CATEGORIES

New ring

28.4.2015

En juuri koskaan käy pyörimässä vaatekaupoissa sattumanvaraisesti ostoksilla. Minulla on päässäni aina pieni lista niistä kappaleista, mitä tarvitsisin vaatekaapin täydennykseksi. Oikean tullessa kohdalle vedän listaani yli samalla, kun uusia tarpeita/kaipauksia ilmenee. Eilen kuitenkin tarvitsin pientä retail therapy -hetkeä. Ilman mitään sen kummoisempaa listaa / agendaa, kuin että saisin hetken olla ihan omissa maailmoissani ja tutkia amerikkalaisten vaatebrändien valikoimaa. Mieheni on ollut pidemmillä työmatkoilla ja lasten kanssa on ollut melkoinen kiire. Kaipasin nyt pientä hetkeä ihan itsekseni. Täten suuntasin El Segundo Plazan ostarille, missä on mukavasti amerikkalaisten merkkien liikkeitä. Täällä ollessa ei hirveästi kannata eurooppalaisia merkkejä ostaa. Ne ovat huomattavasti kalliimpia, kuin paikalliset merkit – tottakai. Täällä ympärivuoden lämpimässä kohteessa olen muutenkin havahtunut mm. hellemekkojeni sekä kevyiden hihattomien toppien vähyyteen.  Eilen tuli sitten tehtyä enemmänkin heräteostoksia, mm. tämä kivan erilainen BCBGMaxAzrian sormus.

newring-0225TEXT newring-0226 newring-0227 newring-0223

Merkkiä Suomeen toimittaa mm. nettikauppa Zalando. Kunhan tutustun vielä paremmin täkäläiseen valikoimaan, pyrin tekemään suosituksia millaisia vaatekappaleita kannattaa hankkia ja miltä merkiltä. Ensimmäiset vaatekappaleet on nyt hankittu Banana Republicilta, J.Crewlta ja BCBGMaxAzarialta. Ensivaikutelma on ainakin hyvin positiivinen.

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Mimi de Paris

  Oma suosikkini, johon kannattaa ehdottomasti tutustua on aivan ihana kanadalaisten perustama vaateketju Club Monaco http://www.clubmonaco.com LOSissa Beverly Centerissa on heidan liikkeensa. Tuotteita voi tilata myos netista… Aivan huikeaita leikkauksia, todella laadukkaita materiaaleja jne. Kaikissa vaatteissa on jokin juju, kangaat, leikkaukset ja istuvuus aivan omaa luokkaa…

 • Maiju

  J. Crew on kyllä ihan huippu! Voin suositella heidän vaatteitaan!! :)

 • Oi onpa ihana sormus :) ja hauska kuulla, että joku muukin pitää päässään mielikuvitus listaa puuttuvista vaatekaappi kaipauksista!

 • Saaramaria

  Pieni oma hetki ja shoppailua, kuulostaa ihanalta :)
  Joskus on vain kiva kierrellä, katsella rauhassa ja antaa inspiraation ehkä iskeä, ainakin istahtaa kahvilaan ja katsella ohikulkevia ihmisiä. Olkoon kuinka pinnallista tahansa, ainakin toimii mulla hyvänä “terapiana” ja kiireen pysäyttäjänä.
  Kaunis sormus ja innolla hellevaatepostauksia odotellen :) Omat jennkishoppauskokemukset rajoittuvat Floridaan outlet mall:eille ja isoihin kauppakeskuksiin, olisi kiva kuulla, onko esim. teidän lähellä jotain “putiikkikatuja” tai vastaavia, joita taas esim. Etelä-Euroopassa on paljon.