CATEGORIES

Klassikkohuivin kaipuu?

24.11.2014

Reilu kuukausi sitten vinkkasin teille täydellisen harmaasta Tigerin villahuivista. Täyttä villaa oleva Tigerin Sellata scarf on merkin hittituote, joka vinkin jälkeen myytiin taas nopeasti loppuun Helsingin pisteistä. Nyt heidän Instagrammistaan näin, että harmaata on tullut suuren kysynnän takia lisää. Jos jäit viimeksi nuolemaan näppejäsi, niin nyt olisi aika toimia!

tiger huivi harmaa-1568name

Koska kaikilla on käyttöä laadukkaille klassikkohuiveille, on se loistava lahjaidea niin miehille, kuin naisille. Keräsin alle 12 klassikkohuivia *Stockmannin verkkokaupasta, mikäli sinulla on vielä joululahjat hankkimatta. Kaikki neutraaleja suosikkivärejä tai klassista tartaanikuosia, kuten tämä kaulaliinani, jonka perään on muutamat teistä kyselleet.

KLASSIKKOHUVII

Siinä huiveja joka budjettiin. Koska kyseessä on klassikkohuivi, panostaisin pehmeän hemmottelevaan materiaaliin – kuten kasmiriin tai merinovillaan. Minua kiinnostaa eniten tuo punainen Fraasin huivi. Ihastuin aiemmin tähän Punahilkan asuun ja tuo huivi sopisi siihen, kuin nenä päähän.

Kaikki yllä nähdyt kaulaliinat saatavilla *Stockmannin verkkokaupasta

3 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Voi miten ihanan lämpimän näköinen, laadukas huivi voisi löytyä kyllä toivelistalta tänä jouluna… :)

  <3 Hannele
  http://www.rakkaudellahannele.fi

 • ssi

  Itse työskentelen kaupassa, joka myy Piecesin Eira-kaulahuivia, ja voin kyllä vakuuttaa että tuo huivi on aivan mielettömän laadukas, varsinkin hintaansa nähden! Verrattuna esim. 16.95 maksavaan akryylihuiviin, laatu on jotain ihan eriä ja kovankaan käytön jälkeen ei Eira ole mennyt miksikään.
  Toki nuo hintavammat ja 100% villaa olevat ovat varmasti vielä eri luokkaansa, mutta tuo on kyllä loistava halvempi vaihtoehto :)

 • Mulla on myös huivin metsästys operaatio käynnissä. Kaipaisin klassisen lämmintä jossain neutraalissa värissä ja ehkä jotain hieman villimpää piristämään synkkiä talvi-iltoja :) tässä olisikin noita klassia hyvä rivi!