CATEGORIES

Kalifornian vaatekaappi

13.1.2016

Olen aina ollut klassikkojen kannattaja ja luulin vaatekaappini sisältävän melkein kaiken tarpeellisen. Muutto Los Angelesiin kuitenkin avasi silmäni muutamille puutteille. Kalifornian lämmin sää on pistänyt materiaalitkin kovaan testiin. Vuoden aikana sain tehdä montakin yllättävää havaintoa tekokuitujen toimivuudesta paahtavan auringon alla. Muovilanka saattaakin olla mitä parhain valinta, jos tietää mitä tarvitsee.

elle mag my closet-6401 elle mag my closet-6435 elle mag my closet-6290

Kuvasimme jutun Kira-siskoni kanssa hänen viimeisimmällä Losin reissulla. Miten otettuja olemmekaan, että Ellen mahtava porukka nosti jutun kanteen asti. Kurkkaa siis Kalifornian vaatekaappiini uusimmasta Elle-lehdestä!

7 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Marita

  Kauniita kuvia! Näyttää hyvin ajattomalta ja klassiselta vaatekaapilta:) Onko tuo musta laukku birkin? <3 se on oma lottovoitto laukkuhaaveeni <3 ihanaa loppuaikaa Kaliforniassa :)

 • jeni

  Kerrassaan upea vaatekaappi!

 • Empska

  Pitääkin ostaa lehti, että voi lukea tuon jutun siitä ja tietenkin ihailla kuvia! ?

  Teettekö vielä sitä Street styleä? Löysin netistä tällaisen ja olisi kiva nähdä Suomen vähän iäkkäänpiä naisia ja miksei miehiäkin, miten he pukeutuvat :) minusta niin upea juttu! Ikä kun ei ole este muodille ja sille että vanhentuu arvokkaasti! <3 http://brightside.me/article/this-is-how-to-grow-old-in-style-77005/

 • Itse en enää lue lehtiä, joten olisi ollut hienoa nähdä enemmän blogin puolella. Vaatekaappisi näyttää kyllä todella toimivalta!

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

 • Anna

  Muutatteko suomeen takaisin siis kuukauden kuluttua? :) en ihan ymmärtänyt aiemmista postauksista :D

 • Upeat ja raikkaat kuvat olette ottaneet. Minun pitää ehdottomasti löytää joku joka olisi tulossa Pariisiin ja voisi tuoda lehden minulle!

  Ihanaa keskiviikkoa Hannaseni <3

 • Ihanat kuvat olette napanneet Kiran kanssa! Pitääkin käydä hakemassa uusi Elle kaupasta ja lukaista juttu :)