CATEGORIES

Style Steal Balmain

21.7.2009

Niitit ovat olleet kovasssa huudossa tänä kesänä.
Jos vielä etsit omaasi, tässä vinkki:

7 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Korento

  Voi, että toi Zaran bleiseri näyttää kivalta. Ehkä sitä pitäis eksyä Zaraan tänään. :D

 • Mrs. V

  DayDreamer,Olen samaa mieltä! Moni nimittäin "senhetkenjuttu" ei ole varmastikaan satsaamisen arvoinen jos niihin nopeasti erikoisuuden takia kyllästyy. Siksi on mahtavaa että saman idean ajavia asusteita saa näistä liikkeistä!Mulla on sama. Tykkään kovasti kylläkin tuosta niittitakista, mutta itselleni en sitä ole ostanut. Ei ehkä niitit kuitenkaan ihan mulle – vaikka musta näyttääkin kerrassaan upealta muiden päällä!

 • DayDreamer

  Oon ite kans huomannu, että "mainstream" liikkeet kopioi aika lailla catwalkien muotia. Mikä on kyl aika kiva juttu, koska sillon pystyy ostaa halvemmalla kauden muotia.Ku oon lukenu sun blogia, ni oon huomannu että, sulla on ihan sama must have ostoslista ku itselläni :D Olen myös etsinyt tota boyfriend jakkua, mutta viel ei ole löytynyt sopivaa. Tota zaran niittijakkua oon myös sovittanu, mutta niittimuoti jotenkaan ei innosta itseäni niin paljoa. So I just keep looking for my own boyfriend blazer!

 • Mrs. V

  H,musta tuntuu että kaikki nää "mainstream" liikkeet kuten Zara,GT,H&M ja Mango ovat erittäin hyvin perillä siitä mitä kannattaa tuoda kauppoihin sillä hetkellä. Hyvin he poimivat catwalkien kuumimmat trendit ja huomattavasti edullisemmat versiot ovat yllättävän nopesti saatavilla. Not complaining:) Siitä mulla lähtikin idea tälle "Style Steal" sarjaan kun musta tuntuu että tällainen "kopiointi" on lisääntynyt huimasti (tai vasta nyt itse sen huomaan:D)

 • H

  Zara seuraa kyllä hyvin mukana catwalkin trendeissä =)

 • Mrs. V

  Nimenomaan, koska tuo Balmainin vastaava on vaan ryöstöhintainen!:D

 • Lilya`

  Tuollainen oln kyllä vielä etsinnässä!Ja tuo zaran oma sopisi myös mun kukkarollekkin:)