CATEGORIES

Klassinen trendiväri

24.2.2015

Viime viikkojen aikana olen selaillut sivukaupalla kevät/kesän muotilavojen antia ja ilahtunut poikkeuksellisen paljon sen tarjonnasta. Saapuva sesonki on täynnä klassisuutta ja ajattomia trendejä. Käytännöllisen vaatekaapin nimeen vannova on (pian!) saapuvana keväänä erityisen muodikas, sillä mm. musta, valkoinen, tummansininen ovat ehdottomia trendivärejä. Toki sekaan mahtuu ilahduttavia pastellejakin, mutta tuleva sesonki näyttää olevan klassikkojen kausi.

sininen takki dior huivi arskat nosturilla-9550text sininen takki dior huivi arskat nosturilla-9559 sininen takki dior huivi arskat nosturilla-9526 sininen takki dior huivi arskat nosturilla-9482 sininen takki dior huivi arskat nosturilla-9496 sininen takki dior huivi arskat nosturilla-9506 sininen takki dior huivi arskat nosturilla-9522 sininen takki dior huivi arskat nosturilla-9589 sininen takki dior huivi arskat nosturilla-9574 sininen takki dior huivi arskat nosturilla-9532pictures by Alexa Dagmar

sunnies LINDEX (saatu / ss15 mallistoa)
scarf DIOR
coat LINDEX (saatu / ss15 mallistoa) // similar *here
pants VILA // similar *here
shoes CHRISTIAN LOUBOUTIN
gloves UGG
bag YSL

Ne vaatekappaleet, joiden lopussa on ss15 mallisto merkintä, ovat hetken mallistoa ja nyt saatavilla kaupoissa. Joten jos ihastut, tiedät mistä voit käydä omasi hakemassa. Loppuun vielä iso kiitos Alexalle ihan huikeasta kuvaushetkestä! Kylläpä sujui saumattomasti kanssasi työskentely. <3

11 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Ihania kuvia ja ihania vaatteita! Kipinkapin tutkimaan ;)

 • Eveliina

  Upeita kuvia ja ihana sinä! Ihanaa alkavaa kevättä!:)

 • Sinulla on aivan ihanan väriset hiukset!<3 Tuo YSL-laukku on myös yksi ihan suosikkejani. Asusi on aina niin ihanan klassisia, mutta persoonaallisia!!:)

 • Kiva asu, tuo sopii koska vaan päälle! Onko sulla mitä huulipunaa kuvissa? Näyttää niin kivalle :)

 • Karla

  Ihana asu!!! Niin klassisen tyylikäs ja tuo huivi tuo sitä jotain tuon takin kanssa tähän asuun. Ja älyttömän upeat kuvit, sopii tuo tausta jotenkin asuusi erittäin hyvin. Olet kyllä upea nainen! Hyvää kevään odottelua sinne!

 • milja

  Ihania kuvia ja ihana asu! :)

 • Nina

  Olet kyllä aivan upea näissä kuvissa, oikein hehkut! Ehkä se on tuo rusketus, tekis hyvää tällekkin haamunaamalle :D Ihana tuo takki myös.

 • vitsi miten ihana asu! Ja tuo navy värinen takki on niin kivan värinen ja mallinen :)

 • katriina

  beeeautiful!!!

 • Vivian

  Kiva kuulla, että klassikot ovat (taas) muodissa. Huivisi sopii kyllä kauniista tuon takin kanssa.

  Ihan postauksestasi poiketen..
  Olisi mukava kuulla hiusten hoidostasi. Olen monesti ihastellut sinun ja siskosi kauniita pitkiä hiuksia. Olet siitä joskus postaillutkin, mutta pientä updatea asian tiimoilta toivoisin :)

 • Erika

  Aivan täydellinen tyyli. Wau! Ostin itselleni juuri navyblue-trenssin kevättä odottelemaan, ehdottomasti uusi lempiväri<3