CATEGORIES

We are all superstars

11.3.2015

Täällä on pakkaushärdelli täydessä käynnissä, sillä meidän lähtömme näyttää tapahtuvan vielä ensi viikon alussa. Hui, mikä tahti! Muuttostressiä ei ihan hirveästi auttanut se, että olin vielä vkoloppuna oksennustaudissa. Sehän tästä paketista vielä puuttui :D Onneksi lapset eivät sairastuneet. Nyt kuitenkin terveenä taas ja hirveä määrä energiaa. Arvostaapa taas enemmän sitä, että on perusterve, vaikka onkin paljon tehtävää ja kuopus herättelee läpi yön.

Intopiikin tähän päivään toi lähetin kotiovelle tuoma kevättervehdys Adidakselta. Paketin päällä oli kortti, johon oli kirjoitettu: We are all superstars. Sisältä paljastui uutuuttaan hohtavat vitivalkoiset superstarit! Miten fiiliksissä olenkaan näistä! Juuri kun pari postausta sitten totesin, että haluaisin hankkia kevääksi raikkaan valkoiset tennarit! Mikä ajoitus!

adidas superstars white-0037

Kiitos Adidas! Nämä ovat täydelliset ja pääsevät varmasti pian käyttöön!

We are all superstars! <3

Ps. Jos sinullakin on vielä trendilenkkarit hankinnan alla, kurkkaa tämä postaus.

13 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • ansuli

  Tsemppiä hurjasti pakkaushommiin! :) Hurjalla vauhdilla joudutte muuton tekemään. Olisikin kiva tietää, miten olette nämä muutot maasta toiseen hoitaneet? Esim. myyttekö asuntonne vai laitatteko ne vuokralle? Entäs huonekalut, astiat yms; lennätättekö ne maasta toiseen vai ostatteko uudet sitten uudessa kotimaassa? Olisi mielenkiintoista saada esimerkiksi ihan erillinen postaus tästä millaista ja miten se käytännössä menee kun muuttaa maasta toiseen, kiitos! :)

 • Laura

  tsemiä! :) Mahtavat kengät: muistan itse, kun äitini osti minulle ala-asteella superstarsit ja ne kulutettiin puhki. :D Minulla ne raidat vaihtoivat väriä, ne oli tosi ihanat. Nuo valkoiset on kyllä upeat. Pitääpä katsoa mistä näitä nykyään saisi ja käydä kokeilemassa. :)

 • Lea

  Tsemppiä kovasti pakkaushommiin, olet kyllä supernainen! Lennätkö yksin poikiesi kanssa? Itselläni on 18kk poika ja juuri tuliin Losista, lento sujui onneksi erittäin hyvin. Joko olette löytäneet asunnon Los Angelesista? Innolla jään odottamaan postauksia suuresta maailmasta.

 • Melisa

  Huh, mikä vauhti sinulla on päällä. Olet kyllä varsinainen supernainen, kun jaksat kaiken muuttohärdellin ja vatsataudin keskellä muistaa meitä lukijoita uusilla postauksilla. Toivottavasti teillä menee viimeiset päivät ilman sairasteluja. Paljon tsemppiä ja energiaa sinne :)

 • Huh mikä tahti! Mutta hei, pidä mielessä vaan, että mitä nopeammin se tulee niin sitä nopeammin se itse muutto on ohi. Koska sitten pääsee asettumaan ja seikkailemaan uusiin kuvioihin ja se on varmasti ihanaa :) TSEMPPIÄ!

  • Mrs.V

   No kyllä! Ja juuri näin. Nyt on melkoinen rupeama, mutta sitten onkin taas (toivottavasti!?) vähän rauhallisempi ajanjakso edessä. Kiitos!!! :)

 • LeAnn

  Mä tykkään ihan kympillä noista Superstarseista. ♡ Minulla on vaaleanpunaiset, mutta ajatuksena olisi hankkia toiset ja kyllä nuo valkoiset olis tosi kivat! :) Pitää laittaa hankintalistalle.
  Tsemppiä sinne pakkauspuuhiin! :)

  • Mrs.V

   No nyt täytyy todeta että niin minäkin!! Oon ihan lovena näihin ja auringon paistaessa nyt ne kiljuu käyttöä! :) Kiitos paljon!

 • Voi oksu! Onneksi oli nopeasti ohi. Lähetän täältä puolen palloa huikeasti energiaa muuttoon! Sun organisointitaidoilla mikä vaan sujuu kuin luonnostaan:) Voisin itsekin ottaa hitusen siitä itselleni;)

 • Tsempit pakkaushommiin! <3

  • Mrs.V

   Kiitos Ansku!! :) <3

 • Oh nou onneksi olet parantunut ! :o hirmusti tsemppiä loppumuuttoon <3 ps. Ihanat kengät!

  • Mrs.V

   Voi samperi. Piti mennä sitten blogiin kirjoittamaan, että lapset säästyivät. Jinx. Nuorin on tämän päivän oksentanut. Noh. Onneksi menee nopeasti ohi ja tuntuu poika olevan kovin aurinkoinen, vaikka kaikki tuleekin nopeasti ylös :( Kiitos paljon!!