CATEGORIES

Mungolife for Nelly!

20.3.2012

Muutama kuukausi sitten sain kyselyn ihanalta blogiystävältäni Annalta, tahtoisinko mahdollisesti vastaanottaa hänen vaatemallistonsa kappaleita? Koukuttavaa Mungolife-blogia kirjoittava Anna on nimittäin tehnyt upeaa yhteistyötä nelly.comin verkkokaupan kanssa ja suunnitellut heille oman malliston! Mieletöntä Anna! Olen kovin ylpeä sinusta!:)

Ilman epäilyksen häivää vastasin myöntävästi Annan kysymykseen ja nyt malliston julkaisun tapahduttua postimies toi minulle hyvin mieluisan paketin…

img_2021img_2006img_2020

Anna ehdotti minulle erityisesti Tallulah-nimistä mekkoa, koska hänen mielestään se oli väreiltään ja kaikelta kuin minulle tehty! Ei muuten ollut tyttö väärässä, sillä mekko on niin minun mieleeni! Tänään tulossa myöhemmin postaus Tallulahista päälläni.

img_2010img_2016

Some time ago I got an inquiry from my blogging friend Anna, who asked if I was willing to receive few pieced of her new clothing line! Anna writes one of the biggest lifestyle-blogs in Finland named Mungolife and she has now brought her style even closer to her fans by designing her own life to the well-known webstore nelly.com! Amazing Anna! I am so proud of you! :)

Without hesitation I replied a big yes to her request and now at the time of her collections launch I received a very pleasant mail delivery..:) Later today you’ll see some of these gorgeous clothes worn by me! :)

19 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Tämä on kyllä niin upeeta :)

  Hmm. Mikäs se tuollainen valkoinen neule oikein on?;) Näyttää hyvin Sofiémaiselta!

  • Tuo neule on Halens neule ja ihana onkin!! <3 PUs pus muru – mä tuon sen suomeen ens viikolla joten jos haluat tulla meillä käymään ja hiplailemaan. Voit sitten todeta onko sofiemainen? <3

 • :)

  onnea hirmuisesti olivia lehteen pääsystä:) sulla on tosi upee blogi ja uskonkin, että tämä tästä vain paranee kun tänne vaihtui! olisko mahdollista että tekisit postausta siitä, mitä ihan arkipäivänä syöt :) tsemppiä jatkoon täällä!

  • Kiitos kovasti! Olen todella innoissani tästä yhteistyöstä! Näin tehdään! Jatkuvasti yritetään parantua ja kehittyä , niin blogin kun kaiken muunkin saralla! :) VArmasti Olivia tarjoaa minulle tähän upeat mahdollisuudet! :) Ikävä kyllä pyrin pitämään liian tarkat ruokapäiväkirjat poissa blogissani, sillä on niin yksilökohtaista mikä kellekin sopii. Ihmisillä on eri aineenvaihduta, eri kulutusmäärä, eri kokoisia jne. Itse en liikaa tuijota mitä syön. Pyrin syömään monipuolisesti ja kultaista keskitietä noudattaen ja liikun niin, että minulla on hyvä olla :) Eipä oikein mitään muuta :) Kiitos ja samaa sinne! :)

 • Jaana

  Oi, noissa Annan jutuissa on ihania nuo tarinat :) Myivät tosiaan huippuvauhtia monet ihanuudet mallistosta loppuun. Mua harmittaa ihan älyttömästi etten ehtinyt itselleni klikata sitä mustaa rengaskaulahuivia, jossa oli nahkaa :(.

  • No kyllä! Anna teki upeaa duunia! :) Voih harmi! Kun on ollut noin kova menekki niin pidetään peukkuja uudelle erälle pian!! :)

 • mira

  Ylihinnoteltuja rieputa. Kattoppa materiaalit..

  • Noh, harvemmin sitä ikinä saa “laatumateriaaleja” alle satasella isommissa vaatekappaleissa, ja minusta tähän hintaluokkaan Anna on tehnyt loistavaa duunia! :) Pitää muistaa kuitenkin kohdaryhmä ja budjetti! :)

 • miimii

  Minkä takia anna halus antaa sulle noita?

  • Toki tässä autan ystävää hieman markkinoinnin kanssa ja Anna mielestä tietyt asut olivat minun näköisiä (oikeassa oli! :)) ja toivoi siksi mun päälläni esim. Tallulahin nähdä! :) Tai näin oletan :) Eli minusta fiksusti Anna toiminut – koska mulla osu ja uppos! :)

 • Tuo Tallulah-puku on upea! Voin kuvitella, että se näyttää mahtavalta päälläsi. <3

  • Strictly Style

   Se on niin ihana! :) Tänään tosiaan tulee myöhemmin vielä tänne blogiin kuvia! :)

 • roosa

  Näyttääpä hienolta, en malta nähdä kuvia siitä ylläsi.

  Et ole halunnut paljastaa asuinpaikkaasi, mutta tänään oliviassa kerrotaan sinun asuvan britannissa..

  Ajattelin vain, että kun et ole halunnjt paljastaa mitään, niin nythän porukka sitten näkee.

  • Strictly Style

   Kiitos ihana kovasti huolenpidostasi. Olet ihan oikeassa, lehteen oli käynyt pieni virhe… Mutta tästä huolimatta blogissa jatketaan samalla linjalla, koska en kerro arjestani juuri mitään (paitsi noita karvaisia suloisuuksia välillä näkee <3) niin en koe asuinmaallanikaan olevan mitään merkitystä. Ei asuinmaassani ole mitään erikoista, mutta se on vaan toiminut hyvänä rajan sitten jatkokysymyksille :) Joten jatketaan samalla linjalla tästä pienestä virheestä huolimatta. Kiitos paljon ihana huolestasi <3 arvostan! :)

  • maisaaa

   juu sama minäkin katsoin… :DD

 • Jii

  Tiedätkö onko noita vaatteita tulossa lisää Nellyyn? Nyt siellä oli jäljellä enää muutama vaate..

  • Strictly Style

   Hei!!!!

   Juttelin juuri Annan kanssa ja hän kertoi, että n.3 viikon päästä tulee uusi erä myyntiin kun eka erä myytiin loppuun niin nopeasti! :) Joten ole valmiina! :)

  • Strictly Style

   Ikävä kyllä en tiedä! Mutta kysyn jos Anna tietää asiasta enemmän ja palaan asiaan! :)

 • lilla

  Paitsi että se ei ole nahkaa, vaan keinonahkaa eli muovia käytännössä.