CATEGORIES

Tiistain tärppi

7.10.2014

Etsin pitkään kauniin vaaleanharmaata kaulaliinaa tuloksetta. Sen piti olla mukavan pehmeä, sopivan pitkä, tarpeeksi muhkea, mutta ei kuitenkaan liian paksua kangasta. Hiljattain sain etsimäni tuliaisena äidiltä. Hän oli löytänyt valioyksilön Shanghaista. Nyt kun voin uhmata syksyn piiskaisia tuulia tämä kaunis ja pehmeä asuste kaulan ympärillä, törmään toki Helsingin kivijalkaliikkeessä kriteerini täyttävään yksilöön. Tyypillistä. Missä ne kaikki olivat viime vuonna? Yllättävän vaikea löytää sitä juuri oikean sävyistä harmaata. Mikäli jollain teistä on tämä klassinen kappale myös etsinnän alla, saanen ohjata teidät Tiger of Swedeniin ostoksille.

tiger huivi harmaa-1571title tiger huivi harmaa-1568name tiger huivi harmaa-1570 tiger huivi harmaa-1575

Minulta löytyy vaatekaapista muutama Acnen Canada-huivi, joka tuntuu olevan tämän hetken it-kaulaliina. Miten ihmeessä kaulaliina vaan voi olla niin kuumaa kamaa? Käsi ylös kuinka monelta sama kaulaliina löytyy! Canada-kaulaliinan perusvärit myydään syyssäiden tullen suorastaan käsistä. Tässä kuitenkin kyseiselle kaulaliinalle oiva vaihtoehto Tigerilta. Itseasissa pidän ehkä jopa hieman enemmän tästä Tigerin villan paksuudesta, joka on Acnen huivia hieman ohuempaa. Se tekee siitä helpommin kiedottavan. Tosin pitkäaikaista käyttökokemusta minulla ei siitä ole, mutta ensivaikutelman puolesta suosittelen kurkkaamaan. Sellata huivi on 100% villaa, hintaa sillä on 149 euroa ja on merkin best seller. Kaunis kaulaliina!

10 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anna

  Onko kenelläkään kokemuksia Day Birger et Mikelsen huivista. Tuntuu olevan hieman halvempi kuin tuo Tiger of Swedenin.

 • Marissa

  Ostin kyseisen huivin Wiklundilta jo kesähelteillä, kanta-asiakaskortilla sai vielä 30% alen. Olen täydellisen tyytyväinen malliin, laatuun sekä väriin! Itselleni Acnen Canadan harmaa väri oli liian tumma. Onneksi Tiger of Sweden pelasti.

 • Juttis

  Kiitos kiitos tästä vinkistä! Olen etsinyt myös harmaata kaulaliinaa. Acnen huivin tilasin netistä, mutta kutitti aivan liikaa (yleensä villa ei noin kutittele) ja palautin. Ei siis Acnea minulle, mutta tämä Tiger pitää kyllä testata. :) Hulluilla keskiviikon iltatärpeissä olisi myös miesten harmaa Balmuir- huivi.. Sopisi varmaan myös se, hmm.. :)

 • elinak

  Ostin tuon Sellata huivin viime vuoden kesän lopussa Beigen sävyisenä ja että se on ihana! Itsekkin tykkään juurikin siitä, että on aavistuksen helpompi asetella kaulaan kuin mitä Canada on – vaikka sekin viininpunaisena kaapista löytyy ;)

 • Itse tilasin juuri vähän aika sitten saman värin Ruotsista asti, kun ovat Suomessa kaikkialla loppu! Ihan paras huivi! :) Pitäisikin tehdä siitä postausta… ;)

 • -jenn

  Moi. Haluaisin kysyä Marja Kurki merkkisen kaulahuivin “mallia” ? Ja hintaluokkaa noin suurinpiirtein? Ihastuin siihen kovasti siinä postauksessa, kun esittelit suloisen pikkumiehesi tyyliä :-)

 • ss

  *iih* just ostin tämän viikonloppuna, kun totesin että väri oli itselle parempi kuin Acnen huivissa… Hintakin kovempi mutta kun käyttöä on kuitenkin tälle luvassa niin kiva satsata!

 • Iina

  Multa löytyy juuri kyseisen värinen Sellata-huivi ja tämän lisäksi sama huivi kahdessa muussakin värissä ja rakastan niitä! :) Canada-huivinkin omistan, mutta itse liputan Tiger of Swedenin huivien puolesta. Itse koen, että Canada-huivi jopa nyppyyntyy enemmän kuin nuo Sellatat!

 • Hmm pitääkin käydä kurkkimassa jost täältä löytyisi kyseistä liikettä ja huivia. Harmaa paksu huivi kun olisi hakusessa talveksi!

 • Elisa

  Tuo Tigerin huivi on aivan loistava! Sovittelin sitä Stockalla noin viikko sitten, ja samana iltana oli näpyteltävä tilaus Boozt:lle, siellä kun huivista sai vielä -10% ;) Täytyy myös myöntää, etten Canada-huivia omista ja olenkin ehkä hieman viivytellyt sen hankkimista ja juuri siksi, että se tuntuu olevan juuri nyt niin pinnalla :D Haaveilen siitä kuitenkin salaisesti ja epäilen sortuvani hankkimaan sen lopulta..