CATEGORIES

Tyylikkään trendikkäästi toimistolle

21.8.2017

*Kaupallisessa yhteistyössä Sokoksen kanssa*

Syksy saapuu ja työt sen mukana. Paluuta arkeen pehmittää tyylikkäät ja kauniit työvaatteet, jotka on tänä vuonna poikkeuksellisen helppo päivittää trendien mukaisiksi. Hetken muoti on hyvin toimistoystävällistä. Klassikot ovat saaneet uusia kiinnostuksen kohteita. Trensseissä näkyy rohkean leikitteleviä leikkauksia, kauluspaitoja koristaa massiiviset rusetit ja röyhelöt rönsyilee niin hameen kuin hihojen helmassa.

Sokoksen syksyn kantava teema on “Löydä itsesi. Löydä rohkeutesi.” Yhteistyössä heidän kanssaan halusin jakaa muutaman trendikkään vinkin toimistotyyliin ja kertoa missä minä koen oloni varmimmaksi.

Arjessa suosin hyvin luonnollista ja kestävää meikkiä. Lancomen klassikot kuten Teint Miracle -meikkivoide ja Hypnose-mascara ovat olleet kestosuosikkejani yli vuosikymmenen ajan. Teint Miracle kestää kuulaana läpi päivän ja Hypnose ei varise. Meikki on siisti työpäivän päätyttyäkin. Huulipunan sävyksi valikoituu useimmiten nude, mutta kokomustaan asuun tuon mielelläni rohkeutta tulipunaisilla huulilla. Tällöin kallistun Lancomen L’Absolu Rouge sarjan Caprice tai Rouge Amour punasävyjen puoleen.

Hiuksia tykkään pitää auki, vaikka menossa saatan kiepauttaakin tukan nopealle ponnarille. Pääsääntöisesti hiukseni hulmuavat auki, mutta jo pesun yhteydessä kuivaan hiukset lämpösuojan avulla, jotta saan lopputuloksesta pitkäkestoisen ja huolitellun. Lisäkontrollia hiuksiin tuo mm. Paul Mitchellin uutuussarja Neon, jonka Sugar Hold & Control Confection tekee hiuksista sileät ja kiiltävät juuri ennen ovesta ulos lähtöä.

blouse YAS
pants TIGER OF SWEDEN
bag CALVIN KLEIN
makeup LANCOME
hair PAUL MITCHELL

Syksyn näkyvämpiä trendejä on tummilla niityillä kukkivat kukkakuosit, kokopunainen, röyhelöt, korkeat viktoriaaniset kaulukset, olkatoppauksien tuomat leveät hartiat, harmaa ruutukuosi housupuvuissa ja paksut näyttävät vyöt. Kaikki toimivat erinomaisesti myös työpukeutumisessa. Näistä erityisesti röyhelöt inspiroivat omaa pukeutumistani tällä hetkellä. Myös kokopunainen on vahvan rohkea asu, jossa tulette varmasti näkemään minut vielä tämän syksyn aikana.

Oma tyylini suosii klassikoita, mutta tykkään piristää perusasujani hetken trendejä myötäillen. Kuten yllä näkyvässä asussa yhdistin klassiset ajattomat suorat housut trendikkääseen puseroon, jossa on liehuvat röyhelöhihat ja maltillisesti nouseva kaulus. Täydellinen yhdistelmä omaan tyyliini. Ajattomat klassikot tuovat tyyliini varmuutta, mutta leikittelevä trendeillä maustaminen tuo arkeen vielä hitusen rohkeutta. Sellaisessa asussa olen omimmillani ja valmis päivän haasteisiin.

Kuvat Kira Kosonen

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Paula

  Niin tyylikästä!
  Koko kokonaisuus , vaatteet , sinä ja tausta!

  • Kiitos! Itsekin pidin tästä postauksesta kokonaisuudessaan kovin kun sain kaiken niin kauniisti yhteen :) Ihanaa että sinäkin pidit!

 • Maiju

  Aina niin tyylikäs sinä! <3 olen katsellut tuota näissä kuvissa näkyvää calvin kleinin laukkua. Minkälaisia kokemuksia sinulla on siitä? Onko kuinka kestävän oloinen kun käsittääkseni tekonahka materiaalina?

  • Moi! Hei ikävä kyllä minulla ei ole näistä vaatteista mitään käyttökokemuksia, sillä tämä postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Sokoksen kanssa ja vaatteet vain postausta varten lainassa kun ideana näyttää miten minä heidän tuotteitaan yhdistelisin ja käyttäisin toimistolla. Mutta tuo laukku valikoitui koska näytti hyvältä, tilava läpääriltä ja oli hyvän jämäkän tuntuinen!

 • Elle

  Onpas ihania kuvia! Missä päin Helsinkiä näin kaunis kuvauspaikka mahtaa sijaita?

  • Kiitos! Itsekin poidän hurjasti! kuule ihan perinteisen Tuomiokirkon vieressä! :)

 • Haidi

  Multa löytyy melko samoja varmuus juttuja. Luonnollinen meikki ja avonaiset hiukset. Tyylini oli ennen melko klassinen, mutta Irlanti teki tehtävänsä ja jätti jälkeensä rennon neuleissa asustavan ihmisen :) töihin comboilen usein rennompaa hametta siistimmän neuleen tai paidan kanssa.

  • No juuri näin. Ja hei tosiaan neule + hame kombo on aivan ihana yhdistelmä syystoimistolle. Tulossa vielä lokakuussa sokoksen kanssa yhteistyötä missä kartoitan heidän neulevalikoimaa niin ehdottomasti aion katsella jos mekkojen kanssa saisi kivasti myös yhdisteltyä! :)