CATEGORIES

Hermes Birkin

17.9.2010

Mikä on minun unelmalaukkuni?
Ehdottomasti Hermesin Birkin Bag

Tämän laukun klassinen muotoilu, materiaalit ja ajattomuus ovat minun makuuni.
Mutta laukun hinta on aivan taivaita hivelevän korkea ja siksi miellän laukun enemmän ns. statuslaukuksi. Se on mielestäni sellainen laukku, jonka hankit kun olet saavuttanut jonkin hyvin merkittävän tavoitteen tai virstanpylvään elämässäsi, milloin laukku voi toimia palkintona siitä suorituksesta.

Itse olen asettanut tiettyjä tavoitteita omalle urapolulleni. Siinä vaiheessa kun olen tavoittanut sen maalin, mikä tällä hetkellä vielä kaukana horisontissa kimaltelee, niin sillä palkalla, jonka siitä työstä saan tulen ensimmäisenä mahdollisena “turhuusostoksena” tuon laukun hankkimaan.
Se on minun pieni porkkanani.


Kuvat Birkin: Stockholm Streetstyle

Rouva Beckham on selvästi saavuttanut monia tavoitteitaan, sillä hänen kaapissaan on huhuttu olevan lähes mijoonan euron edestä tämän saman laukkumallin versioita.

Väriksi en varmaankaan valitsisi sitä klassisinta mustaa tai valkoista, sillä vastaavat klassikkovärit minulta laukkuina löytyy ja tulen niitä vaalimaan lopunikäni. Siksi valitsisinkin jonkin erikoisemman värin. Tällä hetkellä minua viehättää eniten tuo burgundyn värinen krokotiilinahkainen Birkin, jota Victoria on kiikuttanut ympäriinsä. Aivan mieletön yksilö! Juuri sopivan neutraali, mutta silti erikoinen väritys!

Victoria Beckham kuvat: Google haulla, Victoria Beckham birkin

Mutta niihin suurin unelmiini voi mennä vielä vuosikymmeniäkin. Sinä aikana kerkeää mieli muuttua vielä monasti jos ei laukun niin ainakin värin suhteen:)

Mikä on sinun unelma laukkusi?
12 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Lumo

  Hyvin tehty laadukas laukku hyvästä materiaalista on aina hyvä ostos, jos se on sen verran klassien, että sitä voi käyttää vuodesta toiseen. Onko Birkin investoinnin ja statuksensa arvoinen? Ennen "jonostuslistalle" menoa (jos sille edes pääsee), kannattaa lukea Bringing home Birkin ja Deluxe – how luxury lost its lustre, mielenkiintoista luettavaa luksusmerkkien tuotteista.

 • Tuulia

  Minunkin unelmalaukkuni on Birkin. Olen päättänyt ostaa sen itselleni, kun valmistun. Valmistun ammattiin, josta saa palkkaa sen verran mukavasti, että uskoisin saavani rahat Birkiniin kasaan kohtuullisessa ajassa. :)

 • Elina

  Mulberry Alexa oversize black tai konjakki. täydellinen ja vielä jonakin päivänä minulla.

 • white lily

  Mun mielestä tämä näyttää jopa Victorian kainalossa vähän sellaiselta täti-laukulta…Mulla on monta suosikkilaukkua riippuen vähän tilanteesta.

 • Maija

  Hermèsin laukuista itseäni kiehtoo oranssi. Sehän on kuitenkin merkin oma väri ja tosi kaunis sellainen :) Voi olla että päätyisin kuitenkin johonkin klassisempaan väriin, kuten mustaan tai konjakkiin, ehkä olisi helppoa "pelata varman päälle"…

 • JEPSUKKA

  Hermès on pure amour:)Tuo ensimmäinen kuva ei ole aito Hermès.

 • Mongusti

  Kyllä toi vaan on super upea laukku.Oma unelma laukku on EHDOTTOMASTI musta Chanel joka sinulta löytyy!!:) Olen nimen omaan päättänyt, että kun saavutan seuraavan tavoitteeni, aion sen hankkia:) Siihen asti täytyy kerryttää sille tarkoitettua säästötiliä :)

 • Emmmi

  Hih, muistan kun näin tämän laukun eka kertaa Sinkkuelämää -jaksossa, jossa Samantha yritti keplotella laukun itselleen. Silloin en tiennyt mistä oli kyse, mutta nykyään vähän enemmän muotia ja julkkiksia seuranneena en kai voi olla enää tietämättä. :DVictoria on kyllä tehnyt tästä mallista erittäin itsensä näköisen. Enkä ihmettele yhtään miksi hän on itselleen niin monta kappaletta tätä haalinut :) aivan upea klassisen kaunis laukku, johon saa tavallisesta poikkeavalla värivalinnalla vielä enemmän särmää (..jos enemmän on enää tämän laukun kohdalla mahdollista).

 • Jaana

  Mun ultimate unelma on sinunkin omistamasi Chanel 2.55 Jumbo mustana. Kyseinen upeus on hiipinyt omilta ulottuviltani vähän kauemmaksi sen myötä, että perheessämme on pikkuinen prinsessa (kuukauden kuluttua 1v.!!!). Se on vaan jännää, miten omat "turhuushankinnat" väistyy, kun oikeasti niin paljon mieluummin ostan ihania vaatteita pikkuneidille =). Täydellisen hölmöähän se tavallaan on laittaa vaikkapa 150€ Burberryn mekkoon alle 1-vuotiaalle, joka ei edes itse ymmärrä/todellakaan välitä, mikä mekko tai vaate on päällä milloinkin. Äitinä vain on niin ihana pukea pieni tyttö kauniisti ja niitä kauniita söpöstelyvaatteita on AAAAIVAN liikaa tarjolla ja tyrkyllä ja liian helposti sorrun aina ostamaan….huh!Mutta siis se Chanel 2.55 Jumbo ja musta! Siinä on oma unelmani, josta tiedän, etten sitä ihan heti saa. (Olisiko luksuslaukkujen omistaminen edes niin mukavaa, jos niitä voisi tuosta vain ostella milloin vain mieli tekisi ;-) )

 • Nadja

  Mäkin unelmoin tosta birkinistä ja sitten myös mullberry bayswaterista. Ja mäkin aattelen just sillee et sit ku oon saavuttanu jotain, en vielä oikeestaan tiedä mitä :D, mutta kuitekin jotain suurta mikä on vaatinut multa paljon työtä, niin hankin jommankumman

 • Nadja

  Mäkin unelmoin tosta birkinistä ja sitten myös mullberry bayswaterista. Ja mäkin aattelen just sillee et sit ku oon saavuttanu jotain, en vielä oikeestaan tiedä mitä :D, mutta kuitekin jotain suurta mikä on vaatinut multa paljon työtä, niin hankin jommankumman

 • Satu

  Hei!Olen seurannut blogiasi vasta vähän aikaa ja se on ihan huippu. Nyt minua rupesi (utelias kun olen=)) kiinnostamaan, että mitä teet tyäksesi..tai millä alalla olet?Onko juuri työsi syy siihen, että asut ulkomailla..?Kiito spiristävästä blogista!