CATEGORIES

Dream jewellery

5.10.2010

Tämän kuvan jälkeen sain jonkin verran kyselyitä mistä nämä ystäväni korut on hankittu.
Ihana ystäväni tottakai halusi jakaa tiedon teidän kaikkien kanssa.

Nimisormus on Lauren Conradin omilta nimisormus nettisivuilta tilattu. Ystäväni oli toimitukseen ja sormukseensa äärimmäisen tyytyväinen ja käyttääkin sormusta lähes joka päivä. Itseänikin himottaisi kovasti tilata, mutta enemmän minua viehättää tuo kaulakoru –  Dreams Come True.

Kaulakoru on Disneyn Couture Necklaces kokoelmasta. Niitä voi jopa ostaa aika ajoin Asokselta, kuten ystäväni teki. Googlettamalla kaulakorua voi löytää esimerkiksi Amazonista.

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Mrs. V

  S,voi olepa hyvä!:) Toivottavasti saat ihailemasi!:)Elina,Joo mäkin juuri huomasin tuon seikan :S Voi tylsä. Ikävä kyllä en osaa sanoa mistä niitä saisi varmasti suomen tilattua:( Kokeilepa vaikka googlettaa?haidi,joo ne oli kalliimpia mitä odotin….Tuuli,Muuten pitää varmaan paikkaansa :S ei tullut tämä tapaus edes mieleen :STanja,Mäkin ihailen sitä believe tai dreams come true corua <3Pussauskoppi,I know, mä olen niin toivoton Disney fani. Rakas lapsuus <3AnsQ,Voi eikö ole ihania!:)

 • AnsQ

  Mä en ole ikinä ihastunut mihinkään korumerkkiin näin paljon! :o

 • PUSSAUSKOPPI

  Voi Disney Couture <3. Rakastan niitä koruja aivan valtavasti ja nyt haluni hankkia niitä lisääntyi tämän postauksen myötä :)

 • Tanja

  Ihania koruja, voisin melkein minkä vain noista tekstillisistä laittaa kaulaani. Mielestäni toi "Believe"kin on kovin sievä<3http://tanjasvita.blogspot.com

 • Tuuli

  Suomessa tuo sormus varmaan tulkittaisiin nyrkkiraudaksi, kuten kävi muistaakseni Seppälän myymälle "kaksisormisormukselle". Näyttäisi kyllä kivalta.

 • Haidi

  OHO! vähän hienoja noi sormukset vauuuu! :o mut maksaa varmaan aika paljon.. täytyy käydä kottomas..

 • Elina

  asoksella kun olen noita disneyn koruja katsellut, niin toimitustiedot herjaa että "toimitus vain UK ja Irlantiin". :-/ Harmi, koska tosi nättejä koruja.Vai saako niitä tilattua suomeen?

 • S

  oi kiitos tiedosta!!! sormusta tilaamaan –>:)