CATEGORIES

The new bracelet

24.9.2014

hermes multicolor bracelet-1511title

Yhden ostoksen itselleni Kööpenhaminasta tein. Se on tuo kaunis Hermèsin printed enamel bracelet, jonka löysin lentokentältä paluumatkalla. Kävin näitä kuolaamassa jo Köpiksen keskustan liikkeessä, mutta heillä ei ollut oikeaa kokoa jäljellä ihastelemistani printillisistä rannekoruista. H-bracelteista parempi koko minulle on isompi GM, mutta näissä pyöreissä rannekoruissa kokoluokitus on eri. Niitä myydään 6,2cm, 6,5cm ja 7,0cm halkaisijalla. Koko 62 oli minulle liian pieni, 70 liian iso, mutta välimaasto 65 juuri sopiva. Lentokentältä sitten löytyi tämä yksilö, joka oli kertakaikkisen täydellinen. Sopii upeasti kaikkien kullattujen H-bracelet-korujeni kanssa. Jotenkin oletin, että se saattaisi olla kentällä edullisempi ja kurssista hämääntyneenä sen sitten ostin. Hölmö minä. Kotona kurkistin merkin nettisivut ja halvemmaksi se olisi sieltä tullut ostaa. Eroa jopa 50e. Huoh. Tyhmästä päästä kärsii koko lompakko.

7 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anonymous

  Moikka!
  Olipas kaunis koru, ihastuin ja pakko saada itsellenikin sellainen! Yritin etsiskellä hintaa netistä, mutta en löytänyt: Siksi kysynkin sinulta, paljonko tämä kyseinen rannekoru maksoi? :)

  • Mrs.V

   hei hermesin omilta sivuilta löytyy kaikki tiedot ja sama koru! :)

 • Kaunis! Joo Köpis on ihan mahdoton, NIIN kallis, kaikessa. Mielestäni näillä liikkeillä saisi kyllä olla ihan sama hinnoittelu joka maassa. Mutta ostin myös oman Hermès’n vyön tuolta ja joku on ostanut Birkinikin – joten no biggie.

 • valeria

  Kaunis koru, hyvä valinta! Hermèsin verkkosivuilta tilatessa tulee vielä postikulut päälle, taitaa halvimmatkin olla 20 euroa, eli ei jää erotus enää niin suureksi! Huomasin muuten tämänkin postauksen kuvassa lukevan Hèrmes, heittomerkki on vasta tuossa jälkimmäisessä e:ssä :)

  • Mrs.V

   Kiitos! :) Minäkin pidän paljon! :) Ja hei kiitos lohdutuksesta! Se 30e erotus ei enää ihan niin paljoa satu, mutta ottaa päähän kuitenkin :D Joo mä huomasin vasta jälkikäteen, että tuossa kuvassa oli virhe mutta en ehtinyt korjata – samoin siinä lukee bacelet :/ Miten niin vanhoilla silmillä?! :D Onneksi sentään tekstissä luki oikein – eli toivoa ei ihan vielä menetetty! :D

 • Melisa

  Oih, en tiennytkään että heillä on myös printillisiä rannekoruja. Ajattelin pyytää syntymäpäivälahjaksi Hermesin yksiväristä rannekorua. En ole sitä koskaan kokeillut, mutta todennäköisesti pienin koko olisi sopivin. Ranteestani kun on sanottu sen muistuttavan linnun luuta :) niin isompi koko saattaisi olla liian “massiivinen”.

 • Ooh miten ihana uutuus! :) niin kaunis ja menee juuri muiden korujen kanssa. Love it :>