CATEGORIES

Atlantic–Pacific wearing Minna Parikka

9.2.2015

Että minä ilahduin, kun näin nämä kuvat Atlantic Pacific-blogissa. Maailman yhden seuratuimman bloggaajan, Eadie Blairin, jalasta löytyy Minna Parikan leikkisät Caracal-kengät! Hienoa nähdä suomalaista muotoilua maailmalla!

minnaparikka

Olen Eadie Blairin tyylin suuri ihailija. Hänellä on ilmiömäinen kyky yhdistellä erilaisia printtejä keskenään niin, että lopputulos on silti elegantti ja hillitty. Kaikissa hänen asuissaan on kiehtovaa mielenkiintoa tarkaan mietittyjen yksityiskohtien takia. Hänen tyylinsä ei koskaan ole tylsä. Ei siis mikään ihme, että tämä tyylitaituri on ihastunut Minna Parikan leikkisiin luomuksiin.

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Mahtava bongaus, ja tosiaankin ISOISSA ympyröissä – wau! Tekee mieli onnitella Parikkaakin, ihan syystä :)
  http://fitterforlife.wordpress.com

 • Lare

  Nämä ovat niin hienot kengät! Olivat Taylor Swiftillä tosiaan jalassa jopa hänen uuden levyn mainoksessa! Muutamasta eri jenkkilehdestä bongasin kuvan :) hieno juttu Minnalle! Ja suomalaiselle suunnittelulle!

 • Ilahdun kyllä aina myös niin paljon, kun näen suomalaista taitoa arvostettavan jossain muuallakin. Parikka on kyllä todella upea suunnittelija, vaikka hänen kenkänsä eivät omaan tyyliini oikein sovikaan.

  <3 Hannele
  http://www.rakkaudellahannele.fi

 • Itse ilahduin yhtä lailla! Kirjoitinkin viestin Blairille ja kysyin milloin hän vierailee Minna Parikan lippulaivamyymälässä Helsingissä :) Minna Parikan kenkäkauppa on minulle kuin karkkikauppa, käyn siellä usein vain ihailemassa kenkiä ja punaiset Raquel-kengät löytyvät eteisestä jossa toimivat sisustuselementtinä: http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/2012/05/woman-can-never-have-too-many-shoes-at.html!

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • Saaramaria

  Taas kerran loistava esimerkki siitä, miten itse ei jotain vaatetta / kenkäparia näkisi koskaan päällään, mutta kuinka hyvältä / hyviltä ne voi näyttää jonkun muun päällä!
  Kokonaisuus on täydellinen, kengät istuvat siihen niin hyvin.

  • Mrs.V

   Ihan sama juttu täällä. Aivan mahtavat hänen yllään, mutta eivät istuisi omaan vaatekaappiin. Olen niiiiiiin samaa mieltä! :)

 • Samat kengät on bongattu useamman kerran myös mm. Taylor Swiftin jalassa. Ja ovat paitsi todella kauniit myös erittäin laadukkaat ja hyvät jalassa. Todella inspiroivaa, että tällaista osaamista löytyy meiltä Suomesta. Kannustaa ehkä muitakin toteuttamaan rohkeasti visiotaan. Hyvä Minna P.!

  • Mrs.V

   Oho! Aivan mahtavaa. Ja juuri näin. Rohkeasti eteenpäin omana itsenään omilla visioillaan – se löytää aina tiensä. Hyvä Minna ja muut suomalaiset!