CATEGORIES

Inspiraatiota toimistopukeutumiseen

23.10.2014

Varmastikin suuri osa teistä on jo kuullut, että hollantilainen trendimerkki Supertrash avasi hiljattain pop-up-liikkeensä Helsingin Galleria Esplanadiin? Jos et, niin nyt on aika merkkiin tutustua! Olen ollut brändin fani monta vuotta. Asuin reilu kuusi vuotta Hollannissa ja Amsterdamissa käydessäni vierailin usein heidän liikkeessään. Mm. nämä mustat nahkahousuni ovat heidän valikoimastaan. Kun minulta kysytään Damin ostovinkkejä, ohjaan heidät aina kyseenomaisen merkin liikkeisiin vilkkaalle Leidsestraatille ja hulppealle P.C.Hooftstraatille.

Supertrash tasapainottelee onnistuneesti massaketjujen edullisuuden ja luksustuotteiden laadun välimaastossa. Valikoimat ovat täynnä aikaa kestäviä vaatteita, jotka herättävät huomion hienostuneilla oivalluksilla. Täydellinen merkki naisille, jotka haluavat sitä jotain toimistopukeutumiseensa ilman, että asu kiljuisi erilaisuutta. Tässä esimerkki tyylikkäästä tavasta lisätä haalari toimistolle.

JUMPSUIT OFFICE INSPOstreet style pic: Stockholm Street Style, others: Supertrash

Supertrashia myy Helsingissä myös Stockmann. Suosittelen kuitenkin piipahtamaan Galleria Esplanadin pop-up-storessa, sillä merkin omien vaatteiden lisäksi tilasta löytyy perustajan, Olcay Gulsenin vaatekaapin helmiä, jotka hän on valmis pistämään kiertoon seuraavalle hyvällä hinnalla. Minä hypistelin innoissani Valentinon pitsimekkoa, kirkkaan vihreää Chanel flap-bagia sekä Burberryn kultaista trenssiä. Suosittelen kurkkaamaan – jo ihan silmänruoan vuoksi.

5 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Hienolta näyttää!!

  Espritillä on muuten tällä hetkellä just tuollainen valkoinen kauluspaita jossa saa naruista rusetin kaulan alle ;)

  hihi

 • Sini

  Heippa!

  Ei varsinaisesti liity tähän postaukseen,mutta olen pitkään etsinyt itselleni samantyylisiä ylipolven saappaita kuin mitä sinulla on. Osaisitko auttaa, mistä netistä sellaiset saisi ostettua? Olisin tästä enemmän kuin kiitollinen!
  :)

 • Melisa

  Kiitos vinkistä :) Syyskuussa Lontoon reissulla kävin heidän liikkeessään ja siellähän olisi ollut vaikka mitä ihanuuksia kotiin vietäväksi, joten ehdottomasti täytyy käydä tutustumassa pop-up liikkeeseen. Kiva, että tällaisia pop-up´ja tulee liikkeistä, joita ei Suomessa ole. VS:llä oli kuulemma ollut syyskuussa Isossa Omenassa vastaava, mutta sinne en koskaan ehtinyt.

  • Elin

   Vinkvink, Ompussa oli VS vielä ainakin pari päivää sitten… ;)

   • Melisa

    Eikä, mahtavaa! Kiitos vinkistä Elin :)