CATEGORIES

Köpis asu – vol.2

6.10.2014

Vihdoin viimeinen Köpis-postaus uunista ulos! Vuorokauden aikana tuli lähenneltyä omia ennätyksiä otettujen valokuvien määrästä, minkä takia olettekin muutaman Kööpenhamina-aiheisen postauksen täällä nähneet. Mutta tähän se loppuu! Tässä asussa tuli nautittua vielä viimeisetkin hetket tästä kauniista kaupungista, joka auringon paisteessaan näytti meille parhaimman puolensa.

copenhagen-1208TITLE copenhagen mood-0726 copenhagen mood-0732 copenhagen mood-0735 copenhagen mood-0746 copenhagen mood-0747 copenhagen mood-0848 copenhagen-1060 copenhagen-1062 copenhagen-1058 copenhagen-1075 copenhagen-1110 copenhagen-1151 copenhagen-1223 copenhagen mood-0671 first impressions of copenhagen-0809 copenhagen mood-0798 copenhagen-1140 copenhagen-1149 copenhagen-1132 copenhagen-1210

scarf: Acne
blouse: Tommy Hilfiger (saatu)
pants: Vila
flats: Louis Vuitton
pram: Stokke (on loan)

Matkan ajaksi sain lainaan nuo Stokken Crusi-vaunut. Meiltä löytyy kotoa saman merkin Scoot-rattaat matkustusta varten, mutta kuopukseni ollessa vain kaksi kuukautta vanha, kaipasin järeämpää vaunukoppaa noille Kööpenhaminan muhkuraisille mukulakiville. Tämä osoittautui loistavaksi valinnaksi, sillä siellä sisällä minimieheni nukkui autuaan tyytyväisenä, kunhan muistettiin pysähtyä maitobaarissa silloin tällöin. Omat bugaboot ovat turhan isot ja moniosaiset matkoja varten, milloin kompaktimmat Stokke Scootit ovat olleet käytännöllisemmät. Tässä parain vuoden sisällä olen jo melkoisen monia rattaita testaillutkin ja sanottavaa riittäisi omaan postaukseenkin. Ehkä joskus vielä se Strictly Baby Style-blogi nousee pystyyn! :)

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • sara k

  Innolla jään odottamaan baby style osioon vaunu/ratas postausta! :)

 • Henna

  Täälläkin kiinnostaisi vaunupostaus, kun soon-to-be-mamille Bugaboota lähes kaikki suosittelevat niin kuulisin mielellään sinun mielipiteesi eri vaunuista :)

 • sofian sohva

  Vaunupostausta odotellen! :)

 • Jonna

  Toivottavasti pian saisimme lukea Strictly Baby Style-blogia, uskon että lukijoita varmasti riittää. Innolla jään odottamaan :)

 • Ieva

  Eivätköhän uskolliset lukijasi kestä satunnaisia vauvapostauksiakin, vaikka aihe ei olisikaan itselle ajankohtainen. (Eli: vaunupostausta kehiin vaan!)

 • Onpa ihana asu, etenkin tuo paita on jännä! :) olet kyllä niin onnellisen näköinen ja kaunis näissä kuvissa! Itselleni rattaat ei millään tavalla ole ajankohtainen asia, mutta koska hyvällä ystävälläni on nyt vauva on niIstä tullut höpistyä hänen kanssa, lähinnä kuunneltua :D ja nyt huomeen kaupungilla bongailevani rattaita ja ihmeteltyä mitähän merkkiä ne on.. :’D

 • Sofia

  Haluaisin hirmuisesti kuulla vauvajuttuja lisää, mutta toki ymmärrän ettei kaikkia muotiblogin lukijoita moinen kiinnosta! :) <3

 • Saaramaria

  Ihanan kaunista ja aurinkoista, säteileviä kuvia! Tuo th:n paita jäi kiinnostamaan, jos se joskus näkyisi jossain postauksessa vielä paremmin..?
  Musta tuntuu, että vauvatarvikkeista osasi ottaa kaiken hyödyn irti vasta toisen kohdalla, ensimmäisen kanssa olin tyytyväinen lähes kaikkeen, mitä oli tullut hankittua ja toisen kanssa vasta tiesi, mitä asioita tai ominaisuuksia oikeasti tarvitsee. Nyt kun olis selkeä visio kaikesta, ei oo enää sitä vauvaa