CATEGORIES

Jean Paul Gaultier for Lindex – ensimmäiset kuvat mallistosta!

19.8.2014

Nyt on julkistettu ensimmäiset kuvat Jean Paul Gaultierin Lindexille suunnittelemasta mallistosta! Tässä postauksessa riemuitsin uutisesta kanssanne ja ounastelin, että raitaa olisi ainakin luvassa. Herra Gaultier ei pettänyt. Ajatonta raitaa löytyy monessa muotoa. Erittäin tyylikkäitä ja klassisia kappaleita näyttäisi olevan myös biker-nahkatakin ja mustan kynähameen muodossa. Aiemmassa postauksessa epäilin Madonnan kartiorintaliivejä nähtävän, mutta tuotteista löytyy kuitenkin viimeisteltyjen yksityiskohtien muodossa kartiomallisia leikkauksia.

Näin herra itse kuvailee mallistoaan:
– Suunnittelemani mallisto on pieni Jean Paul Gaultier -vaatekaappi, jossa nähdään tyylilleni tunnusomaisia piirteitä, uudella tavalla tulkittuna. Kuviointina olen käyttänyt klassista merimiesraitaa ja yhdistänyt graafista raitaa suosikkiini, tatuointiprinttiin.

Kuvankaappaus 2014-8-19 kello 11.10.31

Lupaavalta näyttää!

Innolla täällä odotetaan lopun malliston julkistusta! Olen pitänyt suuresti Lindexin aiemmista yhteistyömallistoista Missonin ja Matthew Williamsonin kanssa, mutta tämä yhteistyö vaikuttaisi olevan eniten minun tyyliseni. Vielä saadaan hetki odottaa, sillä Jean Paul Gaultier for Lindex -mallisto lanseerataan 8. lokakuuta valikoiduissa Lindex-myymälöissä ja osoitteessa lindex.com. Sopivasti hilkun ennen 30-vuotissyntymäpäivääni…

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Oi että, tätä odotellessa!

 • Emmi L.

  Nää Lindexin mallistot on kyllä toistaiseksi ollut ihan huippuja, ja siltä näyttää myös tämäkin :)

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

 • Haidi

  Vitsi kun vaikuttaa hyvältä! Harmi kun itse olen ulkomailla kun mallisto lanseerataan. Pitää lahjoa joku noutamaan sieltä itsellekkin kappaleita, jos löytyisi mieluinen must have :)

 • Paula

  Oi toi biker näyttäisi ihan haluuvan mun vaatekaappiin :)

 • Oi, hyvältä vaikuttaa!

 • Hei Mrs. V.! Niin kuin kirjoititkin, julkaistujen kuvien perusteella mallisto vaikuttaa oikein lupaavalta. Itse haluaisin ainakin tuon vasemmalla näkyvän raidallisen tunikan lisäykseksi vaatekaappiini.

  http://www.arcticvanilla.com/