CATEGORIES

There’s something about the clutch….

16.9.2010

Itse hankin ensimmäisen clutcihni vasta tänä vuonna, mutta se on ollut ahkerassa käytössä sen jälkeen.
Koska suosin paljon neutraaleja värejä ja olen melko klassinen pukeutuja on kiva piristää kokonaisuutta tällä mahtavalla pienellä laukulla. Täten olen äärimmäisen iloinen että valitsin laukkuni väriksi hot pinkin, joka kiinnittää huomion ja tuo asuun sitä jotain.
Tässä muutama kaunis puhutteleva clutch laukku, mitä on olen (surprise, surprise) Stockholm Streetstylen kuvien seasta löytänyt.
Erityisesti ihastuin tuohon punaisen ja persikan yhdistelmään! Todella kaunis! Upea Chanelin kirjekuorilaukku ja Chloén?! shortsit toimivat yhdessä loistavasti!

7 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • AnsQ

  Oi miten kivoja, kaikki! Ei noista voi edes päättää mieluisinta :)

 • mirana

  Clutcheilla on niin helppo tuoda asuun jotain jujua ja väriä! Etsinnän alla vielä se täydellinen laukku, tai malli tiedossa, mutta väri vielä mietinnän alla:)Vaikken yleensä ollenkaan pidä eläinkuoseista, mutta tuo leolaukku, WAU!

 • très chic

  Tuo Balenciagan on totally TDF!:)Leo taitaa olla Jimmy Choon (ainakin detailien perusteella) ja viimeinen Mulberryn Alexa clutch.

 • Nadja

  Stockholm streetstyle on kyllä mahtava sivusto! Toi leo-kuosinen clutch on varmaan noista lemppari :)

 • CHIC

  Eka kerta kun kommentoin sun blogia. Löysin blogisi viimeksi juuri kun se suljettiin ja mua harmitti niin paljon. Tosi ihanaa, että olet palannut :)

 • Sofié

  Huomenta!Ihanaa kun olet tullut takaisin! Blogisi lukeminen on joka-aamuinen ruutinini :) Ihanaa vastapainoa lakitekstille!Tuo Chanel on kieltämättä todella klassisen kaunis, ei tuo Mulberryn Alexakaan yhtään huonolta näytä. Mä oon vähän ihastellut Alexaa viimeisen puolen vuoden aikana, se on samalla klassinen mutta toisaalta se sopii hyvin myös rentoon menoon :)

 • Pusuhuulet

  jep, stockholm streetstylesta voi aina inspiroitua :)