CATEGORIES

Kenkäfriikin nettikaupat

13.9.2010

Blogini pystyssä olon aikana, minulle on tullut kovasti kyselyitä kengistäni sekä erityisesti siitä mistä minä ne hankin. Täten ajattelin kirjoittaa teille omat vinkkini unelmiesi kenkien etsintään.

Kenkä suunnittelijoista suosikkini on Christian Louboutin.
Pidän kovasti heidän naisellisista ja klassisista linjoistaan, sekä Herra Louboutinin mieltymyksestä vilauttaa kengissään hieman varvasvakoa.
Vaikka kengillä on monasti huimasti korkoa, niin tällöin sitä nimenomaan erottaa laatutyön heikommasta. Vaikka korot nousevat joskus jopa yli 10cm kipurajan, osaa kenkäguru tehdä kengistä silti kävelykelpoiset ja korkoonsa nähden hyvin mukavat! Eivät ne kävelymukavuudeltaan koskaan tule balleriinoille vertoja vetämään, mutta se taitaa korkokengille ollakin silkka mahdottomuus.

Pidän myös siitä, että heillä on aina valikoimissa klassisia malleja.
Lempimallini ovat täten Louboutinin umpinainen Bianca sekä peeptoe malli Banana, sillä tällähetkellä minua viehttävät mallit, missä päkiänkin alla on hieman nostetta.

Itse olen ostanut kenkiäni vähän sieltä sun täältä, mutta olen myös kerran tilannut kyseiset kengät nettikaupan kautta, koska uskon tietäväni kokoni kyseiseltä merkiltä.

Ainut nettikauppa mistä olen toistaiseksi tilannut Christian Louboutinin kengät ovat Luisa Via Romasta.
Tämä nettikauppa on äärimmäisen luotettava, tilaukset toimitetaan kauniisti pakattuina sekä toimitusajat ovat 1-2 päivän luokkaa.


Toinen hyvä nettikauppa, mistä olen joskus tilannut (en kenkiä vielä tosin) on mytheresa.com.
Luisa Via Roman lailla he ovat hyvin luotettava putiikki, tilaukset tulevat kauniissa pakkauksissa ja toimituksen nopeus on myös parin päivän sisällä.


Tietääkseni ainoana suomalaisena Christian Louboutinin kenkiä myy Nina’s Helsingissä. He myös postittavat sinulle kengät halutessasi. Aina olen heiltä ystävällistä ja asiantuntevaa apua saanut joten suosittelen lämpimästi piipahtamaan liikkeessä, tutustumaan nettisivuihin tai jopa pirauttamaan heille akuutimman kenkäavun tarpeessa.
Itse en ole koskaan heiltä mitään postitse tilannut, mutta Mongusti on heiltä kengät postitse tilannut ja hirveästi kehui toimitusta sekä asiakaspalvelua.

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • nettikaupat

  nuo varrelliset, joka ovat mustat ja joissa on nyöritys edessä, ovat hieman militaristiset tyyliltään. tosi viehkot. ;)

 • Mongusti

  Noi on kyllä liian ihania!!:) Tulee hirmuinen himo saada lisää kaunokaisia kotiin:)Kävin muuten laittamassa kumipohjat omiini. En ollut ihan 100% tyytyväinen lopputulokseen, mutta uskon että säilyvät ainakin paremmin. Ja sitten seuraan kerran kun korjautan pohjat menen Pariisiin!;) Kävinkin Maijan blogissa kurkkaamassa Pariisin suutarin jälkeä ja täytyy sanoa että oli kyllä hienot:)

 • Maija

  Sain juuri ainokaiset Lubuni takaisin parin kuukauden suutarilla olon jälkeen (ensin taisi muutama julkkis mennä mun edelle, sitten suutari oli kiinni koko elokuun) ja nyt tuntuu kuin jalassa olisi uudet kengät, samainen uutuuden viehätys kuin silloin ostettaessa :)Onneksi en ole uskaltautunut tilaamaan netistä, muuten voisi tulla tuhlattua liian helposti heikkoina hetkinä. Tyydyn vain unelmoimaan ja suunnittelemaan seuraavia hankintoja ;)

 • white lily

  Mun mielestä uusien kenkien hankkimisessa on ihanaa juuri se, että menee liikkeeseen ja siellä ystävällinen myyjä auttaa kenkien kanssa. Varsinkin kun lähistöllä on ihan hirvittävän ihania kenkäkauppoja. Parhaat kenkäkaupat tosin sijaitsevat mielestäni Belgian puolella mutta onneksi sinnekin ajaa ihan puolessa tunnissa tai Brysseliin asti vähäsen kauemmin.

 • AnsQ

  Ihan järkyttävän ihania! Mustat Louboutinet olis kyllä nappiostos varmasti joka naiselle :)

 • Nadja

  Ääääh ei hitsi ku himottais Louboutininen tilaaminen! Joko mustat tai nudet Biancat olis niiiiiin ihanat<3