CATEGORIES

Chloé Drew -laukkuja ja Aquazzuran kenkiä Suomessa!

20.1.2016

Täällä jatkuu sairastelut. Ensin pitkän lentomatkan jälkeen oli pojat vuorotellen kipeinä ja sitten oli taas minun vuoroni. Kun päivien päätteeksi pitäisi tehdä blogijuttuja, minä olen sen sijaan kaatunut sohvalle kuin juuri sahattu puu. Tästä syystä blogihiljaisuus. On se kumma, että silloin kun olisi paljon juttuja mitä haluaisi jakaa, niin sitten ei vain ole aikaa tai energiaa. Onneksi tämä pöpö on ollut lempeämpi, eikä näytä viihtyvän uhrissaan muutamaa päivää pidempään. Joten valoa on tunnelin päässä.

Illan hiljaisina hetkinä olen jonkin verran Instaa selaillut. Niina Kurkisen tililtä huomasin, että hänen Nina’s liikkeeseen on tullut joukko mitä herkullisimpia himotuksia. Chloé Drew-bag sekä Aquazzurran Sexy Thing -kenkäni ovat olleet ylivoimaiset suosikkini viime kuukausien ajat. Nyt niitä saa myös Suomesta!

atninas

Tähän postaukseen poimin omat suosikkini merkeiltä, joten ne eivät vastaa Nina’sin valikoimaa. Nina’sin uutiskirjeestä luin, että heidän hyllyilleen tulee kevään aikana myös Gianvito Rossin kengät! Mahtavaa! Olen täysin huullaantunut mokkaisiin kenkiin ja Gianvito Rossi jos joku niitä osaa tehdä. Jos haluat tietää liikkeen tarkan tarjonnan, suosittelen piipahtamaan Bulevardin ja Fredan kulmalla. Seuraa vaan kuolavanoja, niin löydät perille!

3 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Ihanan näköisiä laukkuja & kenkiä! Minkä hintaisia?

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

 • Heidi

  Aquazzuran kenkiä on saanut jo vuosia Kaarina K:sta :-)

  • Mrs.V

   Onko?! Miten en ole koskaan niitä hyllyssä huomannut? Kai huomion on varastanut Giuseppe Zanottin valtavan hieno valikoima! :) Kiitos huomiosta, pitääpä pitää mielessä!