CATEGORIES

Syksyn tyylikäs punahilkka

26.10.2014

Viime viikolla kauhistuin, kun Pekka Pouta esitteli hyisen sinisiä numeroita Suomi-neidon yllä. Ihan kuin olisimme siirtyneet kesästä suoraan talveen. Kaunis ja kirpeä syksy tuntuu jääneen välistä tänä vuonna? Onneksi muutosta on luvassa ja samainen mies toi lohtua ensi viikolle: Lämpötila nousee n.+10 asteeseen. Vielä siis ehtii hetken pukeutua niihin kauniin kontrastisiin asuihin, missä yhdistyy muhkean neuleen pehmeys ja keveän hameen tyttömäisyys. Tässä erään punahilkan asu, joka inspiroi minua alkavalle viikolle.

outfitinspirationstreet style pic: Stockholm Street Style

THEORY knit
VILA skirt
BURBERRY scarf
JIMMY CHOO shoes
MARJA KURKI bag
MARC JACOBS watch

Nyt vielä kaikki irti lämpimemmistä säistä! Jos plussa-asteiden kaverisi emme aurinkoa saa, pukee syysjalkoja myös mustat sukkahousut ja tyylikkäät mustat kumpparit.

7 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Ana

  Hei kiitos ihanasta vinkistä, mulla on just tuollainen punainen neule ja olen miettinyt minkä kanssa sen parittaisi, tää kombo vaikuttaa just ihanalle! Ei muuta kun hameen metsästykseen :)

 • Tuumummi

  Todella kaunis tuo punainen hame! Marja Kurki -laukku houkuttelee myös. Liekö tuo hirveän kallis, tiedätkö?
  Mukavaa alkavaa syysviikkoa sinulle ja perheellesi!

  • Mrs.V

   Minustakin! :) Ja tuon Marja Kurjen takaa löytyy linkki, missä on kaikki tarkat tiedot ja hinnat. Taisi olla 390e ?
   Kiitos ja samaa sinulle! :)

 • Hyva maku, makin “pinnasin” taman asun :-)

  • Mrs.V

   Jes Minna! :) High five samalle maulle!

 • Täytyy kyllä myöntää, että on ollut ihanaa kun näin ulkomailla syksy on pitkä ja lämpötilan ei pitäisi edes mennä pakkasen puolelle! Pärjää siis vielä pitkään hameilla ja mustilla sukkiksilla ;> tuollaista punaista yksilöä voisi kyllä kaivata omaankin kaappiin!

  • Mrs.V

   No se on kyllä yksi asia, mitä ikävöin keski-euroopassa asumisessa. Talvet olivat paljon lyhyempiä ja lauhempia. Ja kyllä – innostaa tuo punainen minuakin.. :)