CATEGORIES

Turkoosit voittajat

5.5.2012

Aloitetaan lauantaiaamu palkitsemalla teitä ihania siellä ruudun toisella puolella…

Viime viikonloppuna polkaisin käyntiin arvonnan BESO Helsingin kanssa, missä kahta onnekasta onnetar suosii kauniilla käsintehdyillä turkooseilla korvakoruilla. Arvonta sulkeutui vappupäivän vastaisena yönä ja nyt on aika julkistaa voittajat… *rumpujen pärinää*

001-003

Onnekkaat voittajat ovat tällä kertaa

Piia ja Toffeetiikeri!

  • Lähettäjä:  Piia

Olen 34 vuotias, ja luen pääasiassa sinun blogiasi, se on kaunis ja laadukas, saan siitä toooosi kivoja vinkkejä pukeutumiseen… ja usein hyvän mielen kaupan päälle :) Ehkä ne pukeutumisvinkit on pääasia miksi luen. BTW turkoosi on ihan ykköslempivärini kesällä, aivan upeat on nuo korvikset. Voi kun onni suosisis!!

  • Lähettäjä:  Toffeetiikeri

Ikää on kertynyt 28 vuotta. Muotiblogeja luen, koska se on mulle sopiva tapa irroittautua arjesta. Samalla voi inspiroitua ja poimia jotain pieniä piristäviä juttuja omaan pukeutumiseensa.

kuvankaappaus-2012-5-5-kello-00020

Laitoin voittajille jo sähköpostitse tiedon asiasta. Onnea vielä! :) Jos ei onnetar tällä kertaa suosinut, käykää klikkailemassa itsenne BESO Helsingin facebook – sivuille! Sieltä löydät kasan upeita myyntikoruja, sekä sivustosta tykkäämällä olet automaattisesti mukana puolivuosittain järjestettävissä koruarvonnoissa. Tuetaan yhdessä suomalaista yrittäjyyttä!

Ensi viikolla luvassa lisää teitä ihania hemmottelevia postauksia…;)

Hyvää viikonloppua teille kaikille!

3 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Piia

    UUUUhhhhhh!! Ei voi olla totta, ihanaa!! Aivan karvat nousi pystyyn kun luin jännittyneenä voittajat, sähköpostilla en ole vielä käynyt. Mikä piristys tähän nuutuneeseen oloon, kun koko perhe sairastellut flunssaa ja kuumetta viikon verran. Ihanaa, en oikeesti koskaan voita mitään missään (mikä klisee) niin kylläpä tuntuu ihanalta, kiitos kiitos kiitos, ihana Mrs. V!

    • Voi miten ihanaa että sattui tämä pieni piristys tällaiseen aikaan kun voimat ovat muuten varmasti melko vähissä! Kiitos itsellesi, että pidät minulle seuraa täällä blogissa! Paranemisia koko perheelle ja toivottavasti rakastut koruihin yhtä palavasti kuin minäkin! :)

  • Tytto

    Kommentoin nyt tähän postaukseen, jos ei haittaa. Asuntonne näyttää niiin ihanalta ja viihtyisältä :) Kiva kuulla, että olette päässeet jo muuttamaankin. Mukavaa viikonloppua!