa ihaillut näitä sandaaleja mytheresa.com verkkokaupassa. Givenchyn kenkiä minulla ei entuudestaan ole, joten en ole uskaltanut niitä vielä tilata.

givenchy sandal pics:mytheresa.com

Eilen huomasin naapuritontin Mikon blogista, että Luxbag avasi tänään uusissa – isommissa tiloissa Pohjoisesplanadilla. Kuvien seasta bongasin, että heillä oli myös tämä Givenchyn kaunis Cruise-malliston kenkä valikoimissa. Aamutuimaan marssin sinne ystävieni ja poikani kanssa niitä hakemaan, mutta vasta paikanpäällä huomasin, että malli olikin eri, mutta vain aavistuksen verran. Mytheresassa ihailemani pari oli matalalla pohjalla, kun Luxbag myi samaa mallia kannan platform-pohjalla. Kauniit oli nekin, mutta uskon tämän hieman matalemman mallin olevan enemmän minulle.

Nyt tässä kovasti pohdin klikkaanko ne tuolta mytheresan verkkokaupasta ostoskoriini. Mikäli kenkä kiinnostaa, suosittelen kurkkaamaan Helsingin Luxbag-liikkeen. Platform-malli oli myös erittäin kaunis! Valikoimissa oli myös upeitakin upeampia Celinen laukkuja. Parhaat viedään varmasti nopeasti päältä, joten suosittelen käymään uudistuneessa liikkeessä ripeästi.

7 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Ihanat ja naiselliset kengät! Luxbagista löytyy vaikka mitä herkkuja, kävin eilen itsekin ihailemassa Balenciagan laukkua, pitäisi enää vaan päättää malli.

 • Haidi

  Ah nuo kengät ovat niin upeat! Viimekesänä vilahteli niin paljon, että itsekkin tekisi mieli hankkia. Tosin omalle jalalle ei välttämättä sopiva malli :)
  Aivan upeat kyllä, klikkaisin siis kengät kotia koohti ;D

 • Kauniit ovat mutta hinta huimaa päätä! Laitan saman summan mieluummin johonkin muuhun kun mahdollisuuksia ulkoiluttaa tuollaisia ihanuuksia ei kuitenkaan paljoa olisi…Ei ehkä leikkikentän reunalle;)

  Mutta ovat ihanat ja oikeastaan vasta viime kesänä ihastuin tuohon malliin. Viime yönä lajittelin unessani kenkäkaappiani ja yllätyksekseni sieltä löytyi valtava määrä ihania kenkiä…Pitää mennä tarkistamaan josko ne jotenkin olisivat realisoituneet sinne!:)

  http://sannamamainprogress.blogspot.fi/

 • Ihanat kengät!
  Olen jo muutaman vuoden etsinyt tuon mallisia kenkiä kultabeigen värisenä. Oi että jos sellaiset jostain käsiini saan <3

 • Anna hyvän kiertää :) Upea tuo uusi liike ja hauskaa, että valikoimassa on nyt myös Balenciagaa ja vaatteita. Harmi, että kengät eivät olleet etsimäsi… No ehkä sieltä löytyy jotakin muuta ihanaa :)

 • Hannah

  Siis oikeasti.. UPEAT!! voi lääh.. tuon mallisesta sandaalista olen haaveillut itsekin, mutta en ole toistaiseksi niitä vielä etsinyt. Nuo olisi aivan to-die-for mutta oman budjetin ulkopuolella, täytyy siis itse metsästää sitä skimp- veriosta ;) Taitaa mennä kevään New Yorkin matkan “etsi näitä”- listalle :) En muista yhtään mytheresan palautuspolitiikkaa, kerran olen jopa sieltä tilannut, mutta jos palautus on helppoa niin tilaukseen vaan ;)

 • aila

  uuuh mitkä kaunottaret, mutta lähes 700 euroa kengistä on itselleni ehdottomasti liikaa : ) mutta anna mennä vaan, jos käyttöä on : D