CATEGORIES

Viiniin menevä kameli

1.11.2014

bordeaux-læderbælte@2x1pic:Christina @ Passions for fashion

Tanskalainen ystävättäreni Christina inspiroi minua hiljattain kamelin ja viininpunaisen yhdistelmällä. Miten kaunis ja yllättävä kombo! Kuinka en ole näitä kahta ennen ymmärtänyt parittaa? Mustan, kamelin ja viininpunaisen väriskaala on täydellisen lämmmin väriskaala syksyyn. Tämä menee vielä varmasti kokeiluun.

5 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Katri

  Viiniin menevä kameli! :D sinulla on aina parhaat otsikot ja kirjoituksissasi on muutenkin huumoria ja älykkyytesi näkyy! :)

 • Neela

  Kamelin (tai beigen) ja viininpunaisen yhdistelmä on aina ollut yksi lemppareistani. Samoin kamelin ja tummansinisen tai tummanvihreän yhdistelmä. Kaunista ja syksyistä!

 • Samaa mietin minäkin! Miten en oo tajunnut tätä! :D Oon aikaisemmin yhdistelly beigeä ja kirkkaanpunaista. Sekin voi näyttää kivalta, mutta en ole enää kirkkaiden värien ystävä. Pitää joskus kokeilla tätä beigen ja viininpunaisen yhdistelemistä :)

 • Ihana yhdistelmä. Itse aristelen vähän viininpunaista tänä syksynä, sitä tuli käytettyä niin paljon viime vuonna mutta voisin kuvitella että kamelin värinen asu olisi ihana punaisten kynsien ja esim. huivin kanssa.

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • Onpa ihana väri yhdistelmä! Pitää ottaakkin itellekkin ylös ja kokeilla :)