CATEGORIES

Birger Christensen

20.9.2014

copenhagen ostospaikat-0744TITLE

Pyrähdyksemme Kööpenhaminaan oli niin nopea, että shoppailun sijaan tyydyin mieluusti vain kaupungin ja sen valikoiman ihasteluun. Keskustan ytimestä löytyi tarjontaa jokaiseen budjettiin. Niin Burberryä, Hèrmesiä, Guccia ja Lanvinia, kuin myös Topshopia ja Hennesiä. Kaikki sulassa sovussa vain kivenheiton päässä toisistaan. Erityisesti ihastuin Birger Christensenin liikkeeseen, jonka multi brand -valikoimasta löytyi monet muodin suurnimet. Ja kun näette heidän laukkuvalikoimansa, ymmärrätte miksi.

copenhagen ostospaikat-0759 copenhagen ostospaikat kollaasi copenhagen ostospaikat-0766 copenhagen ostospaikat collage copenhagen ostospaikat-0756 copenhagen ostoskollaasi copenhagen ostospaikat-0755 copenhagen ostospaikat-0774 copenhagen ostospaikat-0765 copenhagen ostospaikat-0753

Tämän hullun kassialman pää pyöri liikkeen upeasta Céline -laukkuvalikoimasta. Kauniita luggageja, trapezeja, box bageja, phantomeja ja monia muita. Toivottavasti en liian pitkää kuolavanaa liikkeeseen jättänyt. Joten jos sinulla on vielä oma täydellinen yksilösi hakusessa ja Köpiksen reissu häämöttä edessä, suosittelen kurkkaamaan Birger Christensenin liikkeen (Østergade 38).

17 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anna

  Ihanan näköinen kauppa ja ihania laukkuja.
  Osaatko kertoa mikä on tuo musta laukku kuvassa, jossa laukkuja roikkuu koukuissa pöydän alla (vieressä sininen Trapeze)? :)

 • Ooh. Mikä laukkutaivas. Kukkaroni kannalta hyvä juttu, ettei ole tiedossa reissuja sinnepäin. :D

 • Noora

  Suosittelen kurkkaamaan sellaisen tanskalaisen merkin kun Moss of Copenhagen, todella laadukkaita ja kauniita vaatteita. Niiden liikkeessä vierailen aina kun käyn kyseisessä kaupungissa :)

 • Katharina

  Kiitos Hanna, Köpiksen reissu edessä ensi viikolla. Joskus muksuna olen käynyt, mutta aikuisiällä ainoastaan vaihtanut Kööpenhaminassa konetta.
  Oliko laukut Suomen hinnoissa, vai kalliimpia?

  • Mrs.V

   Minulla ihan sama juttu! Pentuna ollut viimeksi. Ja en tajunnut hintoja katsoa, mutta ostin lentokentältä ainoan ostokseni ja tuli sitten kotona huomattua, että ainakin se oli esim. Pariisin hintaa kalliimpi… Joten suosittelen kysäisemään vaikka liikkeestä etukäteen jos olet sinne suuntaamassa? :)

 • Voi että! Reissu- ja laukkukuume vain yltyy kun kuviasi selailee. Silmään osui etenkin musta Givenchyn shopperi sekä Célinen musta käärmeennahkainen crossbody. Niille löytyisi kyllä käyttöä heti! Valitettavasti joudun kuitenkin odottelemaan vielä muutaman kuukauden ennen kuin pääsen Lontoon suunnalle shoppailemaan.

  http://www.essiesophie.blogspot.fi

  • Mrs.V

   Joo apua… Anteeksi :D Kuume on täälläkin kova, mutta toistaiseksi olen saanut sen pidettyä aisoissa. Ainakin hetken :D Ja ihanaa Lontoon matkaa!! Siellä vasta tarjontaa ja nähtävää onkin :O

 • Ooh ihana liike! Itse olen löytänyt DublinistaBrown Thomas nimisen “ostoskeskuksen” jonka valikoimaan kuuluu kaikki Chanelista, Celinestä, Mulberryyn ja Tiffanyyn ;> Siellä täytyy vähän väliä käydä ihailemassa upeaa valikoimaa! Jospa sitä lähtiesssä budjetti antaisi periksi ja voisi ostaa matkamuistoksi uuden vauvan ;o

  • Mrs.V

   Jos koskaan pääsen Dubliniin asti niin tämä menee korvan taakse! :DKiitos!

 • Salla

  Crazy bag lady vilkuttaa täällä! Ihan mielettömän upeita laukkuja ja vaatteita, menee pää pyörälle ihan pelkkiä kuvia katsoessa.. Uudessa kaupungissa parasta on juuri se, että liikkeet on lähellä toisiaan ja helposti löydettävissä, vielä parempi jos useampi brändi on saman katon alla. :) Lentolippujen hinnat Eurooppaan on todella kohtuullisia nykyään ja olen viimeisen vuoden aikana oivaltanut miten helppoa ja kivaa vaihtelua on lähteä viikonlopuksi shoppailureissulle johonkin toiseen Euroopan maahan ja varata hotelli yhdeksi tai kahdeksi yöksi. Jos ei ihan joka kuukausi shoppaile, niin ei mene överiksi. Monesti shoppailu yllättäen jääkin toissijaiseksi uusiin tai jopa tuttuihin kaupunkeihin tutustuessa.. Seuraavaksi vaikka Köpikseen, viime kerrasta onkin muistona vaan Legoland ja Tivoli taapero ikäisenä! Eikä kaupunki näytä yhtään hullummalta :)

  • Mrs.V

   Jee!! :D Ja kyllä – köpiksen ehdoton plussa oli, että se on täydellinen juuri pienelle minilomalle! Tuntui että näki paljon ilman, että jotain olisi hirveästi jäänyt kokematta. Oli todella kompakti ja kaunis kaupunki! Ja minusta on ihana käydä uusissa paikoissa – ei tohtinut mennä kauppohin edes sisälle kun halusi nähdä lisää :D

 • Leena

  Nyt saattoi ehkä tulla hyvä (teko)syy lähteä käymään eka kertaa köpiksessä. Kuulostaa hyvälle jos ihan jalkaisin pystyy kattavan shoppailukierroksen tekemään. Kiitos hei tästäkin, keväällä kun kävin Amsterdamissa, niin sain muutamia uusia vinkkejä sinnekin juuri sun blogista! Ihan mahtavaa. Mukavaa päivänjatkoa :)

  • Mrs.V

   Joo oli kyllä kiva kaupunki! Itse käynyt viimeksi Tanskassa Legoland aikoina,, joten oli oikein mukava nähdä Tanska nyt uusin silmin! :)Ja todella kiva, että vinkeistäni oli hyötyä! Amsterdam on ihan mahtava kaupunki <3 Ja pakko todeta, että Köpis muistutti minua siitä monin tavoin!

 • Mikä ihana hana laukkutaivas. Itseäni houkuttelisi kovasti investoida Célinen phantomiin, väri (ja hintakin, tietysti) vielä mietityttää. Kiitos kivasta vinkistä, Köpis on kaupunki, johon mielellään reissaa uudelleen ja uudelleen!

  http://www.arcticvanilla.com/

  • Mrs.V

   Minäkin ihastelin niitä. Siellä oli yksi sähkönsininenkin joka oli todella houkutteleva! :)

 • Emppu

  Osaisitko sanoa minkä merkin laukku tuo toiseksi ylimmässä kuvassa näkyvä beige laukku on?

  • Mrs.V

   Kyllä! Se on myös Célinen ja malli on nimeltään belt bag! :)