CATEGORIES

The Trench Coat

23.8.2010

Onkohan nahkatakin ja bleiserin lisäksi mitään muuta niin ajatonta ja käytännöllista takkia kuin klassinen trench coat?
Vuodesta toiseen tämä takki miellyttää silmääni, eikä se tunnu kuluvan millään pois muodista.
Täten tämä on minusta sellainen vaatekappale, joka melkein jokaisen naisen vaatekaapista voisi löytyä ja siihen voi jopa hieman panostaakin.
Oman trenssini olen hankkinut Burberryltä muutama vuosi takaperin. Vähintään kerran vuodessa käytän sitä pesulassa ammattilaisten käsissä, missä se pestään ja käsitellään tulevaa käyttöä varten.
Vaalean värinsä takia lika näkyy helposti, täten haluan takkia hoitamalla varmistaa sen, että takki säilyy hyvänä käytössä vielä monia vuosia – parhaassa tapauksessa eliniän.

Onpas mulla jäykkä ilme :D

“When you’ve got a great trench on, what’s underneath isn’t so important”
-Nina Garcia, The One Hundred-

Kaikkille teille muille klassisen tyylin ihailijoille suosittelen Art Of The Trench sivua, josta löytyy sivukaupalla erilaisia vaatekokonaisuuksia Burberryn trenssillä viimeisteltynä. 
Sivulta löytyy myös eri ideoita sitoa ja kiinnittää takki.
12 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Mongusti

  Listalla!!!:))) Upea!!! Joskus pitää saada oma. Voisi ottaa jonkun haastavan tavoitteen ja kun siinä onnistuu voi palkinnoksi itselle hankkia klassikko trenssin!:)Ja mä tykkään kun kuvat on tälleen kun tässä postauksessa:) Kiva kun yhdistelee erilaisia tyylejä.Mä tykkään itekkin aina hiukan muutella ja vaihdella:) Sun blogista saa kyllä inspistä asuihin, että blogiinkin!:)Oot ihana:)

 • Mrs. V

  Maj,Hei kaunis!:) Voi kuule mä käyn vähän väliä ihailemassa teidän upeaa perhettä ja kaunista arkea! <3Pitää munkin vaan kommentoida enemmän!:)Ja kuule, ei noit trenssejä liikaa voi olla;) Sininen ja musta niin hyviä perusvärejä niin tartteehan sitä yhen vaalean perusvärin lisäksi eiks je? :D

 • Maj

  Hitsi vieköön. Mulla on musta ja tummansininen, nyt alkoi tuommonen vaalea yksilökin himottamaan. Sun vika :PKommentoin ekaa kertaa, vaikka oon "salaa" käynyt sun blogia useamminkin lueskelemassa:D

 • Mrs. V

  Carlina,Sieltä löytyy paljon kauniita ja inspiroivia kuvia!:)AnsQ,Kiitos. Pidän siitä itse älyttömästi. Mullakin on vielä musta pitkä trenssi, ja sitä tulee kyllä varmaan jopa käytettyä enemmän… nim.toinen sottapytty :DRoosa,Suosittelen odottamaan ja säästämään ja sitten ostamaan sen "unelman" koska sitä ennen sitä ostaa vaan niitä, jotka jäävät loppujenlopuksi kaapinperälle odottamaan unelman saapumista – jos siis trensseistä tykkää enemmänkin:)N,Kiitos ihana!:) Kyllä se löytyy!:) Varmasti!:)Jenni,Kyllä – se on se aito ja alkuperäinen:) Vaikka todella moni muu merkki tekee myös hyvin kauniita trenssejä. Varmasti on!;) Classics rule :DVarpunen,Kiitos kovasti! Trenssi on kyllä minun mielestäni niin ihana takki. Niin ajaton!Anna,Kiitos paljon! Trenssi on äärimmäisen kaunis kaikkien päällä!:)Maria,Kaunis kiitos kauniille!:) Kauneus on katsojan silmissä;)

 • Maria

  Hitsi kun näytät hyvälle tuossa ja raybaneissa! Juma!

 • Anna

  Toi sun trenssis on tosi hieno!:) Itekki oon harkinnu trenssin ostoa, mut oon sit ajatellu et näyttäis liian aikuismaiselta 17-vuotiaan päällä

 • Varpunen

  Itse olen ymmärtänyt trenssien ihanuuden vasta tänä vuonna ja juuri nyt onkin Se Oikea Trenssi etsinnässä. Omasi on kyllä nätti. :)

 • Jenni

  Burberryn trenssit on ihan täydellisiä<3 Joku kaunis päivä mullakin sellainen vielä on… ;)

 • N

  Trenssisi on upea ja istuu täydellisesti! :) Minulla on vielä kesken oman täydellisen trenssini etsintä, mutta jospa se vielä löytyisi…

 • Roosa

  Jos vaikka ottaisi itekin tämän syksyn tavoitteeksi vaaterintamalla löytää se täydellinen trenssi juuri tuossa klassisessa värissä :)

 • AnsQ

  Sun trenssi on täydellinen :) Mullekin kävis tollanen vähän lyhempi. On mulla pari pidemmän mallista ja kyllähän niitäkin tulee silloin tällöin käytettyä! En ehkä ihan yhtä vaaleeaa kyllä uskaltaisi hankkia. Sottapytty kun olen. :D

 • Carlina

  Tosi kätevä sivusto toi Art of The Trench – kiitos vinkistä!