CATEGORIES

New in: Pochette Metis

11.6.2018

Osa teistä muistanee postaukseni helmikuulta, missä kerroin ihastuksestani Louis Vuittonin Pochette Metis laukkuun? Laukku osoittautuikin poikkeuksellisen vaikeaksi saada. Monet teistä olivat metsästäneet kyseistä laukkua pidemmän aikaa ja osasittekin kertoa, että laukku on myyty Euroopasta loppuun eikä uudesta erästä ollut tarkkaa tietoa. Kävin Suomen liikkeessä kysymässä laukun perään tuolloin ja silloin jono/kiinnostus laukkuja kohtaan oli niin iso, etteivät he ottaneet enää nimiä kiinnostuneiden listalle. Vestiairesta laukkua kyllä löytyi myynnistä, mutta tuplahinnalla uuden hinnasta. Ihan niin paljon en laukkua himoitse, että siitä sellaisia ekstroja maksaisin. Hiljattain sain puhelun hyvältä ystävältäni. Hän oli kuullut, että Helsinkiin oli tulossa laukkuerä missä olisi yksi kappale Pochette Metis laukkua klassisessa monogrammissa. Mikäli sen vielä haluasin, tulisi minun hakea laukku todennäköisesti seuraavan viikon maanantaina tai tiistaina heti ovien auetessa. Sain kuitenkin pari päivää sen jälkeen soiton, että laukku on saapunut hieman etuajassa liikkeeseen ja jos sen haluaisin tulisi minun hakea se vielä parin tunnin sisään.

Ja minähän toimin kun mahdollisuus tuli. Tyylilleni uskollisena laukku on cross body-malli, mikä vapauttaa kädet muihin asioihin. Kooltaan laukku on myös yllättävän tilava, olematta kuitenkaan liian iso. Itse pidän tästä mielipiteitä jakavasta klassisesta monogram kuviosta. Se tuo mielenkiintoa ja syvyyttä pelkistettyihinkin asuihin. Laukku maksoi saman verran Helsingin liikkeessä kuin Pariisissakin, eli 1390e.

Tämän hankinnan myötä olen valmis luopumaan vanhasta Speedy 30 monogram-laukustani. Pidin mallista aikanaan hurjasti, mutta nyt tähän elämäntilanteeseen se ei ole ollut toimivin. Mikäli teidän keskuudestanne löytyy sille uusi halukas ostaja, laitahan minulle asiasta mailia hanna_vayrynen@hotmail.com. Koko on 30 ja näätte kuvia siitä mm tässä asupostauksessa. Laukku on 10 vuotta vanha, mutta hyväkuntoinen. Lähetän tarkat kuvat vielä laukusta kiinnostuneille. Mikäli Speedy siis kiinnostaa, laitahan mailia. <3

14 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Laura

  IHANA! :) Tämä kolahtaa minullekin. Pidän tästä kuosista kyllä muutenkin eniten.

  • Joo minäkin pidän tästä klassikosta! :)

 • Haidi

  Oi ihanan uutuukaisen olet saanut kokoelmaasi ja vitsi mikä tuuri, että moisen löysit ! :) itsekin ostin juuri Mulberryn Lilyn. Minulta napattiin tiedot ylös ja kun laukkua tuli sain viestin, hain laukun samanapäivänä. Mitään jonoa heilläkään ei ollut, mutta varasivat iltaan kun päivästä sain viestin ja olin vielä töissä!

  • Noora

   Pakko itsekin onnitella hyvästä hankinnasta. Oma Mulberryn lily on ehdottomasti paras ostos minkä olen koskaan tehnyt :D

   • Ihania olette! :)

    • Haidi

     Kiitos Noora ! Laukku on pitkään ollut haavelistalla ja nyt sitten valmistujaislahjana ostin itselleni :) iskeyty kyllä heti uudeksi lemppari laukuksi!

     • <3

  • Voi ihanaa! Onneksi olkoon uudesta ihanuudesta! :)

 • Oona

  Oispa itselläkin tommosia kavereita! Ihanan laukun sait, onneks itse ostin omani ennen kuin se hype alkoi. Nyt tekis melkein mieli myydä kun sais tuplana hinnan ?

  Tiedätkö muuten miten toi toimii, jos tulee yksi laukku ja jonotuslista on kuitenkin olemassa. Eikö laukun kuuluis mennä listan ekalle vai tuleeko niille sit eri erissä?

  • Kiitos!
   Ja ihanaa että olet saanut omasi! Jos raaskit luopua niin nyt olisi hyvä aika myydä! :D

   Ja tiedätkö en tiedä yhtään. En edes tiedä tarkalleen mitä kautta ystäväni tiesi että nyt yksi on tulossa. Ymmärtääkseni hän on ollut jonkun tietyn myyjän kanssa yhteydessä. Minuakaan ei puoli vuotta sitten otettu listalle, joten en tiedä onko listaa edes olemassa? Vai meneekö laukut vain “first come, first served” -periaatteella?

   • Jonotuslistat ovat useimmiten mainoskikka

    Paljon puhutaan Hermeksenkin jonotuslistoista, mutta käytännössä se menee niin, että tuttu myyjä soittaa tietylle asiakkaalle (jolla on ostohistoriaa kyseisessä liikkeessä ja kyseisen myyjän kanssa) ja hän saa laukkunsa, jos tulee sen heti hakemaan. Oman Birkinini sain juuri näin, koska sattumoisin olin Pariisissa juuri sinä viikonloppuna, ja myöhemmin käytettynä ostettuihin laukkuihini vaihtohihnoja yms. sälää myöskin eli esim. ihan crosbodycanvashihnaa Kellyynkään ei saa hyllyltä vaan se menee samalla periaattella.

    • Hei hyvä tietää. Itse en tosiaan ole täysin tietoinen miten nuo aina menevät, mutta tämä kuulostaisi todennäköiseltä.

   • Oona

    Käy jätkeen tuo kyllä, moni muukin tuote tuntuu olevan samalla periaatteella myynnissä. Mut hienoa et sait omasi pitkän odotuksen jälkeen!

    • Joo niin olettaisin minäkin? Monella liikkeellä on myös etteivät varaa laukkuja, ilmoittavat vain kun tulevat liikkeeseen? Mutta jes, tätä on kyllä odotettu ja toivottavasti muut laukun metsästäjät löytävät omansa myös pian! :)