CATEGORIES

Talven muhkein ja ihanin trendi on pussihihaneule

4.1.2018

Viimeisen vuoden ajan huomio on kiinnittynyt hihoihin. Kauluspaidoissa, puseroissa ja neuleissa on näkynyt kauniita kellohihoja, näyttäviä rusetteja ja muita huomionherättäviä koristeita. Nyt selvästi ollaan liikuttu kellohihoista eteenpäin ja hetken trendikkäin hiha on pussimainen. Kauppojen hyllyt suorastaan pursuvat näitä kauniin muhkeita hihoja. Itse olen tähän trendiin totaalisen ihastunut. Rakastan runsaita ja muhkeita neuleita talvella ja tällaiset hihat vielä korostavat niiden kotoisuutta.  Eilen näitte päälläni punaisen poolopaidan pussihihoilla, tässä toinen kalmelinruskeana.

hat JUICY
coat ZARA
knit H&M mohair
leather pants SAMSOE & SAMSOE
shoes LOUBOUTIN
bag YSL

Pussihihaisen neuleen ainut miinus on, että se rajoittaa päällystakin valintaa. Hihat ovat niin runsaat, että kaikki takit eivät mahdukaan nätisti päälle.

Kuvat Alexa Dagmar

10 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Ance

  Aivan huikea asukokonaisuus ❤️
  Ja kiitos Hanna ihanasta blogista!

  • Voi kiitos paljon ihana kauniista palautteesta! <3

 • Maria ja Pojat

  Näytät aina niin tyylikkäältä. ❤

  • Oot niin ystävällinen – mutta en todellakaan aina :D

 • Katri

  Minulla olisi pieni ehdotus tai toive. Linkkasit taannoin johonkin vanhaan postaukseesi, jonka kävin katsomassa ja siitä tulikin ihan kaihoisa fiilis sun vanhoja sisällä otettuja asukuvia kohtaan. Ne oli niin hyviä! Don’t get me wrong – nykyiset kuvat on valokuvauksellisesti upeita ja olet lahjakas poseeraaja, mutta jotenkin tuntuu, että jotakin kuvista jää uupumaan. Usein levoton kaupunkitausta vie niin paljon huomiota, että asu (ja sinä upeana ilmestyksenä) jää ihan taka-alalle. Olisikin ihanaa, jos välillä julkaisisit myös sisätiloissa otettuja, simppeleitä vanhan ajan asukuvia. Voisin kuvitella sen helpottavan myös ajankäytöllistä tuskaa! :D Mielestäni esimerkiksi Xenian levolliset ja simppelit asukuvat ovat oiva esimerkki siitä, että toisinaan vähemmän voi olla enemmän.

  Aasinsiltana tähän aiheeseen haluaisin myös nähdä postauksia teidän kodista ja sisustuksesta useammin.

  Ihanaa viikonloppua teidän perheelle!

  • Hahah :D Kiitos. Aikansa kutakin. Tosiaan itselle ainakin blogin pitämisen tekee mielekkääksi se, että saan jatkuvasti teidän kanssanne vaihtaa ajatuksia sekä se, että voin kehittyä. Blogia pitäessä on hirveästi itsenäisesti tullut opiskeltua kuvaamista, kameratekniikkaa, kuvankäsittelyä, videoeditointia jne. On ihanaa oppia lisää. Ja kyllä – viehän se aikaa ja tekee tästä haasteellisempaa kuin tämä ennen oli. Mutta jotenkin tätä työkseni tekevänä minusta tuntuisi että alittaisin rimaa ihan hurjasti jos ottaisin sellaisia kuvia kuin otin aikanaan. On mielekästä kasvaa eri saroilla :) Kotona meillä sisällä on vaikea ottaa kuvia valonpuutteen takia. Niistä kuvista tulee juuri rakeisia ja tummia, koska ulkona luonnonvalossa saa niin paljon kirkkaampia kuvia.

   Ja hei vitsi että haluaisin itsekin tehdä enemmän sisustusaiheisia postauksia. Minulla on niiiiiin pitkään ollut HYVIN pitkä lista kaikesta mitä kotona pitäisi tehdä… Ollut vaan niin pitkä ja elävä to do lista, että ne eivät millään ole yltäneet vielä niiden nyt toteutettavien listalle. Toivottavasti pian pääsen joihin käsiksi ja mielelläni käyn niitä ideoita ja toteutuksia kanssanne blogissa! Kiitos vielä tästä ja siitä että olet ollut niin pitkään mukana! <3

 • Haidi

  Ihana trendi, jota olen ihaillut, mutta en vielä mukaan lähtenyt juurikin takki ongelman vuoksi :D toisaalta asun ponchoissa aina sään salliessa, joten niiden kanssa tämä menisi hyvin! Asu on kyllä ihana :)

  • Joo kyllä minulla on jo muutaman asun kanssa ollut pohtimista että minkä takin saan mahdutettua päälle :D Poncholover 2 täällä komppaa – harmi vaan että Suomen säät eivät niitä hirveän usein salli :/

 • Anonymous

  Mainitsit postauksen lopussa juuri sen syyn, miksi en ole lähtenyt tähän trendiin mukaan. Isot hihat ovat toki näyttävät, mutta vaativat erittäin väljähihaisen takin tai jopa viitan, joka taas on monissa tilanteissa epäkäytännöllinen päällysvaate. Tyydyn ihailemaan pussihihoja muotikuvissa. :)

  • Hei ihan totta. Mulla on pari takkia joihin nää hihat mahtuu. Mutta sitten keväällä esim kivat liivitkin käy! Mutta hei hyvä kun mainitsit tuon viitan! Koska mulla on kaapissa yksi viitta joka sopisi just näiden kanssa! Kiitos muistutuksesta! Nyt kin täällä etelässä on vielä hetki näin lauhaa niin pärjää vielä loistavasti! :)