CATEGORIES

Linnan juhlat – illan kuningatar

6.12.2014

Linnan ovet avautuivat tänään Suomen kansalle kahden vuoden remontin jälkeen. Salit hohkasivat valkeuttaan, kristallikruunut säihkyivät loisteliaina ja kiillotettu parketti odotti juhlijoitaan. Miljoonien muiden suomalaisten lailla istahdin television ääreen seuraamaan linnan juhlien vastaanottoa sen hienoissa restauroiduissa puitteissa. Presidenttipari edusti tyylikkäänä, veteraanien sisääntulo herkistytti ja juhlijoiden panostus oli huomattavaa. Erityisesti on mainittava vielä upea veteraanimme Hannes Hynönen, jonka esiintyminen oli tv-lähetyksen parhaita paloja. Mikä mies. Suurimmat ihailuni luon hänen suuntaansa.

Mutta kuka oli minun mielestäni illan kuningatar…?

illan kuningatarsource:www.iltalehti.fi

Minun suosikkini on Jaana Pelkonen. Smaragdinvihreä oli arvokas ja erilainen valinta, joka erottui edukseen. Merenneitosiluetti puki hoikkaa Jaanaa täydellisesti ja kultaiset korut olivat nappivalinta vihreän pariksi. Lisäpisteitä tulee vielä rennosta nutturasta sekä siitä, että mekko on nähty hänen päällään ennenkin. Kaikin puolin täysi kymppi. Upea Jaana!

Strictly Stylen instagramiin lisäsin joukon suosikkejani, mutta oma top kolmoseni näyttää tältä:

1. Jaana Pelkonen
2. Tea Riihilahti
3. Elina Kiikko

Kolmosen paikasta käytiin kyllä kova kisa… Käy katsomassa löytyykö omasi joukosta ja tuo äänesi kuuluviin niistä tykkäämällä.

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

9 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Oma suosikkini oli ehdottomasti Tarja Kaskiluoto!

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • Sini

  Itse tykkäsin Tea Riihilahden asusta ja myöskin Hanna Koivu erottui tyylikkäänä, joskin asu oli hivenen tavanomainen. Elina Kiikon asu oli upea, mutta muuten näky oli vähän surullinen, mielestäni oli aivan liian laihaksi taas mennyt :( Tänä vuonna ei mitään mielettömiä WAU-pukuja tullut eteen, sellaista tasaista ihan kivaa. Nimeä en nyt muista, mutta sen jonkun urheilijan (Iivo jotain?) tyttöystävän puku (Katri Niskasen suunnittelema) oli todella kaunis, tosin istuvuus ei ihan nappi.

  • Susa

   Samaa mieltä Elina Kiikosta. Ensinnäkin joka vuosi hiukset auki vaikka sitä aina tyylivirheenä kritisoidaan. Surullisinta kuitenkin tuo millaiseksi on itsensä laihduttanut, ei mielestäni enää mitenkään ihailtavaa tuon ikäiseltä naiselta / äidiltä :(

 • Mapsi

  Omaan kärkikolmikkoni mahtuu Satu Taiveaho, Leena Harkimo sekä Saana Kemppainen.
  Jaana Pelkosen puku oli ihanan värinen, sopi hänelle, mutta jotenkin vähän pliisu siltikin mielestäni.
  Tykkäsin paljon myös Tea Riihilahden kauniista punaisesta pitsipuvusta.
  Kuitenkaan tänä vuonna en oikein wau-elämystä kokenut mistään puvusta. Aiempien vuosien wau- on kyllä tullut mm. Marja Tiuran ja Eija-Riitta Korholan puvuista useaan kertaan. Odotin jonkun todella räväyttävän mutta ei..Toki paljon kauniita pukuja.

 • Iida

  Jaana Pelkosen asukokonaisuus oli kyllä erittäin onnistunut ja se oli myös oma suosikkini. Lisäksi pidin erittäin paljon hiihtäjä Iivo Niskasen kihlatun puuterin värisestä iltapuvusta.

 • AI

  Mun mielestä Jaanan värivalinta meni ihan nappiin, mutta mielestäni puku ei sitten muuten toimikaan. Materiaali, istuvuus.. no, mutta makuasioita. Mun top 2 on Jenni Haukio ja Satu Taiveaho.

 • Hannah

  Jaana Pelkonen oli upea! Kampaus yllätti minut täysin, hyvin erilainen mktä näissä kinkereissä, noh, ikinä. Piristävä yllätys, etenkin monien avonaisten (joista useat myös hyvin homssuisen näköisten) kampausten joukossa. Top listani näyttäisi aika samalta, tosin kolmossijan jakaisi useampi lady :D Elina Kiikko, Hanna Koivu ja Satu Taiveaho oli oikein onnistuneita lookeissaan, Satu lähinnä “kapselipukunsa” takia, tosin muutenkin hänen kampaus ym oli ihan onnistunut mielestäni :)

 • Katja

  Hyvää Itsenäisyyspäivää!

 • Muuten sama top kolmonen, mutta mulla vaihtuu kolmoseksi Hanna Koivu! :) jotenkin se yksinkertainen klassinen kokonaisuus vei mut vaan mukanaan! Jaana Pelkonen oli vihreässä mekossaan mielettömän upea ja Tea Riihilahden punainen mekko oli vaan wau!