CATEGORIES

Kun ystävät yllättää

6.6.2018

Hiljattain ihailin ystäväni ranteessa kaunista yksinkertaista rannerengasta. Siinä oli kullanhohtoiset reunat sekä raikas valkoinen kiille, joka näytti emalilta. Oletin sen olevan Hermèsin klassikkokorusarjaa, sillä heidän emali-rannekkeiden valikoima on hiljattain uudistunut. Yllätyksekseni hän kertoi sen olevan Snö of Swedenin mallistosta ja korua saa muissakin väreissä. Koska hänen miehensä tuo kyseistä merkkiä Suomeen osasi hän kertoa, että samaa rannerengasta on kultaharmaana, kultavaaleanpunaisena, kultasinisenä ja muutamana muuna värinä. Rannerenkaan nimi on Palermo ja on emalin sijaan tehty epoksista. Muutaman päivän päästä nähtiin taas uudestaan ja ystäväni vaivihkaa ojensi minulle pussukan. “Ole hyvä muru.” Hämmentyneenä avasin pussukan, jonka sisältä paljastui se sama upea rannekoru mitä olin juuri hänen päällään ihaillut. Mikä täysin odottamaton ja ihana yllätys! Rannekoru sopii täydellisesti suosikkikorujeni kanssa. Kiitos ihana! <3

Myös toinen ystäväni yllätti hiljattain koko meidän ystäväporukan. Juristina työskentelvä ystäväni päätti sanojensa mukaan “vähän kokeilla maalaamista”. Just. Kokeilu oli siitä kaukana – nainen paljastui varsinaiseksi artistiksi kertaheitolla! Mikä salattu lahjakkuus! Hänen teoksensa ovat olleet kaikki niin leukoja loksauttavan upeita, että me olemme ystävien kesken suorastaan kilpailleet ketkä saavat hänen töitään seinälle. Nyt taitaa meillä kaikilla roikkua joku hänen töistään kotimme seinillä. Voit seurata hänen töitään Instagram-tililta @jassu_juvis. Katsokaa nyt tuota upeaa akryylimaalausta! Sopii ihan täydellisesti olohuoneesemme! Wau! Melkoisia ystäviä minulla!

16 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Piia

  Osaatko sanoa tämän kauniin rannekorun koosta? Mikä sinulla on? Ei taida kivijalkaliikkeistä saada tuota?

  • Ikävä kyllä en osaa sanoa! Mutta nettiliikkestä löytyi huomatakseni koot! :)

 • Piia

  Ihana koru ja kaunis taulu! Mikä Koko tuossa rannekorussa sinulla on? Muualta kun netistä ei kai korua saa , joten vaikea tietää kokoa. Kiitos avustasi ?

  • Ikävä kyllä en osaa sanoa omastani mikä koko kun ystävältäni sain :/ Mutta veikkaan että pienempi koska just ja just menee ranteeseeni! :)

 • Katja

  Näin instagramissa vinkkauksesi ystäväsi tauluista ja wau olin ihan hämmentynyt miten hienoja tauluja hän tekee! En yleensä taiteesta niin välitä ja en ole ikinä harkinnut esim. kotiin taulun ostoa, mutta kun syksyllä muutan uuteen kotiin niin jos on mahdollista niin olisi mahtavaa jos häneltä saisi tilata jonkun teoksen. Tiedätkö olisiko tälläinen mahdollista? Olen ihan yllättynyt siitä miten paljon innostuin hänen tekemistään tauluista :D aivan upeita!

  • Moikka!
   No eikö! Ja itseasiassa juuri juteltiin hänen kanssaan aiheesta ja se on mahdollista! Joten laita viestiä @jassu_juvis ja katsokaa jos saisitte sovittua! :)

 • Hei

  Heippa,

  Hieno maalaus. Jäi mietityttämään miten se että hän on juristi liittyy tähän yllättävään? kykyyn? Entä jos hän olisi esim. lähihoitaja , assistentti, kaupan kassa mainitsisitko myös sen?

  • Moikka!
   Tarkoituksena oli siis ilmaista, että hän ei ole itse mitenkään taiteen allalla – vaan tekee jotain ihan muuta ja tämä kyky on ollut täysin piilossa. ELi jos olisi ollut kaupan kassa, lähihoitaja, insinööri tai lentoemäntä, niin olisin asiasta maininnut! :)

 • Haidi

  Ihanat ystävät ja lahjat! Tuo rannekoru on kyllä niin kaunis, voisi melkeinpä itsekkin hommata :D ja aivan ihana tuo taulu! Ihastelin jo instassa, että miten kaunis se onkaan ja vitsti mikä salattu taito :)

  • No kyllä! Todella upea rannekoru sekä taulu! :)

 • Tuo koru on ihana. Linkkasin sen heti miehelleni, sillä meillä on tällä viikolla kaksi vuosipäivää ja heinäkuussa on minun syntymäpäiväni. Oma mieheni kun kaipaa aivan selkeitä lahja vinkkejä. ?

  • Hei ihan mahtavaa! Nämä ovatkin todella kauniit! :)

 • Upea maalaus! ja oi, tuollainen koru pitää laittaa kyllä itselle tilaukseen. Olen kauan jo rannerenkaasta haaveillut ja tuohan on just kivan edullinenkin. Kiitos vinkistä!

  • Eikö olekin! :)
   Ja siis todella kiva rannerengas! Toivottavasti löydät omasi! :)

 • Mek

  Jos vielä Chanelin punanen laukku hakusessa niin näin tämän ja ajattelin sinua :)

  https://www.chanel.com/fr_FR/mode/p/hdb/a91586y82255/a91586y822555b069/sac-a-rabat-veau-metal-dore-rouille.html

  Ei ole tuo perinteinen flap vaan chevron mutta aivan ihana.. ja saatavilla helpommin kuin se Classic ;) ja melkein puolet halvempi ?

  • MIKÄ UPEUS!!
   Kiitos ihan hurjasti kun vinkkasit! Tämä lähti välittömästi metsästykseen!
   Kiitos niin paljon kun muistit minua ja välitit tiedon eteenpäin! Tämä on muuten ihan täydellinen! <3 Tuossa tuo chevron toimii!