CATEGORIES

Memory of this day

24.4.2012

Viime viikolla säät hellivät meitä ja onnekseni se sama lämpö näyttää seuranneen tänne koti-Suomeen saakka. Miten ihanaa onkaan huomata kevään tulo sen kaikissa väreissä, ilman raikkeudessa sekä ihmisten kasvoilla. On aika taas luoda uutta.

“Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.”
~Coco Chanel

p1010575p1010590p1010617p1010634p1010637p1010685p1010549p1010679p1010642

On kevät vaan niin ihana vuodenaika! Saimme viettää viime viikolla päivän päämäärättömästi läheisessä kaupungissa vaellellen. Kauneutta oli ympärillä yllinkyllin ja olisin halunnut ikuistaa sen kaiken kukoistuksen filmille. Kuvia kertyikin vähintään yhtä paljon kuin askelia ja päivä oli kaikessa kauneudessaan ja rauhallisuudessaan täydellinen.

Päädyimme päivän päätteksi ihailemaan erästä pientä ja tunnelmallista antiikkiliikettä, josta tein aivan mielettömän löydön… Siitä lisää seuraavassa postauksessa!

p1010712

Last week we got to spend a stress free day in a close by city, just pointlessly wandering around on it’s narrow streets that were framed by stunning buildings. The weather was sunny and warm, making the arrival of spring obvious to everyone. You could see the bright colors and fresh air on bypassers faces as everyone was ready to embrace the arrival of the beautiful season of new beginnings. At the end of the day we managed to wander into this charming little antique store and I found something amazing… It was love at first sight! More about that in my next post…

26 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Sheila

  Voi että miten tuli ikävä kun tuon tutun kirkon näin, itse muutin noilta seuduilta takaisin Suomeen melkeinpä tasan vuosi sitten :) On varmasti yksi kauneimmista ja historiallisesti värikkäimmistä kaupungeista, joissa olen itse ikinä käynyt!

  Ja tuo sormuskin on ihana, en ole sormusihminen itse juuri ollenkaan, mutta tuo on jotenkin sopivan koristeellinen, mutta silti kauniin yksinkertainen :)

 • mimmi

  Ootko laittanu jotain pientä vinkkiä tosta sormuksesta jo aikasemmin? Varmistelen tässä että en oo tullu hulluks! Kuulostaa vaan niin tutulta :D

  • JOo! Siitä oli nopea kännykkäkuva facebookissa! :)

 • Hilppa

  Miten kauniita kuvia :) aivan ihania keväisiä maisemia<3

 • lol

  asutte siis lontoossa! haha!

 • Niin kaunis sorumus! Poikaystäväni asuu tuossa kaupungissa, ihana kaupunki mun mielestä :)
  <3

  • Se on kyllä niiiin kaunis kaupunki!:) Kylläpä hänellä on paljon kauneutta ympärillä! ;)

 • Mieheni sisko opiskelee kyseisessä kaupungissa ja kävimme siellä vierailulla kuukausi sitten. Silloin kevät oli vasta aluillaan, mutta nyt siellä näyttää todella olevan jo kesä :)

  • Siellä oli kevät tosiaan ihan täydessä loistossaan loistavassa vihreydessään! Toivottavasti pääset toistekin! Upea paikka! :)

 • Oi tuo sormus <3 Itse omistan samantapaisen kopion, on se kyllä niin kaunis..

 • muru

  Mamma mia mikä sormus!! :) Todella kaunis! Toinen kommentti karkasi ennen aikojaan ja siinä ihastelin sinun toista sormusta myös, samaa tyyliä olevaa. Tosi ihanan keväisiä kuvia,tahtoo sen kevään tänne sateen sijaan!! :D

 • -

  mitäs kieliä puhut? englanti, ruotsi, ranska? anteeksi jos olen liian tungetteleva :)

 • Eve Junttila

  Hei! Tiedoksesi kun olet hyvin tarkka yksityisyydestäsi että netissä liikkuu taas juttuja sinusta ja perheestäsi, pieni osa tottakin. Kannattaa ottaa ylläpitoon taas nopeasti yhteys :) Ihanaa kevättä ja kesää sinulle, ja onnea odotukseen <3 tässä linkki keskusteluun: http://www………….

  • Kiitos ihana kovasti kun autat!! :) Aika mahdotonta tosiaan valvoa sosiaalistamediaa. Minussa tosiaan ei ole mitään erikoista tai ihmeellistä, en vain halua julkisesti elämästäni kirjoittaa ja koska ihmisten uteliaisuus on tunnetusti ehtymätön niin parempi vetää raja hyvin tiukaksi niin jääpähän sitten spekulaatiot vaan siihen mikä minun nimeni on, jne :)

   Harmillista, että halutaan aina repiä ihmisiä näihin keskusteluihin, jotka eivät mitenkään blogiini liity. Tosiaan, blogiani ja kaikkea mitä julkisessa ympäristössä näkyy saa vapaasti purkaa keskustelupalstoilla jne. Sama kohtalo on jokaisella bloggaajalla. Mutta juurikin kaikki yksityinentieto jota ei itse julkisesti jaa on myös laitonta muiden julkisessa ympäristössä levittää. Ei minua mitenkään haittaa että joku tietää nimeni :D Puskaradio on välttämätön, harmillista vain, että joillakin riittää niin paljon pahansuopaisuutta, että niitä lähdetään vielä tieten tahtoen julkiseen ympäristöön levittämään, mikä on laitonta.

   Joten ei auta muuta kuin kohauttaa hartiota, ihmetellä ja harmitella, että joillakin on tuolle tarvetta. Kiitos kovasti ihana kuitenkin kun autat ja ystävällisesti huomiot minun toiveeni <3 Olisipa maailmassa kaikki yhtä ymmärtäväisiä ja muita ihmisiä kunnioittavia! Eiköhän jokainen hieman järkevämpi ihminen ymmärrä juurikin tämän eron :) AIvan ihanaa iltaa sinne ja onneksi sinunkaltaisia ihmisiä on kuitenkin varmasti enemmistö :)

 • Upeita kuvia..<3

 • Onpas mulla outoja mielleyhtymiä kirkoista ja keväästä..

  Eih näistä kuvista tulee niin matkakuume. Tekisi niin mieli lähteä jonnekin Keski-Eurooppaan kevään kunniaksi ! Aina keväisin on tullut tehtyä jokin kevätreissu, mut vielä toistaiseksi ei olla ainakaan saatu aikatauluja sovitettua yhteen.

  http://www.emmanblogi.com

 • pauliina

  ovatko kuvat menchelinistä? näyttää todella tutulta tuo rakkenus :)

 • Ihana kevät :) ja tuo sormus, niin upea löytö!

 • Haidi

  Ihanan keväisiä kuvia! Suomessakin ollut ihanat säät, mutta yt tulee vettä.. noh ainakin luonto on vihreä kun sade loppuu, hope so :D

  Ja tuo sormus on niin upea löytö aivan mahtava! Olenkin siitä jo lueskellut fb:ssä, niin kaunis! :)

 • Cheyne

  Diana-sormus!! :o Upea. Turha toivo, mutta ota yhteyttä jos tulee heikko hetki ja haluat luopua siitä, minä ostan. :D

  Ihania kevätkuvia!

 • Taidan tunnistaa lähikaupunkinne opiskeluajoilta <3 Tulipas ikävä sinne!

 • pelhamwife

  tuttu kirkko, tuo on yksi kauneimpia paikkoja missä olen koskaan käynyt =)

 • Ihania kuvia, niin keväistä. :) Kevään kukkaloisto on yksi ihanimpia asioita. ja se kun koko luonto heräilee ja ihmiset on paljon ilosempia ja kaivautuu ulos luolistaan. :D
  Tuo sormus on aivan uskomaton löytö, luin siitä sun FB sivuilta aiemmin. Ihana Dianamainen sormus. :)

 • On se vaan niin ihanaa kun kevät tulee taas. Nyt täällä kyllä sataa vettä mutta sekin kuuluu kevääseen, lämmin on silti :)

  Todella kauniita kuvia olet napsaissut. Ihania tuollaiset päivät tosiaan kun saa vaan vaellella :)

  • Voi jösses mikä kiire tässä on ollut viime päivät! Anteeksi niin kovin, etten ole ehtinyt kommentteihinne vastaamaan. Harmittaa niin vieteävästi! Kohta pitäisi tilapäisesti helpottaa, joten sormet ristissä!!! Kiitos ymmärryksestänne <3