CATEGORIES

Asuinspiraatiota toimistolle

2.12.2014

Miten saada tylsään toimistopukeutumiseen mielenkiintoa tyylikkäällä tavalla?

Siinä hyvin yleinen kysymys työpukeutumiseen liittyen. Printit ja värit ovat hyvin ilmiselvä ratkaisu, mutta kauniiden leikkauksien ja materiaalien voimaa ei saa unohtaa. Kun muutama viikko sitten kävin perheineni stadin Zarassa pyörähtämässä, ihastuin siellä kauniisti leikattuun puseroon, jossa oli tyylikäs rypytys vasemmalla paidan helmassa. Kyseinen paita ei ole ehkä käytännöllisin omaan imetysarkeeni, minkä takia en sitä ostanut. Paita kuitenkin jäi takaraivooni kummittelemaan ja nähtyäni alla olevan kuvan Stockhom Streetstyle -sivustolla teki mieleni lähteä hakemaan paita omakseni. Kaunis harmaa paita, jonka tyylikäs yksityiskohta tekee koko asun.

inspiration for the officeStreet Style pic from Stockholm Street Style

top ZARA, 49,95e
pants ZARA, 39,95e
shoes ZARA, 39,95e
lipstic MAC
bracelet HERMÈS

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Saana

    Kiitos, ehdottomasti lisää näitä business-pukeutumisvinkkejä! :) Niiden takia luin blogia varsinkin alkuaikoina enemmän. Varsinkaan suomalaisista blogeista en ole hirveästi näitä löytänyt.

  • ilts

    Sovitin tuota kuukausi takaperin Zarassa (arvasin heti, mistä paidasta puhut, kun aloin lukemaan postausta :) ), mutta ikävä kyllä paita näytti henkarissa paremmalta kuin minun päälläni. Sääli, sillä tuo on kyllä veikeä!

  • Just tollaset pikkutvistut on niin parhautta toimistooukeutumiseen :) rusetit kauluspaidoissa on mun heikkous :D

  • Lisbeth

    Toi on kiva! Yksinkertainen pienellä twistillä, juuri sellainen mistä pidän. Hitsi, kun Zara on niin kaukana..