CATEGORIES

Balmain x HiMotukset

20.10.2015

Hiljattain julkaistiin Balmain x H&M -yhteistyömalliston vaatekappaleet. Tarjonta ei pettänyt. Paljon kontrasteja, näyttäviä metallisia yksityiskohtia ja korumaisia kirjailua. Juuri sitä kaikkea, mistä Oliver Rousteing tunnetaan. Suosikkiyhdistelmiäni kun on mustan ja kullan liitto, ei ihme, että tämä mallisto iskee minuun ja lujaa. Valtaosa tuotteiden hinnoista liikkuu 50-200e tietämillä, mutta joukkoon mahtuu silti monia arvokkaampiakin kappaleita. Kuten reilun 500e tietämillä liikkuvat mekot, jotka metallinhohtoisine kirjailuineen ovat Balmainia parhaimmillaan. En muista, että yhteistyömallistoissa olisi ennen näin tyyriitä kappaleita nähty? Tosin moni näistä kappaleista on myynnissä myös Balmainin oman nimen alla, ja silloin hinta on n. kymmenkertainen.

Huomenna muotikansa kokoontuu New Yorkiin yhteistyömalliston lanseerausjuhliin. Bileiden alla kokosin teille omat suosikkini myyntiin tulevasta mallistosta.

balmainhmotukset(Pahoitteluni jenkkihinnoista.)

Niin monta ihanaa juttua, että on mahdotonta valita yhtä suosikkia (kaikki myyntiin tulevat tuotteet voit katsoa täältä). Jos jotain päädyn ostamaan, niin se on varmaankin tuollainen paksu vyö. Sellaiselle olisi omassa vaatekaapissa tarvetta. Koristeelliset mekot ja bleiserit ovat ihania, mutta en usko minulla olevan niille niin paljoa käyttöä, kuin hinta edellyttäisi. Myös kultanapilliset bleiserit ovat suuresti mieleeni, mutta niille ei ole omassa vaatekaapissani nyt akuuttia tarvetta. Saapa nähdä. Hyvin mahdollisesti tämä on ensimmäinen H&M yhteistömallisto, josta päädyn ostamaan jotain itselleni (jos mitään on enää jäljellä, kun liikkeeseen sitten joskus pääsen). Mallisto on ulkona 5. marraskuuta valituissa liikkeissä!

7 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Minna

  Hei
  Itse oon miettinyt mennää jonottamaan mutten tiiä kannattaako mennä aamu kuudelta vai ei :D , mulla on niin pitkä lista ja hm.com sivulla luki ett verkkokauppojen tuotteiden määrät on rajoitettu, eli kaikkea mitä haluun ei saa! haluun vaan ne laukut ja vaatteet :), hei muuten jos teillä on aiempaa kokemusta niin onko aina ollut pitkä jono kun avattiin ovet? Monelta pitää mennää jonottamaan!?

 • Elisa

  Mä katselin yhtä mustaa mekkoa. En kuitenkaan löytänyt mistään tietoja, että mistä vaatteet on tehty. Jos mekko on puuvillaa ja silkkiä, niin 150€:n hinta on oikeutettu. Luulisin että halvemmat vaatekappaleet ovat akryyliä tai muuta tekokuitua.
  Saa katsoa että innostunko itse tilaamaan jotain, kauppoihin en mene muiden kanssa tappelemaan vaatteista :D Ei noita kuitenkaan ole ihan pakko saada.

 • Anna

  Onko sulla tietoa noitten matskuista? Että onko laatu sitä perinteistä H&M vai paljon parempaa? Nimittäin noilla hinnoilla ois jo tarvetta saada laatua. :D

 • Itsekin olen mallistoa jo hetken ihaillut, mutta saa nähdä päädynkö mitään ostamaan! Aika suolaisethinnat muutamassa kappaleessa, mihin silmäni iskin. Juurikin tämä liian kallis käyttömäärään nähden :D

  • Mrs.V

   Sama homma… Saa nähdä. Tuota vyötä kyllä himoitsen. Se toimisi kivasti monien vaatekaappini vanhojen vaatteiden kanssa :)

 • Ida

  Näitä ihastellut jo useamman kerran, kyllä Olivier Rousteing vaan osaa! Hinnat tosiaan hieman korkeammalla kun aikasemmissa H&M yhteistyömallistoissa, mutta se olikin odotettua:)

  • Mrs.V

   Kyllä! ja tosiaan, kun on kyseessä yksi hetken kalleimpia merkkejä, oli ehkä ihan odotettua, että yhteistyömallistonkin kappaleiden hinnat kipuavat korkeammalle :)