CATEGORIES

Lumenvalkoista

29.9.2014

winter white outfit-1534TITLE winter white outfit-1547

Olen syntynyt lokakuussa vuonna 1984. Tämä tarkoittaa sitä, että kolmekymppiseni häämöttävät nurkan takana. Valtaosa pitkäaikaisista ja lähimmistä ystävistäni ovat myös samana vuonna syntyneitä, joten meillä on melkoisen paljon juhlia ollut tänä vuonna. Ja ihan lähipiiri vieläpä tästä loppuvuodesta syntyneitä. Koska suuriosa meistä on myös raskaana, olemme hyvin rauhallisissa merkeissä niitä toistaiseksi juhlineet. Tässä asussa kävin mahtavan synttäriporukan kanssa nauttimassa dinerin lempiravintolassamme – Farangissa. Kaikkien lapset hoidossa ja ilta vain aikuisten kesken. Luksusta sekin! Kuvia asusta tulossa myöhemmin.

5 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Emmi

  Itselläni on tuo sama paljettihame, enkä ole vielä keksinyt mielestäni ”sitä oikeaa” yläosaa hameen kanssa käytettäväksi, joten innolla jään odottelemaan kuvia asusta päälläsi ;) Lisäksi myös minua kiinnostaa, mistä nuo upeat korvakorut ovat peräisin!

 • Asu näyttää lupaavalta ja nuo paljetit näyttävät kivoilta. Lisää kuvia odotellessa. :)

 • Ooh ihana hame! Paljettinen ja kiiltävä, me wants! :) innolla odotan miltä asu näyttää päällä. Ja ihana kun olette saaneet viettää iltaa aikuisten kesken ja rauhassa juhlistaa :>

 • meow

  Upeaa! Mun isoveli on kanssa syntynyt samana vuonna kuin sä ja ilmeisesti isot juhlat tiedossa loppuvuodesta… :D

  En malta odottaa, että nään tuon asun päälläsi. Korvakorut pistivät silmään. Mistähän ne ovat peräisin? :)

 • mapsi

  Kivaa synttäriä ji etukäteen!
  Itse en 3-kymppisiäni juurikaan juhlinut, mutta 4-kymppisiä julittiin seitsemän samanvuotisen synttärisankarin voimin Pariisissa! Voi, se oli hauska reissu! Olimme säästäneet kolme vuotta rahaa yhteiselle tilille! Hauskoja muistoja!
  Tosin sillä reissulla myös yksi porukasta odotti vauvaa, mutta eipä se menoa hidastanut =) Tämä oli siis tyttöjen reissu ;)