CATEGORIES

Nahkaisten kenkien hoito

11.9.2010

Seuraavaksi esimerkki siitä, millaisen uudistuksen nahkaiset kenkäsi kokevat kun muistat hoitaa niitä tasaisin väliajoin.

Kengät ovat likaiset ja pölyiset kesän jäljiltä, milloin ne on korvattu pienillä sandaaleilla ja huimilla avokkailla. Syksyn lähestyessä niiden onkin aika astua palvelukseen…

Itse käytän Kiwi Color Shine nahkan puhdistajaa ja ehostajaa. Tämä tuote on muotoilty äärimmäisen kätevästi, mikä tekee kenkiesi ehostuksesta hyvin helppoa ja nopeaa. Ensiksi sinun tulee puhdistaa kenkä pölystä ja muusta mahdollisesta liasta ja sitten vasta tartu suojapulloon. Kun pitelet tuotetta ylösalaisin ja hennosti painat tuotteen sieniosaa alaspäin nahalle, vapauttaa tuote sienen keskellä olevasta reiästä pienen määrän nahkaa elävöittävää ja suojaavaa ainetta. Sen jälkeen käyt tasaisesti läpi koko kengän ja pian rakkaat saappaasi (/nahkaiset kenkäsi) näyttävät kuin uusilta.
Jotta sieniosa pysyisi mahdollisimman pehmeänä ja helppokäyttöisenä, on suutin hyvä huuhdella lämpimällä vedellä joka käytön jälkeen.

Samaa tuotetta saa ostettua tumman ruskeana, sinisenä, neutraalina, mustana, valkoisena ja vaalean ruskeana.

Ero:
Vasen kenkä käsittelemätön, oikea käsitelty.

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • bigbrother2010.org

    Itelläkin nahkaset kengät, niitä saa laittaa joka viikko muuten menee pilalle..

  • minja

    kauheesti sulla on ollu kerrottavaa täällä :D oon viimeks nähnyt ton sun postauksen Caneli-kahvilasta, kiitos läppärin hajoamisen ja mun aikaansaamisen hankkia uus :D kaikkein kiitollisin oon tosta uggsien hoito-ohjeesta. vielä kun metsästäis jostain noi aineet.ps. eipä löydy meidän käpykylästä mistään sitä kylmäpuristettua kookosöljyä:(