CATEGORIES

Kirppis huomenna!

5.2.2016

Täällä ruvetaan hiljalleen palaamaan elävien kirjoihin jetlagin aiheuttamien zombiepäivien jälkeen. Muutama päivä sitten laskeuduimme Suomeen ja saimme onnistuneesti muutettua kotimme Los Angelesista takaisin Helsinkiin. Kun taas kahden talouden tavarat yhdistyivät, tuntuu tavarameri niin valtavalta, että siihen hukkuu. Mikä tuuri, että bloggaava ystäväni Alexa järjesti lauantaiksi bloggaajien kirpputorin, minne pääsen myymään eteenpäin niitä vaatteita ja asusteitani, mille en löydä enää tarpeeksi käyttöä.

Joten jo huomenna, lauantaina 6.2. kello 10-12 Helsingin Cock -ravintolassa mm. minä, AlexaMarianna, PiaKaisa ja Metti olemme pitämässä omia kirpparipöytiä. Sisään pääsette Eteläisen Makasiininkadun puoleisesta ovesta.

elle mag my closet-6435 kirppari-0710

Myynnissä siis paljon käyttämättömäksi jääneitä asusteita ja vaatteita. Minun pöydältäni löytyy mm. tuo Guccin pikkulaukku (hintapyyntö 40e), Chanelin aurinkolasit (hintapyyntö 20e), Marc Jacobsin gladiaattorisandaalit (koko 39 ja hintapyyntö 20e) ja monia muita. Myyntiin tulee myös mm. näistä asupostauksista tuttuja vaatteita:

 1. Kukkaprinttipusero ja valkoinen pitsitoppi / täällä sama kukkapusero
 2. Kultaketjuinenprinttipusero
 3. Tämä beige jakkutakki
 4. Postauksessa näkyvät punainen pusero ja lila kesäkolttu
 5. Tässä postauksessa nähty DVF:n neule

Ai että, aina yhtä hupaisaa katsoa monen vuoden takaisia asuja ja kuvia :D Joten toivottavasti nähdään huomenna The Cock -ravintolassa 10-12 välillä. Ihanaa viikonloppua!

9 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Miten meni kirppistely? :)

 • Melisa

  Samaa mieltä Elisabethin kanssa, päivän varoitusajalla ei ollut mahdollisuutta tulla. Cuccin pikkulaukku ja aurinkolasit olisi kyllä himottanut, varsinkin kun sinulla oli maltilliset hinnat. Toivottavasti uusi kirppis pian :)

  • Mrs.V

   JOo pahoitteluni, mulla oli tosiaan aika auki tuleminen viime hetkeen asti meidän muuton ja pahan jetlagin takia. Mutta uusi kirppis tulossa pian! Voi olla, että jo vielä tässä kuussa. Pakko tyhjentää nurkkia, kun kaksi taloutta yhdistyi! :)

 • Harmi, että kirppis tuli niin lyhyellä varoituksella – olisin mielellään tullut käymään! Ensi kerralla sitten isommassa paikassa?

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

 • Satu

  Nyt harmittaa, kun asun niiiiin kaukana! Tulisin heti ostamaan nuo aurinkolasit!!! Voihan itku. Vaatteesi ovat ihania, mutta mulle hieman pieniä, huoh :) mukavaa kirppispäivää!

 • Salla

  Heip! Mitä kokoa sun myymät Zaran vaatteet on? :)

  • Mrs.V

   Pääsääntöisin S-kokoa tai 36! Myös M-kokoa / 38 löytyy joistain! :)

 • JK

  Ei vitsit et millää myis tota ihanaa kukkaprinttipaitaa mulle!? En itse valitettavasti pääse huomen paikan päälle, mut oon himoinnu tota paitaa sulta niin kauan ku voin vaa muistaa! Siis toi rusetti on on vaa niin täydellinen ja ah toi printti<3 mukavaa että koko perhe on turvallisesti taas suomessa:)

  • Mrs.V

   Voi että, ikävä kyllä minulla on tarve päästä pian pois, mutta jos paita ei jostain syystä huomenna mene, niin voin laittaa vaikka mailia! :)