CATEGORIES

Uudet mustat sandaalit

18.5.2016

saint laurent sandals-0462 saint laurent sandals-0453 saint laurent kollaasi saint laurent sandals-0454 saint laurent sandals-0478

Minä päädyin tilaamaan Saint Laurentin omasta verkkokaupasta ne mustat hapsulliset sandaalit, joita tässä postauksessa puntaroin. Kun nyt kolmannessa raskaudessa jo puolivälin paikkeilla vaatteet kiristää ja tunne omassa kropassa on vieras, päätin ilahduttaa itseäni näillä mustilla kesäkaunottarilla. Tällä hetkellä haluaisin piiloutua päivästä toiseen kokomustaan. Mutta jos tosiaan niin ankealle linjalle kesällä lähden, niin ainakin nämä hapsulliset sandaalit tuovat oman piristyksensä niihinkin kokonaisuuksiin. Mukavat ja kauniit kaverit myös kaikkiin sortsiasuihin.

12 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • satulotta

  Moikka! Ajattelin tilaavani Saint Laurentin kate sandaalit joissa on tosiaan korkoa, osaatko sanoa miten noiden koot menee että vastaako kokoaan? Jalkani on yleensä 37. :)

 • Well hello mitkä sandaalit!

  Minun pitäisi kanssa ostaa jotkut kauniit, yksinkertaiset ja kaiken kanssa sopivat sandaalit kesään. En muista milloin viimeksi minulla olisi sellaiset ollut, kun yleensä on valikoinut jalkaan joko korkkarit tai espadrillokset, mutta nyt kaipaan ihan “perus sandaaleita” (enkä nyt tarkoita mitään sellaisia sporttisandaaleita ;) ). Täytyykin kurkistaa sinun sandaalipostauksen vaihtoehdot löytyisikö sieltä minullekin jotkut ihanat…

 • Haidi

  Mä en kestä kun nää on niin ihanat! Tuo varmasti kivasti piristystä asuihin jos tuntuu, ettei muuten ihan nappaa :)

  • Ihan samaa mieltä! :)

 • mammukka

  Tosi kivat kesäsandaalit! Toivottavasti saat kasaan mukavia mutta näyttäviä asukokonaisuuksia. Tunnistan tuon epämukavuuden kropassa ekasta raskaudesta mutta tässä toisessa raskaudessani olo on huomattavasti mukavampi ja olen hirmu ylpeä masustani! Varmaan johtuu paljolti siitä, että tietää kuinka hyvin palautui ekasta joten voi nauttia nyt täysillä tästä toisesta. Kaikkea hyvää loppuraskauteen.

  • Todella ihana kuulla, että sinulla toinen raskaus on ollut helpompi! :) Minulla tuntuu jokainen raskaus olevan edellistä vaativampi, mutta tosiaan – viimeisen voimalla :) Ja ah, näillä kengillä saa lämimillä säillä vaikka mitä ihania kokonaisuuksia luotua! :)

 • EmmiMaria

  Kaikessa “yksinkertaisuudessaan” todella kaunis yksilö! :) Mullakin on edessä mustien sandaalien osto, mutta en ole löytänyt vielä sellasia mitkä todella haluan. Vanhemmiten tai “vanhemmiten” on alkanut arvostamaan enemmän ja enemmän kenkiä joissa on oikeasti mukava kävelläkin, ei katso enää pelkkää ulkonäköä :)

  • Minäkin pidän näistä, ovat kivan näyttävät mustat sandaalit :) Noissa on todella mukava kävellä – todella tukevat.

 • Ivanka

  Lukijan silmiin näytät kyllä viimeisimmissäkin asukuvissasi ihan tyrmäävän upealta, joten kokemasi tukala olosi ei kyllä ruudun taakse välity.<3 Mietinkin juuri, että voi kunpa näyttäisi joskus itsekin raskaudessaan noin kauniilta kuin sinä!

  • Kiitos kovasti kauniista sanoistasi! :) enemmän se taitaakin olla sen huonon olon heijastusta ja myös pientä turvotusta, esim mulla jaloissa, niin että korkkarit tuntuvat pieniltä ! :o Minulla ei tuota aiemmissa raskauksissa ollut, joten toivon, että kyse on tosiaan turvotuksesta eikä niin, että kengänkoko nyt kolmannen kohdalla suurenisi :o NOOOOU! :D

 • Sanna

  Ihanat! Itse haaveilen niistä Valentinoista… Kiitos kivasta sandaalipostauksesta, voisin oikeastaan ottaa ne kaikki. :)

  • JOo ai apua.. ne on niin hienot!