CATEGORIES

Sadepäivän asuinspiraatio

20.8.2014

Eilen ilmestyi syyskuun Olivia! Inspiroivien sivujen seassa törmäsin kuvaan Anya Ziourovasta, joka on venäläinen muotitoimittaja. Hänen tyylinsä ansaitsee ihan oman postauksensa, mutta tästä asusta halusin tehdä erillisen inspiraatiopostauksen. Täydellisen tyylikäs asu hetken sadepäiviin! Omistan keltaisen sadetakin Rains-merkiltä, mitä hyödyntäen ajattelin jäljitellä tätä asua:

RAINY DAY outfit inspostreet style picture: Wimiry Blog

1. Yellow coat: Versace, 1130e
2. Driver’s cap: Lock & Co Hatters, 87e
3. Black leather pants: Acne, 1000e
4. Striped turtleneck: Jospeh A, 46e
5. Black leather ankle boots: Christian Louboutin, 745e

Kurkkaa uusimmasta Oliviasta toimituksen jäljitelty Anya-tyyli, missä kaikki kappaleet on saatavilla Suomen kivijalkaliikkeeistä. Omat poimintani ovat erinäisistä nettiliikkeistä, joista kaikista voit halutessasi tilata Suomeen.

Pidän asussa siitä, kuinka paljon siinä on hyödynnetty ajattomia klassikoita. Kuten raidallista poolopaitaa, mustia nilkkureita ja suoria farkkuja. Itse tekisin asusta vielä omannäköisemmän vaihtamalla farkut mustiin nahkahousuihin. Kyllä tässä asussa kelpaa sateessakin lauleskella.

12 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Poolopaidat. ♥ Ehdottomasti tän syksyn lemppari! Vihdoin niitä pitäisi löytyä ilman, että tarvii etsiä kissojen ja koirien kanssa! :)

  Keltainen on yksi niistä väreistä, joka käy aika harvalle immeiselle. Kaunis, pirteä ja näyttävä, mutta omilta kasvoilta vie kyllä kaiken värin, joten tyydyn ihastelemaan muiden yllä. ;)
  Tuo kuvan yhdistelmä on kyllä ihan nappisuoritus.

 • Virpi

  Kylläpäs onki hieno asu! Tuli sellainen fiiilis että pakko kehitellä heti asu jossa on jotain keltaista ja jotain valkomusta-raidallista. Aioks tosiaan tehdä tästä naisesta oman postauksensa? Mua ainakin kiinnostais! :)

 • T

  Meinaatteko puhua lapsillenne sekä suomea että englantia? Tai oletteko suunnitelleet, että lapset menisivät englannin kieliseen tarhaan ja kouluun? :)

  • Mrs.V

   Me kun olemme molemmat ihan suomenkielisiä niin puhumme molemmat lapsillemme suomea, mutta koska poikamme serkut ovat puoliksi skotteja ja minun sukuni on osaksi ranskalainen, koemme, että kielitaito on hyvin tärkeä asia siitäkin syystä. Itse sain englanninkielen “lahjana” kun meillä asui kotona au paireja pienestä iästä saakka ja täten keili tarttui helposti ja on ollut aina luonteva käyttää. Saman lahjan haluan antaa lapsilleni, mutta kaikki on veilä suunnitteilla! :)

 • jenni

  Moi! ja kiitos inspiroivasta ja kauniista blogistasi! Voisitko kertoa mitä ohjelmaa käytät kuviin ja niihin lisättyihin teksteihin? Kauniita kokonaisuuksia!!

  • Mrs.V

   Kiitos paljon ja toki! KÄytän näiden kollaasien tekemiseen Photoshoppia! :)

 • meow

  Tyylikäs!

  • Mrs.V

   MInustakin! :)

 • Ihana!! Love the coat!

  Voisitko äänestää minua ELLE vuoden tyyliguru kilpailussa? Vaatteet ovat itsetekemiäni. Olen kilpailussa nimellä Amaia G. nro.11. Linkki löyty täältä:

  http://www.elle.fi/style14/aanesta-vuoden-tyyliguru

  • Mrs.V

   Mustakin!

   Ja voi että! Minä ehdin jo käydä äänestämässä kisassa olevaa ystävääni Tuulia, mutta toivotan sinullekin onnea kisaan!! :) SInulla on todella hienoa tyyli! :)

 • Haidi

  Tässähän alkaa humoitsenaan keltaista takkia itselleen! Ihanan ajaton asu ja helppo jäljitellä itsekkin kun sisältää niin monia perus vaatteita :)

  • Mrs.V

   No siis sama juttu… Tajusin, että olen tässä vuosien mittaan aina syksyisin/keävisin alkanut himota keltaista takkia. Lily Aldrigen joskus esittelin ja toisen kerran Olivia Palermon päällä… Olisiko aika? ;)