CATEGORIES

Turquoise vision

24.3.2012

Mainitsin, että minulla oli turkoosia DVF Hanky Toppia ostaessa selvä visio, miten tahtoisin sitä tulevana kesänä käyttää. Jotta tämä suunnoitelma aukeaisi teillekin keräsin Polyvore avulla kollaasin niistä väreistä ja vaatekappaleista, joiden kanssa sitä aion topin pukea heti kun säät vain sallivat!

dvf-turquoise-hanky-collage

jeans: Topshop, clutch: YSL Belle du jour, shoes: Jimmy Choo, poncho: DVF Hanky Top, watch: Michael Kors

Earlier today I showed my most recent buy for you guys – the turquoise DVF Hanky top. As I was buying it I already had a clear vision of how I would wear it when warmer weathers arrives. Here’s a collage i put together with Polyvore, so that my vision could come alive for you guys as well! :)

5 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Paula

  Kiitos, kiitos! Enpä ollut tosta polyvoresta aiemmin kuullutkaan. Kiva uusi tuttavuus! On ne kyllä kauniit! Tuolta selvisi, että ne korvakorut on kullatut: http://shop.nordstrom.com/s/kate-spade-new-york-sweet-zinnia-chandelier-earrings/3247527

  Joo, tarkoitin niitä farkkuja, jotka on tossa: Outfit – turquoise poncho -postauksessa. :)

 • Paula

  Oi, mistä on noi korvakorut? Aivan ihanat!

  Sun farkut – oliko ne edellisessä postauksessa – on ihan mielettömän hyvän näköiset!

  • Löysin ne polyvorella kun etsin hakusanalla yellow earrings! Toivottavasti löytyy! :) Jos tarkoitat niitä valkoisia kulutettuja niin ne ovat Vilasta! :)

 • Neppu

  Ah noi kaikki värit on niin ihania :) Saa hyvän mielen päälle :) Olen itse nyt ihan ihastunut pitsiin! Näin tänään seppälässä aivan ihania pitsi ballerinoja, oli beigejä ja mustia :) Jalassa ne eivät kummiskaan tuntuneet kauhean hyville.. Jotenkin kovan oloiset.. harmi koska olivat todella kauniit :)

 • Niin raikas ja kesäinen asu :) Tykkään ja paljon. Eiköhän se kesä kohta tule niin nähdään asu sun päällä :)