CATEGORIES

My local love

28.8.2015

Tänne muuttaessani halusin tutustua paremmin paikallisiin vaatemerkkeihin. Suosikkien listalle on raapustunut J.Crew, Banana Republic sekä Rebecca Minkoff, mutta rivistön ykkösenä komeilee BCBGMAXAZRIA. Kuvailisin merkin tyyliä Zaran isosiskoksi, (vaikkakaan merkeillä ei ole toistensa kanssa mitään tekemistä.) Valikoimassa on aina ajankohtaisia trendejä, kuin myös iättömiä klassikoitakin. Pehmeitä sävyjä ja maltillista tyyliä. Materiaalit ovat kuitenkin Zaraa ryhdikkäämmät ja vaatteiden leikkaukset taidokkaampia, täten istuvuus on hyvää luokkaa. Hinnat ovat Zarassa toki huokeammat.

bcbg maxazria-0259 bcbg maxazria-0309

Merkin on perustanut Tunisiassa syntynyt suunnittelija nimeltä Max Azria. Hän asui lapsuutensa Ranskassa, mutta muutti perheineen Los Angelesiin vuonna 1981. Vuonna 1989 hän perusti BCBG Max Azrian, jonka lyhenne BCBG tulee sanoista “Bon Chic. Bon Genre“, mikä tarkoittaa “Hyvä tyyli. Hyvä asenne.” Merkki tunnetaan hyvästä designer-laadustaan, mutta kohtuullisista hinnoista.

bcbg maxazria-0312 bcbg maxazria-0314

Tietääkseni ainut merkkiä myyvä kivijalkaliike Suomessa on Stockmann. Mikäli tiedät muitakin, niin vinkkaathan niistä kommenttiboksissa. Myös suomalaisille tuttu nettikauppa Zalando toimittaa merkin tuotteita suoraan kotiovelle. Alle poimin muutaman suosikkini tämänhetkisestä valikoimasta, jotta saatte käsityksen merkin tyylistä.

bcbgmycollage1

Kuten totesin: Tyylillisesti hieman kuin Zaran isosisko. Paljon tyylikkäitä perusvaatteita, kuin myös hetken kuumia trendejäkin. Myös juhlien kynnyksellä kannattaa pitää tämä merkki mielessä. Heillä on nimittäin laaja valikoima myös mita ihanimpia juhlamekkoja.

bcbg maxazria-0310

Itse olen totaalisen hurahtanut merkkiin ja täällä blogissa on jo monia heidän vaatteitaan ylläni nähty. Tähän alle listasin muutaman asun, missä merkin vaatteita näkyy. Onko merkki kuinka tuttu sinulle entuudestaan?

asu 1
asu 2
asu 3
asu 4

18 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • u

  BCBG ei ehkä ole ihan lempparini mutta Jenkeistä ostan kyllä aina jonkun mekon merkiltä. Itse rakastan Anthropologia ! Välillä ehkä liian hempeitä hippie-vaatteita,mutta muuten ihana.

  • Mrs.V

   Joo! Anthropology on monen suosikki myös! Minulle tosin jotenkin vähän liian hippie-meinikiä. Vielä en ole merkiltä mitään omanlaista löytänyt :/

 • Taina

  BCBG toimittaa myös Suomeen, olen tilannut ja tykännyt. Verot yms. maksetaan heti ostotilanteessa, joten ei tule enää jälkikäteen mitään maksuja. Muistaakseni jonkun tietyn summan ylittyessä ilmainen toimitus.

  • Mrs.V

   Hei mahtavaa! Kiitos tästä vinkistä! :)

 • Merkin vaatteita on tullut sun päällä ihailtua ja muutaman kerran stokkallakin hypisteltyä, ehkä vielä eksyy vaatekaappiinkin kun tyylistä tykkään ;>

 • Tisku

  Todella kivan näköisiä vaatteita. Täytyypä käydä Stockalla vilkaisemassa. Kaikki sinun listaamasi asut ovat hyvännäköisiä ja ajattomia. Kiitti vinkistä. Tisku

 • Karoliina

  Olen aivan samalla linjalla sinun kanssa, BCBG on ihana! Varsinkin itse olen heihin tutustunut juuri juhlamekkojen kautta, kun muutamaan otteeseen olen sieltä löytänyt ihania luomuksia juhlaviin tilanteisiin :-) Täällä sveitsissä heillä on useampia liikkeitä, ja viime vuoden lopulla aukesi yksi ihan tähän naapuriin. Jee!

 • Laura

  Kiitos vinkistä – en ole aiemmin noteerannut merkkiä sen kummemmin kun sitä ei tosiaan oikein missään eteen osu (en ole bongannut Stockallakaan, mutta ehkä ei vain ole sattunut silmään?), mutta kollaasin myötä täytyy ehdottomasti käydä tutkimassa Zalandon valikoima!

  • Mrs.V

   Merkki ei ole osunut minunkaan silmään Stockalla, mutta blogini ystävällinen lukija vinkkasi, että ne löytyvät sieltä perältä, missä on versace, escada ja muut nämä vähän tyyriimmät merkit? En itse ole nähnyt, joten en osaa sanoa löytyykö edelleen? Mutta ah, että mäkin haluisin noi mustat nahkaleggarit pukea tuon valkoisen paidan kanssa! :D

   • Laura

    Hmm täytyypä tutkia! :) Kävin nopeasti jo kurkkaamassa Zalandoa ja mietin, ovatko hinnat siellä samaa luokkaa kuin Atlantin toisella puolen? Osasin odottaa hinnakasta, mutta yksinkertaisesta topista 200 euroa on melkoisen tyyristä :D klassikkokappaleet varmaankin kyllä ovat hyviä investointeja, jos laatu on kohdallaan?

    • Mrs.V

     Täällä toki hieman edullisempaa, kun ei ole päällä logistiikkakuluja, mutta Zalandolla on usein erä toppeja myynnissä, jotka ovat huikeissa aleissa! Nytkin moni -60% niin saa hyviä kappaleita edullisesti! :) Mutta ymmärrän hyvin, että 200e yksinkertaisesta topista on paljon. Oliko materiaali mikä? Minä olen ollut kovin ihastunut merkin vaatteiden materiaaleihin. Ihan kotona olen pesukoneessa pessyt ja ulkona auringossa kuivattanut – pitäneet muotonsa ja pehmeyden loistavasti! :)

     • Laura

      Täytyypä tutkia hieman tarkemmin kun tosiaan nopeasti silmäilin, eihän se varsinaisesti ole jos käyttökertoja kertyy laadun myötä tavallista enemmän – suoranainen investointi siis kun vertaa esimerkiksi juuri Zaran monesti kertakäyttötavaraa oleviin vastaaviin! :)

 • Neelia

  Ajatusvirhe alussa? Huokeampi hinta tarkoittaa halvempaa, ja edelliseen lauseeseen viitaten, taidat kuitenkin puhua BCBGMAXAZRIAsta? Sori, pilkunviilaausta… :)

  • Mrs.V

   Joo ajatusvirhe! Kiitos kun huomautit! Korjasin! :) Nämä myöhäiset työskentelytunnit ei selvästikään toimi minulle :D

 • ia

  EIkös huokea ole edullinen.. jolloin suosittelemasi merkki tuskin on huokemapi kuin Zara.. tyyriimpi ehkä :)

  • Mrs.V

   On toki, minulta jäänyt väsymyspäissä Zaran maininta pois. Kiitos paljon huomiosta, korjasin nyt herättyäni! :)

 • HS

  Varmaan tästä on jo kommenttia tullut, mutta… Eikös huokea tarkoita halpaa?

  • Mrs.V

   Tarkoittaa edullisempaa kyllä! :) Pahoitteluni virheestä. Väsynyt mieli ei ole edes huomannut, että Zaran maininta puuttuu lauseesta.