CATEGORIES

Balmain x H&M – Sneak peek

14.9.2015

Vuodesta 2004 lähtien H&M on toteuttanut ennätyssuosion saaneita yhteistyömallistoja merkkien/suunnittelijoiden kanssa. Valtavan ennakkomarkkinoinnin ja lehdistöjulkisuuden myötä mallistot on suurelta osin myyty julkaisupäivänään loppuun. Innokkaat shoppailijat odottavat julkaisupäivänä kaupan ovien aukeamista jo tunteja ennen niiden avautumista – ja odottajia on jonoksi asti. Kun ovet viimein avataan, päästää ovelle palkattu turvamies vain pienen määrän innokkaita muodinystäviä sisään kerrallaan, jottei sisällä syntyisi täyttä kaaosta. Silti tavarat suorastaan revitään käsistä.

Näitä myyntimenestyksiä ovat toteuttaneet monet nimekkäät suunnittelijat, kuten mm. Jimmy Choo, Sonia Rykiel, Karl Lagerfeld, Alber Elbaz, Isabel Marant ja Stella McCartney. Tänä syksynä H&M on ilmoittanut lyövänsä hynttyyt yhteen Oliver Roustingin kanssa, joka on maineikkaan Balmain-merkin pääsuunnitelija. Merkki tunnetaan takkien poikkeuksellisesta ryhdikkyydestä, ainutlaatuisen taidokkaista yksityiskohdista sekä infernaalisen korkeista hintalapuistaan. Pian jokaisella on mahdollisuus ostaa palanen tätä luksusta, joka saapuu yhteistyömalliston muodossa H&M:n liikkeisiin 5. marraskuuta. Kuukausia sitten julkaistiin kuva Oliver Rousteingista yhdessä Kendall Jennerin, sekä Jourdan Dunnin kanssa, joilla oli yllään tulevan yhteistyömalliston vaatekappaleita. Viime viikon lopulla julkaistiin taas pieni sneak peek, mutta tällä kertaa vain miesten mallistosta. Lupaavalta näyttää…

BALMAINHMMEN

Minulta ei taida löytyä vaatekaapista ainuttakaan H&M:n yhteistyömalliston kappaletta. Voi olla, että siihen tulee syksyllä muutos. Balmainin näytökset kuuluvat suosikkeihini melkein joka sesonki, joten oodotan innolla, millaisia vaatteita on tähän mallistoon tulossa.

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Vaikuttaa kyllä lupaavalta! En malta odottaa, että mallisto kokonaisuudessaan tulee nähtäväksi – sitten kai saakin jo alkaa miettiä ostoslistaa… :D

  • Mrs.V

   Hahah – juuri näin. Innolla täällä odotetaan… :)

 • Balmainin näytökset on aina ihania, joten ehkäpä omaankin vaatekaappiin viimein eksyy ensimmäinen yhteistyömalliston kappale :)

  • Mrs.V

   Ne ovat aina niin inspiroivia! Ja kyllä – innolla odotan tulevia kappaleita!