CATEGORIES

Metallimania

8.7.2015

Sain hiljattain sähköpostia australialaiselta korufirmalta nimeltä The Peach Box. He olivat tykästyneet Instagram-tiliini ja kyselivät, josko voisivat lähettää minulle muutaman korun lahjaksi. Vilkaisin merkin nettisivut ja ihastuin välittömästi heidän simppelin tyylikkäisiin metallikoruihin. Lahjalähetys saapui eilen ja ne ovat luonnossa vielä kivemmat, kuin kuvissa! Istuvat kuin nakuutettu suosikkirannekorujeni rinnalle. Love ’em! 

thepeachbox-6782title thepeachbox-6785

Eikä näitä kaunokaisia oltu hinnallakaan pilattu. Noin 20e kustantaa tuo kaunis roomalaisilla numeroilla varustettu rannerengas. Mikäli olet kaltaiseni metallimaanikko, katsasta merkin tarjonta. Itse jään odottelemaan, että heidän kultainen stud-rannerengas saapuisi jälleen varastoon. Näiden kuvien uutukaiset ovat olleet nyt joka päivä ranteessa menossa mukana.

10 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • E

  Hei! Olen itse tilannut kyseiseltä merkiltä sellaisen “väännetyn naulan” rannekorun sekä kaulakorun! Ovat kyllä kestäneet kulumattomina menossa mukana nyt pari kuukautta. Skeptisenä odotan edelleen korujen kulumista. Katsotaan kuinka käy.

 • Johanna

  Hei! Tuo rengas roomalaisilla numeroilla näyttää kuvan perusteella hyvin pitkälle Tiffanyn The Atlas -sarjan rannekorun kopioita. Ei mielestäni siksi ole oikein mainostamisen arvoinen…

  • Senja

   Samaa katsoin! Itse olen niitä Tiffany & Co koruja ihastellut jo pitkään, eli toisaalta kiva olisi saada omalle kukkarolle sopiva vastine. Mutta yllätyin kyllä, miten kopioiduilta nämä näyttivät…

   Mutta tosiaan, jos nämä halvemmat eivät käyttöä kestä ja muotokieli miellyttää, niin Tiffany & Co löytyy varmaankin aikaa kestävät versiot ;)

 • Mimi de Paris

  Todella upeita koruja! Löydät muuten avian upeita ja melko samantyylisiä koruja sieltä USA.sta. Merkki on Stella and Dot http://www.stellaanddot.com/ ja toimii “Tupperkutsujen” periaatteella. Eli ystäviä kylään ja koruesittelyyn. Niitä voi myös tilata suoraan netistä jos ei ehdi kutsuja järjestämään. Suosittelen, erittäin laadukkaita ja upeita koruja. Heilläkin on mallistossa upea studded rannekorumalli ja moni Stella&Dot koru mm. Atlatic Pasific blogista tuttu. Mallistossa on myös ihania koruja joihin voi kaivertaa omien rakkaiden esim. lasten nimikirjaimet tms.

 • Sofia

  ihanilta näyttävät! Haluaisitko kertoa muutaman kuukauden käytön jälkeen kuuluko ihon puoleinen pinta, kuten yleensä halvemmissa koruissa käy..

  • Mrs.V

   Joo kerron ehdottomasti! Sillä ihan samaa minä tässä mietin ja seurailen! :/ :)

 • Susanna

  Todella kauniit.:)

  • Mrs.V

   Minustakin! :)

 • Onpa kauniit korut ja ei kyllä hinnalla pilattu! Pitääkin katsastaa kyseisen merkin nettisivut :)

  • Mrs.V

   On paljon kauniita yksilöitä! Nyt vaan pidän silmällä, miten säilyvät!