CATEGORIES

Ylipolvensaappaita kurkkuun asti!

24.11.2010

Eiliseen postaukseeni viitaten, mitä todennäköisemmin Victoria Beckhamin ylipolvensaappaat ovatkin Brian Atwoodin käsialaa. Ainakin näin olivat jotkut julkkistyylejä seuraavat sivut olettaneet, sillä samanlaista saapasta on nähty mm. myös Kim Kardashianin päällä. Joten näistä saappaistahan saa sitten luotua kukkarolle oikein mukavan Style Stealin.

Brian Atwoodin ylipolvensaappaat heiluvat haitarilla 1000e – 3000e. Noin 1000e tietämillä liikkuvat korottomat ylipolvensaappaat ja lähemmäs 3000e ovat taas korolliset ylipolvensaappaat koron niittikoristuksilla, joita ehkä jopa taitaa hivenen vilkkua tuosta aiemman postauksen VB:n kuvan korosta.
Eli edelleenkään, en ole bongannut rouva Beckahmin päältä vielä mitään, mikä ei kuuluisi merkkivaatteiden kastiin.

Itse olen enemmän kuin tyytyväinen omiin Topshopin vastaaviin, jotka maksavat murto-osan noista laadukkaista. Tuskin niitä käytänkään niin valtavasti, että ne kamalan nopeasti huonoon kuntoon menisivät. Minun tapauksessani, onnistunut kauppa!:)

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • satu.

  Ohoh, minun makuuni noissa sinun saappaissasi on paljon paremman mallinen kanta ja pohja! :) Lesti näyttää väkinäiseltä, epämukavalta mutta korkoa tosin on jonkin verran enemmän. Maksavat varmasti itsensä takaisin, kun ei tarvitse hankkia paria halpoja, heti rikkoontuvia saappaita ^^

 • Mrs. V

  AnsQ,Eikö olekin?:) En kyllä ikävä kyllä ole… Täällä on ihan vielä täysin lumeton maa, eikä mittarikaan ole ollut vielä miinuksen puolella, joten ei ole tullut edes testattavia olosuhteita :/Anonyymi,Helsingin Stockalta!:) Burberryn osastolta. Näin ihan muutama viikko sitten Stockalla vielä samaa takkia vaalean beessinä. Todella kaunis sekin!Carla,Minäkin pidän niistä kovin!:)Anonyymi,Ihan totta! Oikeassa olet! Ei tosiaan päde kaikkeen, mutta minun kokemuksellai ehdottomasti laatukengissä ero on huima kun vertaa laatua massaketjujen kenkiin. Mutta 3000e on minustakin aivan naurettava hinta, ja sen maksaa varmasti vain ne, joilla on rahaa kuin roskaa, ja milli menee hyväntekeväisyyteen jokatapauksessa:/ Uskon että mukavuudessa on varmasti eroa, sillä laatukenkien lestit ja kestävyys ovat vaan huomattavia… Eli tässä tapauksessa sanoisin kyllä, että kengissä laatu nousee hinnan mukana. Ja en sanonut että Topshopin kengät olisivat huonommat, itse ylistin sitä, että ne olivat loistava ostos minulle:) Kiitos fiksusti esitetystä kommentista, jossa oli myös hieman pohdintaa!:)

 • Anonymous

  Miksi ajattelet, että mitä kalliimpi hinta, sitä laadukkaampi? Pätee monissa asioissa, muttei kaikissa. Julkkikset ostavat sitä kalleinta tietenkin, koska heillä on varaa ja kyseessä on myös imago. Itse en ajattelisi, että Topshopin melkein satasen kengät ovat yhtään huonommat, eihän noissa näytä olevan edes kauheasti eroa. Voi olla, että mukavuuden kannalta voi olla eroa, mutta en oikein usko. Itse en koskaan ostaisi 3000euron saappaita, mielummin ostan halvemmat ja (jos en keksi rahoilleni mitään parempaa tekemistä kun tuhlata ne kenkiin) laittaisin loput hyväntekeväisyyteen.

 • Carla

  OHH, upeet saappaat

 • Anonymous

  Mistä toi harmaa takki on?

 • AnsQ

  Mahtavat saappaat nuo Topshopinkin versiot. :) Ootko käyttänyt tuollaisia kenkiä loska-räntä-kelilläkin ja jos olet, niin mitä ovat kengät tykänneet (tai olleet tykkäämättä:D)?