CATEGORIES

BESO Helsinki

28.4.2012

Kun reilu kuukausi sitten esittelin teille kuvassa näkyvän uuden turkoosin ponchoni, huokaili moni kommenttiboksissani samanväristen korvakorujen perään. Itse totesin kaipaavani keltaisia ja hot pinkkejä yksilöitä, mitkä toisivat asuun hauskaa kontrastia. Ilokseni, yksi teistä ihanista lukijoistani lähestyi minua sähköpostitse pienen yhteistyöehdotuksen kanssa…

Hurmaava Taru kertoi BESO Helsinki tavaramerkistään ja tarjoutui tekemään minulle kaipaamani korvakorut tilaustyönä! Ehdottomasti haluan tukea nuoria suomalaisia yrittäjiä ja nähdessäni tämän lahjakkaan suomalaisnaisen kädenjäljen lumouduin täysin. Todella kauniin ja viettelevän idean hän on koruilleen kehittänyt. Pääsääntöisesti suosin hyvin pelkistettyjä korvakoruja ja koristeellisemmilta yksilöiltä vaadin melkoisen paljon. BESO Helsingin värikkäät upeudet ovat kuitenkin juuri sellaisia, jotka minun silmääni miellyttävät.

“Beso tarkoittaa espanjaksi suudelmaa. BESO Helsinki -merkin alla valmistan käsin – suurella intohimolla – kauniita koruja. Valtaosassa koruista roikkuu hopeoitu X-riipus, joka merkitsee suudelmaa.

X Taru”

Mikäli tahdot käydä nähdä enemmän Tarun kauniita tuotoksia, käykää kurkkaamassa hänen BESO Helsinki -facebook sivuaan! Siellä on kuvien puolella paljon värikkäitä yksilöitä odottamassa kesäaurinkoa ja rakastavaa kotia! Jos tahdot tykätä BESO Helsinki -sivusta, pysyt perillä uusista tuotteista sekä olet automaattisesti mukana ihanissa koruarvonnoissa, joita Taru järjestää puolivuosittain.

Löydät lisätietoa korujen hoidosta ja teosta Tarun blogista, joka löytyy osoitteesta: www.besohelsinki.blogspot.com

Pinkit korvakorut: akaattinugetit ja lasikristallit

img_4125img_4131

Keltaiset korvakorut: simpukankuorihelmet ja lasikristallit

Tulette pian näkemään nämä yksilöt käytössä, sillä tulen varmasti leikkimään koruilla tänä kesänä melkoisen paljon… Suunnitelmissani olisi korujen avulla piristää esimerkiksi sitä isoa mustaa maksimekkoani, joka on varmaan yksi niistä harvoista vaatteista, mikä minulle enää loppumetreillä mahtuu :D

Emme tietenkään unohtaneet teitä ihanuuksia siellä ruudun toisella puolella! Koska niin moni ihasteli turkoosia väriä sekä ilmaisi etsineensä samanvärisiä korviksia jo tovin, Taru teki teille 2 kappaletta niitä arvottavaksi!

Joten nyt jokaisella, joka kommentoi tämän postaukseen kommenttiboksiin, on mahdollisuus saada nämä alla olevat upeudet itselleen!

262693_221283714571900_169734286393510_719296_1989352_n

Turkoosit korvakorut: turkoosit ovaalit ja lasikristallit

Kuvat sinisistä korvakoruista ottanut Taru

Kilpailun säännöt ovat seuraavat:

1. Sinun tulee jättää tämän postauksen kommenttiboksiin nimimerkkisi sekä toimiva sähköpostiosoite, josta saan sinut kiinni onnettaren suosiessa. Sähköpostit eivät näy kuin minulle eikä niitä käytetä mihinkään muuhun kuin voittajien tavoittamiseen.

2.Kerro ikäsi sekä syy miksi sinä luet muotiblogeja?

Siinä kaikki! Aikaa on osallistua tämän kuun vikaan päivään asti, joten arvonta sulkeutuu maanantain ja tiistain välisenä yönä (vappuaattona) 30.4 keskiyöllä.

Arpaonnea! :)

If you are one of the many, who have been looking for gorgeous and colorful jewelry for summer – this is your chance! Together with BESO Helsinki we have organized a ballot for you guys! 2 lucky winners will get these beautiful turquoise earrings seen above, and all you have to do is follow these few simple steps.

1.Leave your nick (nimi) and e-mail (sähköposti) in the comment box below. The given e-mail must be an active account from where I can reach you from in case you are one of the 2 lucky winners. I am the only one who can see your e-mail address. They will not be used for anything else except notifying the winners.

2. Write your age and the reason why you read fashion blogs in the comments section.

The ballot will close 30th of April at midnight.

Good luck!:)

192 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Edina

  Itse tilasin korut Beso Helsingiltä, ja oli kyllä suurin pettymys ja rahanhukka hetkeen:(

 • Heini

  Nuo turkoosit olisi juuri sellaiset joita etsin kesällä tulevia häitäni varten!

  Ikäni on 28 vuotta ja seuraan sinun blogiasi tyylitajusi ja uusien ideoiden/trendien perässä koska itse olen vaatekaupassa töissä ja voin kertoa vinkkejä näin myös asiakkailleni.

 • Senni

  Ikä 30. Blogeista saan hyviä vinkkejä ja inspiraatiota :) Ja ajatukset pääsevät harhailemaan hetkeksi muihin maailmoihin ;) nim. seitsemättä vuotta kotiäitinä <3

 • Hei, olen 34v. Aiemmin superinnokas muodin seuraaja. Nykyään pysyn kaltaistesi nlodien ansiosta edes hiukan kärryillä missä muoti menee. Ihan alkujaan jäin koukkuun blogiisi enemmän terveys/liikuntapostausten vuoksi. Nyt tykkään kyllä muotikollaaseista erittäin paljon.

  Muotiblogit ovat ylipäätään nopea väylä saada uusinta tietoa.

 • Heidi

  31 vuotta. Löysin blogisi vasta tällä viikolla ja täytyy sanoa, että yksikään suomiblogi ei ole kolahtanut näin. Mahtava tyyli ja tyylikkäät kuvat. Vau! Muotiblogeja tulee seurattua, että saisi inspiraatiota pukeutumiseen ja kauniit kuvat kiehtovat.

 • memmi

  Olen 34-vuotias ja tykkään lukea muoti blogeja niinden kaunniden kuvien, ideoiden ja niistä saa kivoja vinkkejä omaankin pukeutumiseen ym…

 • Heips,

  Himppaa vailla 30-vuotias täällä lukee muotiblogeja, koska ne kaikki kauniit kuvat piristävät arkea, ja saan niistä inspiraatiota omaan lookiini:)

 • Nomppu

  Muotiblogeista on tullu mulle aikuisiän (25v) iltasatuja. Juuri ennen nukkumaanmenoa Ipadi käteen ja peiton alle lukemaan päivän aikana päivitettyjä blogeja. Tosin ne toimittavat huonosti iltasadun virkaa, kun ei meinaa millään malttaa lopettaa lukemista! :)

 • santra

  Ikää mulla on 28 vuotta. Yleisesti ottaen luen blogeja ajankuluksi ja rentoutuakseni. Muotiblogeja taas luen erityisesti inspiraation vuoksi. Toisaalta luen kyllä sellaisiakin, joiden kirjoittajien tyyli on hyvin kaukana omastani, jos kirjoittajan tyyli muuten miellyttää ja kuvat ja tekstit ovat tasokkaita. Ja niistäkin voi joskus löytää jotain inspiraatiota tai vinkkejä.

 • a-m.h@luukku.com 26vee, ja luen koska nautin muodista ja blogimaailmassa saan jaettua tämän intohimoni.

 • Sooppo

  Vielä ehtii :) 35-vuotiaan elämänmuutosprojekti ja sen myötä painonpudotus (tällä hetkellä tilanne -23kg ja vielä on n. 10-13kg jäljellä) käynnissä. Muotibogit olen löytänyt vasta painonpudotuksen myötä, sillä toivottavasti kohta päälle mahtuu muutakin kuin telttoja… Korviksia sentään voi pitää vähän pulskempanakin :)

  skvattram@luukku.com

 • Cecilia

  Olen pian 13-vuotias tyttö, ja luen muotiblogeja, koska niistä saa saman sisällön kuin muotilehdistä, mutta puolueettomamman näkökannan kera sekä ilmaiseksi! :)

 • Lusi

  Olen 23-vuotias, ja syy lukea etenkin suomalaisia blogeja on se, etta asun ulkomailla ja suomituttavieni tapaaminen on harvassa. Lemppareitani ovat etenkin muotiblogit :)

 • maisa

  haen näistä päiviin täytettä, olen narkomaani blogien suhteen, mutta mikseipäs hyvi juttuja lukisi päivän ratoksi :). Ikää on 25 vuotta.

 • Hanna

  Moro,

  ikää on mittarissa 27 vuotta ja muotiblogeista saa iloa ja inspistä elämään ja pukeutumiseen. Kauneutta ja erilaisia ajatuksia sekä pientä päiväunelmointia silloin tällöin. Hetki omaa aikaa, jolloin voi ihastella kaikkea kaunista :)

  Kuten esimerkiksi noita ihania korviksia. Jos onnetar ei osu omalle kohdalle niin ainakin tietää, mistä osoitteesta tuollaiset värikkäät ja kortisteelliset kaunokaiset saa tilattua omaan korvaan roikkumaan.

 • Jente

  Ikä 52 v. Blogissasi on mielettömän upeita kuvia, joista saa ajatukset kepeään lentoon. Lisäksi pidän fiksusta ja herttaisesta tyylistäsi kirjoittaa.

 • Laura

  Olen 24-vuotias ja luen muotiblogeja lähinnä rentoutuakseni ja saadakseni uusia ideoita pukeutumiseen. Myös hyviä menovinkkejä voi blogeista löytyä ainakin pääkaupunkiseudulla asuville.

 • elvi

  Todella kuniita korvakoruja ja ihania värejä!

  Lueskelen muotiblogeja saadakseni hengähdystaukoa työstäni ja toisinaan voin saada pientä inspistä omaankin pukeutumiseeni. Niin ja olen 29-vuotias.

 • pinja

  Olen 20-vuotias. Aikoinaan löysin sattumalta muotiblogit, Mungolife taisi olla ensimmäinen lukemani blogi, ja nykyisin seuraan melkein 20 muoti- ja lifestyleblogia päivittäin. Blogit ovat hyviä pakopaikkoja, kun haluaa hetkeksi jotain muuta ajateltavaa omien arkiasioiden sijaan. On myös mukavaa, kenties luontaisesta uteliaisuudesta johtuen, päästä kurkistamaan muiden ihmisten arkeen sekä tutustua (blogin välityksellä) uusiin ihmisiin ja persooniin. Lisäksi on toki kiva seurata erilaisten pukeutujien tyylejä sekä niiden kehityttymistä. Muotiblogien kautta olen itsekin saanut kipinän kiinnittää enemmän huomiota omaan pukeutumiseeni ja saanut paljon hyviä vinkkejä niin vaatteiden, meikkaamisen kuin muunkin tyylin saralla. :)

 • Venla

  Ikää löytyy 28 vuotta ja luen blogeja vähän kuin naistenlehtien korvikkeina eli etsin niistä inspiraatiota omaan elämääni ja saan kurkistaa muiden ihmisten elämiin.

 • Ihanat kesäkorut tarjolla siis :)

  Olen 24v. Luen blogeja inspiraation toivossa ja pysyäkseni ajan hermolla niin sanotusti. Mikään ei ole ihanampaa ajan vietettä aamukahvin kanssa kuin blogien seuraaminen.

 • Susanna

  Luen muotiblogeja pukeutumisvinkkien vuoksi ja rehellisesti sanottuna houkuttaa myös “tutustua” muiden samanikäisten elämään blogien kautta :) Töiden jälkeen on mukava tulla kotiin avata kone ja upota vähäksi aikaa blogimaailmaan!

  Ikää 22 :)

 • annmarie

  Seuraan sekalaista joukkoa erilaisia blogeja, joiden sekaan mahtuu niin muoti-, lifestyle, liikunta- kuin ruokablogejakin. Muotiblogeja luen siksi, että etsin niistä ideoita omaan pukeutumiseen. Monesti toisten asuyhdistelmistä löytää juttuja, joita ei ole aiemmin tajunnut kokeillakaan, vaikka ne löytyvät myös omasta vaatekaapista. Olen 25-vuotias.

 • Katariina

  Olen tämän vuoden lopussa 20v. Luen muutamia muotiblogeja siksi, kun teiltä saa inspiraatiota omaan pukeutumiseen ja pysyy mukana muodissa! Teillä on myös tapana esitellä kaikkia uutuuksia, joista ei välttämättä muuten saisi tietääkkään. Te pidätte minut ajantasalla muotiasioissa. ;)

  Muotiblogeja lueskellessani saan myös ajatukset pois arjesta ja rentoudun, kun saa vaan rauhassa lueskella teidän tekstejä. :)

  Aivan upeita koruja, varsinkin nuo turkoosit! Turkoosi onkin mun lempiväri yhdistettynä hopeaan, eli on kyllä mahtavin palkinto!<3

 • Lauranen

  Onpas herkullisia korviksia, täydellisiä kevääseen ja kesään!

  Ikää löytyy 18 vuotta ja blogeista yritän löytää inspiraatiota omaan tyyliini, joka vielä on aika hukassa, mutta ahkerasti sitä etsiskelen. :)

 • Ikäni on 16, kohta 17 vuotta ja seuraan todella monia muotiblogeja sinun blogisi lisäksi. Muotiblogeja luen, koska haluan yksinkertaisesti pysyä muodissa mukana ja se käy helpoiten saamalla uudet tyylit blogien kautta. Olen myös todella huono yhdistelemään vanhoja vaatteita uusiin asukokonaisuuksiin (yleensä sama asukokonaisuus jollekkin paidalle on helpointa!), joten tarvitsen inspiraatiota. Inspiraatiota tarvitsen myös vaatteiden suunnitteluun, sillä olen vasta innostunut ompelemaan itselleni vaatteita!

 • Josbrr

  Oon 16-vuotias ja mun mielestä on ihanaa lukea muotiblogeja ja inspiroitua niiden sisällöstä! Nautin yksinkertaisesti kauniiden asujen näkemisestä sekä tavoista miten muotibloggaajat yhdistelevät vaatteitaan ja luovat niistä asukokonaisuuksia. On kiva saada vaikutteita toisten tyyleistä omaankin ilman, että kopioi toisen tyyliä itselleen:)

 • Laura

  Oi miten ihanat korvikset! :) Lemppariväri on turkoosi joten noi natsais mulle täydellisesti!

  Ikää mulla on 21 vuotta ja seurailen muotiblogeja, koska niistä saa vinkkejä omaan pukeutumiseen sekä ne on rentouttavaa luettavaa jos on muuten ollut hektinen päivä.

 • vaahtokarkki

  Olen 17-vuotias lukiolainen, joka tarvitsee koulutyön vastapainoksi ihania blogeja luettavaksi :) Joskus saan inspistä myös omaan pukeutumiseen. Pinnalliset asiat piristää aina, varsinkin jos ne liittyy muotiin :) Kiitos teille bloggaajat!

 • Jemppa

  Ikää minulla on 24 vuotta, ja luen muotiblogeja oikeastaan eniten siitä syystä, että rakastan katsella kauniita kuvia kauniista esineistä ja vaatteista. Olen siis aikamoinen estetiikkafriikki. Yksi ihanimmista asioista maailmassa on värit ja niiden onnistunut yhdistely.

 • Dina

  Olen 21 vuotta vanha. Luen muotiblogeja, koska ne ovat hyvää vastapainoa lääkisopiskeluille; välillä sitä kaipaa vaan kaikenlaista tyttömäistä hömppää. Opiskelijabudjetille blogit ovat parempi vaihtoehto kuin muotilehtien tilaaminen. :)

 • Noona

  Tosi kauniit korvikset! Luen muotiblogeja naistenlehtien korvikkeena, saan niistä inspiraatiota ja hyvää mieltä. Olen 29-vuotias.

 • Kaisa

  Aivan upeita korviksia! En ollut ennen kuullutkaan Beso Helsinki koruista. Olen 29 vuotias kotiäiti, ja muotiblogien lukeminen tuo pieneen huilihetkiin lapsen nukkuessa ihanaa arjen luksusta. Kahvikuppi käteen ja surffaamaan, haaveilu piristää päivää kummasti! :)

 • Pirita

  Muotiblogeista saa inspiraatiota omaan pukeutumiseen sekä vinkkejä uusiin asukokonaisuuksiin. Sen lisäksi niiden lukeminen saa hyvälle mielelle ja jutut tuovat piristystä huonompaankin päivään.

 • Tanja

  24. On ihanaa hetkeksi irtautua arjesta ja samalla inspiroitua.

 • Jennu

  Ikää on kertynyt 27-vuotta. Muotiblogit ovat semmoisia haaveiden retkiä arjen harmauden keskellä :D lisäksi niistä saa uskomattoman paljon inspiraatiota pukutumiseen, sisustamiseen sekä hyvään oloon.

 • emilia

  olen 17v ja luen motiblogeja koska musta on tosi mielenkiintoista saada tietoa uusista trendeistä ja nähdä, miten esimerkiksi blogin kirjoittaja näitä trendejä yhdistelee!

 • AK

  20 vuotias neitokainen seurailee muotiblogeja hyvän fiiliksen ja etenkin pienten yksityiskohtien hyödyntämisen toivossa.

 • Ella

  Oih päätin nyt ensimmäisen kerran osallistua kilpailuun, nyt on niin ihana palkinto etten voi antaa sen mahdollisuuden mennä ohi:)

  Olen 20v ja seuraan muotiblogeja inspiraation saamisen vuoksi. Näen itseni trendikkäänä ihmisenä ja etsinkin jatkuvasti uusia inspiraatiota ja asuyhdistelmiä muotiblogien kautta! :)

 • Päivi

  taidan olla vanhin kisaan osallistuja, olen ( nuorekas ) 54-v , pidän kaikista kauniista asioita ja muodista,

  ideoita ja inspiraatiota löytyy blogeista omaankin pukeutumiseen,

  tietoa ja kommentteja erilaisista asioista kuten esim. kosmetiikasta on myös aina mukava lukea,

  ja nyt aion ehdottomasti tutustua Beso-Helsinki sivuihin ja noihin ihaniin koruihin

 • Ally

  Oi, sydän väpättää ajatellessa turkooseja korviksia ruskettunutta kesäihoa vasten…

  Ikää on kertynyt vasta 17 vuotta ja useampaa muotiblogia seuraan säännöllisen epäsäännöllisesti. Blogeista saa inspiraatiota omaan pukeutumiseen, mutta pääsyy niiden seuraamiseen minulla on hyvä mieli, jonka niiden lukeminen tuottaa! Ihan pelkkää muotiasiaa ei ehkä jaksaisikaan lukea, vaan parasta on kun bloggaaja antaa itse valitsemansa, sopivan palan elämästään ja ajastaan ja piristää sillä toisen päivän. Kiitokset siitä!

 • Sakke

  Muotiblogeja luen juurikin niitten antamien inspiraation ja ihan konkreettisten vinkkienkin takia. Esimerkiksi tällaisien korujen olemassaolosta en ollut tietoinen, mutta luulenpa että nyt sellaiset itselleni hankin, vaikkei arpaonni osuisikaan kohdalle. Ikäni on pyöreät 30.

 • Mari

  Ikää on kertynyt 30 vuotta. Muotiblogeja luen uteliaisuudesta ja saadakseni vinkkejä omaan pukeutumiseen. Lisäksi blogeista tarttuu mukaan hyviä ostopaikkoja esim. netissä.

 • Anna

  Rakastan turkooseja korviksia! Yllätän aina itseni himoitsemasta niitä kaupan koruhyllyillä ja onpa muutama pari lähtenyt mukaankin ;) Kesällä turkoosit korvikset ovat aivan must-asuste!

 • Saara

  Moikka, olen 26 vuotta ja luen muotiblogeja kuin myös muita “lifestyle”-blogeja niistä saatavan inspiraation ja hyväntuulisuuden vuoksi. Näistä saa vinkkejä ja ideoita omaan pukeutumiseen ja vaikka sisustamiseen/ruuanlaittoon/matkailuun sekä monesti saa lukea tosi mielenkiintoisia juttuja ja niistä heränneitä hyviä keskusteluja kommenttiboksista. Ja kauniit asiat ja sanat nyt vain saavat hyvälle tuulelle :)

 • Kuyinha

  Olen 22 vuotias ja luen muotiblogeja saadakseni inspiraatiota : )

 • handy

  Olen 27-vuotias ja luen muotiblogeja vastapainoksi henkisesti rankalle työlleni mielenterveysalalla. Olen erittäin visuaalinen ihminen ja rakastan kaikkea kaunista, joten blogit ovat erinomainen väylä rentoutua ja irtautua arjesta. Luen samassa suhteessa muoti-, sisustus- ja ruokablogeja etsien myös vinkkejä kauniimpaan arkeen ja juhlaan. Joitain blogeja seuraan myös puhtaasti sympaattisten ja karismaattisten blogittarien vuoksi. Esimerkiksi sinun, Kalastajan vaimon ja Kaitaliinan blogia luen haaveissani muutto muutamaksi vuodeksi ulkomaille – miten erilaista ja silti samanlaista elämä olisi, jos valitsisin lähteä. Kiitos siis inspiraatiosta, kaikin tavoin ;)

 • Veera

  17 ja siksi koska on mielenkiintoista seurata muitten samanhenkisten ihmisten elämää :)

 • Ansku

  Voi miten kauniit ja kesäiset! olisi ihanaa omistaa nuo :)

 • Lissu

  Ikää on kertynyt 22 vuotta, ja seuraan säännöllisesti noin viittä ihanaa ja erityylistä muotiblogia. On ihanaa tulla kotiin rankan päivän jälkeen, kun tietää, että saa viettää oman rauhallisen hetken blogien parissa. Lukemani blogit ovat täynnä iloa, usein värejä, ja näiden vastapainoksi bloggaajat antavat tärkeitä asioita ajateltavaksi. Koen saavani näistä blogeista iloa ja arjen luksusta.

 • Kaisu

  Olen 18-vuotias tyttö (hihi, pian täytyän 19!)

  Luen muotiblogeja, koska saan niistä paljon inspiraatiota omaan pukeutumiseeni ja elämääni. Rakastan myöskin vaatteita ja asusteita paljon!

 • Abe

  Niin ja ikää siis on tasan 30 vuotta.

 • Abe

  Blogit toimivat inspiraationa niin pukeutumiseen kuin elämään ylipäänsäkin. Se on ihanaa rentoutusta töistä kotiin palaajan bussimatkaan tai illanviettoon. Ei tarvitse miettiä mitään vaan nauttia ainoastaan.

 • Iiitu

  Oi miten ihanat!

  Ikäni on 19v. ja luen blogeja osittain ihan vain inspiraation ja toisaalta lukunautinnon vuoksi. Ja onhan nää aika koukuttavia! Se taisikin olla syy sillon joskus yli 3 vuotta sitten kun aloin blogeja seurata :)

 • Voi että, kuinka kauniita koruja !! Heti oli pakko käydä tykkäämässä FB-sivusta, nuo korut kyllä ovat tosi lähellä omaa tyyliä!

  Ja tuossa oikeastaan tulikin syy, miksi tykkään lukea muotiblogeja; saa vinkkejä ja inspiraatioita itselle.

  Sinun blogia olen nyt muutaman viikon seurallut Blogilistan kautta ja tosi mukavalta blogilta vaikuttaa!

  Niin ja ikää löytyy 26v (onneksi ei vielä tarvitse laittaa 27v ;D ).

 • Essi

  Olen 20-vuotias. Olen “löytänyt” blogien lukemisen vasta pari kuukautta sitten ja inspiroitunut niiden kautta huimasti. Lemppareitani ovat erityisesti muotiblogit, joiden pariin hakeuduin, sillä halusin saada uusia ideoita ja olla enemmän ajan hermolla mitä pukeutumiseen tulee.

  Paljon tsemppiä odotusaikasi viime metreille! Ja osaat kyllä pukeutua upeasti kasvavasta vatsasta huolimatta, inspiroivaa sekin. :)

 • Eve

  Olen 21-vuotias ja muotiblogeja luen inspiraatiota hakiessa ja muuten kauniista asioita tykkäävänä. Oma tyylini hakee vielä paikkaansa ja muotiblogeja lukiessa niistä voi valita omaan tyyliin sopivia trendejä:)

 • kirsi

  ikää on kertyny 37 vuotta:)apua!muotiblogeista saa ideoita asuihin kun en säännöllisesti lue muotilehtiä…tämä on helppo ja kiva tapa pysyä ajanhermolla:)

 • Olen 21-vuotias ja muotiblogeja seurailen, koska niistä saa kivasti vinkkejä omaan pukeutumiseen. :)

 • Padmerine

  Onpas kauniit korvikset!!

  Olen 26-vuotias ja luen joka päivä muotiblogeja, koska pidän niistä niin paljon verrattuna että ostaisin muotilehtiä. Saan niistä inspiraatiota omaan pukeutumiseen. Tällä hetkellä sinun blogisi inspiroi muodin suhteen, koska itsekin olen raskaana 5.kuulla joten perässä tullaan ;)

 • Henna

  17-vuotias oon ja blogeista saa yleensä inspriraatiota kaikkeen & ne piristävät niitä harmaita päiviä:)

 • julba

  Ikää on 16 vuotta ja muotiblogeja luen inspiraation ja hyvien vinkkejen takia :)

 • Mini

  Ikaa on 29v. Aloitin muotiblogien lukemisen ihan muutenvain ajanvietteena. Sitten niista alkoi saada mukavasti inspiraatiota ja vinkkeja omaankin pukeutumiseen. Nyt pian kahden lapsen aitina on ihana lueskella blogiasi, kun olemme vahan niinkuin samassa elamantilanteessa: saan hirveasti inspiraatiota aitiyspukeutumiseenkin!! Ensimmaisen lapsen synnyttya olin puolikuollut zombie univelkojen takia puolisen vuotta, mutta nyt vahitellen olen alkanut herata siitakin horroksesta ja pukeutuminen kiinnostaa jalleen. Nyt sitten seuraavaa horrosta odotellessa ;)

 • Anni

  Niin nätit nuo turkoosit kristallit :)

  Olen 20 v ja koukutuin muotiblogeihin vahingossa melkein 3 vuotta sitten. Lukemani blogit ja suosikit ovat ehtineet vaihtua useaan otteeseen, mutta syy miksi luen muotiblogeja on selvä: tykkään seurata muiden elämää (:D) ja saada inspiraatiota omaan pukeutumiseen. Lisäksi tällaisena kosmetiikkaintoilijana tykkään erityisesti meikkivinkeistä ja hiusjutuista joita useimmista muotiblogeistakin silloin tällöin löytyy :) ja pitää vielä mainita, että sinänsä erikoista on myös se, että suosikkiblogejani eivät suinkaan ole ne ns. minun tyyliseni blogit vaan täysin erilaisen mutta jostain syystä minua miellyttävän tyylin omistavat bloggaajat.

 • Salla

  Hei!

  Olen kohta 22-vuotias nuori nainen, ja muotiblogeja luen inspiraation tähden! :) Koukuttava kirjoitustyyli ja hurmaavat kuvat ovat myös plussaa!

 • Päivi

  28 vuotta ja luen muotiblogeja saadakseni vinkkejä omaan pukeutumiseen ja se on kivaa tekemistä esim työmatkan viihdykkeeksi

 • susann

  Aivan upeita koruja!! Ikää on kohta 23 ja olen lukenut muotiblogeja jo kohta 6 vuotta. Ne ovat mukavaa ja rentoa ajanvietettä joka vie ajatukset pois arjesta ja on mukava lukea jo tutuksi käyneiden bloggaajien kuulumiset ja samalla pysyy kärryillä muodista :)

 • EmmaS

  Kauniita ovat! Upeita värejä! Olisi onni voittaa tuollaiset pinkit tai turkoosit korvikset :)

  Ikää on 25v. Seuraan tällä hetkellä muutamia eri muotiblogeja. Etsin niistä inspiraatiota omaan pukeutumiseeni ja tyyliini. Muotiblogeja seuraamalla pysyy myös “ajan hermolla” ja ovathan ne loistavaa viihdykettä pitkän työpäivän päätteeksi :) kuin naistenlehtiä! Harkiten otetut, kauniit kuvat ovat ilo silmälle ja niitä katselee mielellään muotiblogeissa. Aurinkoista kevättä sinulle Mrs.V :)

 • kristiina

  Voi miten ihania korviksia, niin kesäsiä! :)

  Mä luen blogeja koska ne usein piristää mua ja toimii mulle vähän niinku naistenlehtinä. Tykkään muotiblogeista, mutta myös lifestyle-blogeista, parasta on kun pystyy samaistumaan bloggaajan elämäntilanteeseen tai muuhun. Blogien lukeminen on tosi hyvä ja antoisa harrastus :)

 • anni

  28-vuotias. Luen blogeja koska niistä saa helposti ja keskitetysti inspiraatiota ja vinkkejä pukeutumiseen ja ajankohtaisiin juttuihin. Oikeastaan seuraan vaan sun blogiasi säännöllisesti koska siitä saan irti kaiken mitä haluankin. Aika parikuisen tytön äitinä ei juuri kyllä muuhun riittäisikään.

 • Paula

  Olen 56-vuotias nainen enkä ole koskaan ollut kiinnostunut muodista. Tyttäreni kertoi blogistasi ja niinpä minusta on tullut suuri fanisi ja samalla myös ihan muotifriikki, kiitos sinulle :)

 • Satu

  Olen 33-vuotias ja seuraan muutamaa muotiblogia saadakseni inspiraatiota omaan pukeutumiseeni. Myös kauniita kuvia on mukavaa katsella on kyseessä sitten muoti tai sisustus.

  Tähän arvontaan oli pakko osallistua, sillä meillä on tänään 5v hääpäivä ja häissämme tehostevärinä oli turkoosi (kaasojen mekot ja servietit). Sitten turkoosi kausi meni itselläni hetkeksi ohi, mutta jälleen tänä keväänä tuo väri on miellyttänyt silmää…

 • saaära

  Voi miten upeat korvakorut! Ja tuo kaunis turkoosin sininen tuo ihan mieleen Välimeren :)

 • Linda

  Luen muotiblogeja sillä minulla ei yksinkertaisesti ole aikaa seurata muotia, mutta suosikkiblogien selaaminen menee aamukahvin/iltapalan ohessa mukavasti ja pysyy tietoisena muodin kulusta, muotia kun kuitenkin rakastan :)

 • Anniina

  21 v. Luen muotiblogeja saadakseni inspiraatiota pukeutumiseeni :)

 • Blogisi on ainut pelkkä muotiblogi, jota luen. Sulta ainakin saa kivoja tyylivinkkejä ja tieto kauden trendeistä:)

 • Laura

  Olen 24- vuotias nainen. Muotiblogien lukeminen on mukavaa rentoutumista. Töissä joudun pukeutumaan työtakkiin ja blogeista saan esimerkiksi kivoja vinkkejä miten voin piristää niitä näkyviä osia asustani näyttääkseni persoonalliselta itseltäni. Lisäksi blogien lukeminen on hyvää vastapainoa pääsykokeisiin lukemiselle. Kaiken lukemisen ei tarvitse olla nin raskasta ja vakavaa :)

 • Ihanan näköisiä korviksia, täytyy tutustua näihin vielä paremminkin :)

  Ikää on 19 vuotta ja muotiblogeja luen, jotta voisin ammentaa niistä insipiraatiota omaan pukeutumiseeni sekä omaan blogiini :)

 • Bella

  Oi, miten joku voi osata tehdä noin hienoja ja arvokkaan näköisiä koruja itse!?

  Olen lähes 18-vuotias ja olen selaillut muotiblogeja tässä viimeiset pari kolme vuotta. Muotiblogeista on ihana saada uusia ideoita ja inspistä omaan arki- ja juhlapukeutumiseen! :) Myös bloggaajien kertomukset omasta elämästään ja positiivisesta asenteestaan ovat mielenkiintoisia ja yritänkin ottaa niistä vinkkiä omaan asenteeseenikin :)

 • jjohanna

  Olen 17-vuotias ja vasta hiljattain innostunut muodista/vaatteista ja muotiblogeista on ihanan helppoa hakea inspiraatioo ja rakastan kauniita vaatteita ylikaiken ! :)

 • Olen 26-vuotias 2,5-vuotiaan tytön hemmamamma ja luen muotiblogeja hakeakseni inspiraatiota omaan pukeutumiseen. Muotiblogeissa pilkahtelee ihania uutuuksia ja tulevia trendejä. Kauniita blogeja on ihana lukea myös visuaalisuuden takia, upeat kuvat ja kollaasit ja sitäkin upeammat bloggaajat ovat inspiroivia! Erityisen hyvä blogi menee vähän kuin chick lit kirjallisuudesta :D

 • Kat

  Ikäni on 23 vuotta. Elämäni on melko kiireistä – opiskelen ja teen töitä – joten shoppailun sijaan lueskelen usein pukeutumisvinkkejä muotiblogeista ja tilaan vaatteita netin kautta.

 • Noora

  Ihanat korvikset! (: Oon nyt ihan rakastunu kaikkiin väreihin ja mulla ei oo yhtiäkään värikkäitä korviksia vielä (:

  Olen 18 vuotta ja luen sun blogia koska sulla on ihania vaatteita ja teet muodista postauksia ja mua kiinnostaa hirveesti muoti ja saan inspistä omaan pukeutumiseen (:

 • ensu

  Ihanat ovat, olen ehdottomasti mukana. Olen 16v opiskelijatyttö, joka haluan pysyä kärryillä mikä on juuri nyt trendikästä; ei niinkään soveltaakseni itselleni vaan ehkä jopa välttääkseni niitä juttuja, joita juuri nyt ihan kaikki suosivat.

 • magdalena

  Aivan ihanat korut (: Luen muotiblogeja inspiraation takia. Ikää 24.

 • ananas

  Oon kohta 17-vuotias ja muotiblogeja seuraan varmaankin siksi, että yksinkertaisesti rakastan vaatteita ja kauniita kuvia.

 • Emppuliisa

  Olen 24- vuotias. Luen blogeja, sillä ne ovat minulle pieni pako arjesta. Opiskelun (ja kevään viimeisten tenttiinlukupuristusten) lomassa palkitsen itseni kurkkimalla blogeja ja ihmisten tyylejä ja asuyhdistelmiä. Niistä saa omaankin arkeen hyviä vinkkejä, jotka todella tulevat tarpeeseen kiireisenä kriisiaamuna kun “mulla ei oo mitään päällepantavaa”. :)

 • millam

  Täällä pian 17-vuotias tyttö, muotiblogeja olen lukenut viitisen vuotta! Kurkistus muiden elämään on mahtavaa ja olen löytänyt oman tyylini – vaikka muuttuuhan se tässä kokoajan. Vaatteet ja muoti ovat tulleet tärkeämmäksi kokoajan ja saan jatkuvaa inspiraatiota ja vinkkejä blogeista :-)

 • Tiinu

  Olen 29v ja asunut jo joitain vuosia töiden takia eri maissa Afrikassa. Luen muotiblogeja, koska tykkään kaikista kauniista asioista, ideoista ja myös tavaroista, mutta täällä esimerkiksi muoti- ja kauneuslehdet ja kivat pikkukaupat (ja isommatkin) ovat vähissä. Muotiblogit, kuten omasi, ovat kuin pieni eurooppalainen “window shopping”-hetki, joten kiitos siitä!

 • eltsu

  Mä oon 17 vuotias lukiolainen. Mä luen muotiblogeja tosi innokkaasti ihan päivittäin, aina täytyy käydä kattomassa jos uusia päivityksiä olisi tullut! Luen blogeja koska niistä voi saada joskus jotain inspiraatiota omaankin pukeutumiseen mutta suurin syy on se että mä vaan yksinkertaisesti rakastan vaatteita ja asusteita ym, ja on aina tosi mielenkiintosta vaan nähä mitä ihmisillä on päällä ja tietty siinä samalla seurata näiden upeasti pukeutuvien ihmisten elämää vähän muutenkin! :)

 • Eve

  Ihanan värisiä koruja, alko heti tekee mieli hommata kasa värikkäitä korviksia!

  Oon 25 vuotias ja luen muotiblogeja, koska niistä saa hyviä ideoita omaan pukeutumiseen. Oma vaatekaappi on saanutkin aika ison kolauksen sen jälkee kuin aloin lukemaan blogeja. Se on myös kiva tapa rentoutua työpaivän jälkeen :) Hyvää kesän alkua sinulle :)

 • Helssu

  Olen 29-vuotias ja luen muotiblogeja ajankuluksi. Niiden avulla voi unohtaa päivän askareet edes hetkeksi.

 • Eppu

  Ikäni on 22 vuotta. Luen muotiblogeja saadakseni inspiraatioita oman pukeutumiseeni ja saadakseni kaikkea erilaista tietoa muodista ja siihen liittyvistä asioista. Blogien ansiosta pysyy myös tietoisena monien nettikauppojen erilaisista tarjouksista. Toki muotiblogien lukeminen on myös hyvä tapa kuluttaa aikaa :D Erityisesti tykkään kun pikkuvauvani menee päikkäreille niin on ihanaa itse vain rentoutua siksi aikaa lukemaan blogeja ja hörppimään teetä:) luksusta!

 • JonnaN.

  Moi. Ikää löytyy 29v. Luen muotiblogeja, erityisesti tätä blogia arjen vastapainoksi. Teen henkisesti haastavaa ja raskasta työtä sairaiden lasten parissa, niin on hyvä työpäivän jälkeen saada ajatukset töistä pois lukemalla muotiblogeja ja heittäytyä pois hetkeksi arjesta. Voisin siis väittää, että nämä muotiblogit auttavat mua myös jaksamaan taas töissä paremmin :) t. JonnaN.

 • hyppyromantikko

  onpas ihanat, niin keveän näköiset vaikka on väriä ja kokoa :) ikää 22v. ja luen blogeja niistä saatavan hyvän mielen takia. Lisäksi on niin rentouttavaa katsella opiskelujen ja töiden jälkeen muiden arkea :)

 • Riikka

  Ihanan turkooseja korviksia ! Tosi nättejä :)

  Ikää mulla on 16 vuotta, ja muotiblogeja tulee seurattua aika paljonkin. Niistä yritän saada inspistä omaan pukeutumiseen ja muutenkin ne on kivaa ajanvietettä :)

 • jasu

  Ikäni on 45 v (totta se on…). Luen blogeja, sinun ja parin muun, siksi että on hauska tietää mitä on “ilmassa”, ja blogeista sen saa kiinni paremmin kuin lukemalla lehtiä tms.

 • Tea

  24. Luen muotiblogeja saadakseni inspiraatiota omaan pukeutumiseeni ja pysyäkseni kärryillä uusista trendeistä. Työpäivät kuluu suojavaatteiden alle verhoutuneena, joten vapaalla on kiva panostaa vähän enemmän pukeutumiseen ja blogit ehkä vaikuttaa eniten niihin omiin hankintoihin.

 • Meri

  Kauniita koruja! :) 20-vuotias olen ja seuraan satunnaisesti muotiblogeja piristääkseni arkea. Tästä blogista tykkään erityisesti, koska bloggaajalla tuntuu olevan tyylikkyyden lisäksi positiivinen ja ystävällinen asenne elämää ja muita ihmisiä kohtaan.

 • Tyttö Turusta

  Ikä on 25 vuotta, joten kovaa vauhtia ollaan menossa kohti kolmeakymppiä! :D Muotiblogeja seuraan ennen kaikkea, jotta saisin inspiraatiota omaan pukeutumiseen. Ja onhan se yksinkertaisesti myös rentouttavaa katsella toinen toistaan upeampia kuvia. :) Aurinkoista vappua!

 • Hanna

  Ikäni on 21 vuotta. Omat opiskelut (tällä hetkellä International Relations) keskittyvät niin suurelta osin maailmanparantamiseen ja maailman epäkohtien miettimiseen, ja kun satun muutenkin olemaan tämmöinen pohdiskelijaluonne, niin on ihanaa välillä päästä rentoutumaan ajattelemalla jotain ihan muuta.

 • A.E.

  Oi nyt on pakko taas osallistua ku niin ihana arvonta!

  Eli oon 21 vuotias nuori neidon alku joka on löytänyt blogimaailman ihmeellisen maailman tuossa vasta 2 vuotta sitten, jolloin aloin seuraamaan vieläkin muutamaa tänäpäivänä seuraamaani blogia :) Itse en ees ollut aikasemmin niin hirveesti kiinnitäny huomioita pukeutumiseen, meikkaamiseen ja ylipäätäsä laittautumiseen joten mun elämä on suorastaan parantunu ihan vaa blogeja lukemalla :) Mä tykkään niin kovasti kaikkien kivojen bloggajien piristävistä postauksista mistä on itellekin hyötyä :) Ehkä mä jonain päivänä uskallan liittyä teidän seuraan blogimaailmaan :)

 • Venlla

  Olen 18 vuotias tyttö, ja selailen muotiblogeja silloin kun kaipaan inspiraatiota pukeutumiseen, tai haluan vaan muuten irti arjesta hetkeksi aikaa. Tykkään tyylistäsi, sekä blogistasi ja seuraan sitä päivittäin :)

  Ihanan kesäisen värisiä nuo kaikki korvakorut! Ja nuo turkoosit kelpaisivat kyllä :)

 • Toffeetiikeri

  Ikää on kertynyt 28 vuotta. Muotiblogeja luen, koska se on mulle sopiva tapa irroittautua arjesta. Samalla voi inspiroitua ja poimia jotain pieniä piristäviä juttuja omaan pukeutumiseensa.

 • Niina

  Ikäni on 31v. Muotiblogeja luen, koska niistä löytää ihania vaatteita, asusteita ja kauneusvinkkejä. Tottakai myös uudet tavat yhdistellä vaatteita kiinnostaa myös. Työskentelen myös muodin parissa.

 • aatullah

  olen kohta 34-vuotias .olen vasta löytänyt muotiblogisi ja olenkin seuraillut sitä ahkeraan saadakseni inspiraatiota omaan pukeutumiseen. kaikki “silmänruoka” (sisustus,meikit,muoti,kauniit kuvat) on kiinnostanut jo pienestä tytöstä asti.

 • linsku

  Olen vasta 16-vuotias ja luen aika vähän muotiblogeja, mutta life style -tyyppisiä paljonkin. Sun blogia luen, en ehkä niinkään uusien muotijuttujen takia, vaan koska olet aivan ihana ja sydämmellinen ihminen:) pidän sun kirjotustyylistä ja ihan oikein, ettei paljasta liikaa elämästään nettiin kaiken kansan luettavaksi! Mutta jos nyt muotiblogeja luen niin kyllä ehkä kauniiden vaatteiden ja kuvien takia.

 • nepa

  Ikä 21v. Luen muotiblogeja lähinnä vain siksi, että muotifriikkinä haen niistä inspistä omaan pukeutumiseen jne.. Lisäksi muotoblogit saavat mielen hetkeksi pois omasta arjesta ja hetken tuntuu kuin omia murheita ei olisikaan :)

 • Haidi

  Oi upeita korvakoruja ja tuo poncho on niiin kaunis! :)

  Ikää löytyy 22-vuotta! Muotiblogeja seuraan saadakseni ideoita omaan pukeutumiseen ja osaa blogeista, sinun mukaan lukien, olen lukenut niin pitkään että on kiva kuulla mitä ihmisille kuulu ja nähdä kuinka he muuttuvat! Huomaa samalla itsekkin miten omakin elämä vie! En osta mtn naisten lehtiä, koska en koe ehtiväni lukemaan niitä tyäsin :D (haha) joten luen mielummin blogeja :) enenmmän kuvia ja astetta henkilökohtaisempia. Enemmän tosi elämää :)

 • siirpa

  Todella kauniita korvakoruja! jos vaikka kerrankin kävis tuuri :D

  Ikää 17 vuotta. Muotiblogeja oon lukenut tosi pitkään jo monta vuotta. Tykkään vaatteista ja kaikesta pukeutumisesta ja blogeista saa aina paljon inspistä. Lisäksi koulupäivien jälkeen kunnon rentoutusta lukea uudet postaukset. :)

 • Miibsi

  Vielä hetken 27v. ja muotiblogeja luen ajantasaisten trendien vuoksi, kun täällä peräkylässä hiilataan aina jäljessä :) Nuo turkoosit korvakorut ovat upeat! Laittaisin ne kesän valmistumisjuhliin.

 • Taru

  Olen 18 vuotias .Muotiblogeja luen vain harvoja ja niitä,jotka keskittyvät pinnallisiin asioihin kuten pukeutumiseen ja kauneudenhoitoon. Blogeista etsin inspiraatiota ja vinkkejä omaan pukeutumiseeni.

 • Ihan mielettömiä koruja!

  Olen 21-vuotias opiskelija, ja luen muotiblogeja niinkin yksinkertaisesta syystä kuin että olen niin kiinnostunut kaikesta muotiin ja kauneuteen liittyvästä! Blogit tarjoavat opiskelijaystävällisen vaihtoehdon muotilehdille ;) Tosin voidaan pohtia, kuinka moni blogeista on enää nykyään varsinaisesti muotiblogeja – suurin osa taitaa nykyään olla enemmänkin lifestyle-blogeja. Sinun blogisi tekeekin poikkeuksen ja erottuu kirkkaasti joukosta high fashion-jutuilla ja laadukkailla teksteillä :)

 • Essie

  Olen 19 vuotta ja luen muotiblogeja ajankulukseni sekä saadakseni inspiraatiota omaan pukeutumiseeni. Muoti on lähellä sydäntäni joten muotiblogeja tulee kyllä seurattua hyvinkin montaa;)

 • Jaana

  Ikäni on 34 ja luen muutamia muotiblogeja hakeakseni inspiraatiota omaan pukeutumiseeni. Tynkään myös ihan yksinkertaisesti vain katsella kauniita kuvia, joita blogit tarjoavat. Olen nuorempana työskennellyt muodin parissa, nykyisessä työssäni kuitenkin olen yksi työyhteisöni harvoista naisista ja omassa tiimissäni ainoa nainen, joten aika vähän pääsen juttelemaan vaate- ja kenkäasioista ihan normaalissa arjessa =D Blogit tarjoavat kommenttibokseissa tähän “keskusteluun” mahdollisuuden.

 • iina

  Vau! Olen 17 ja muotiblogeja luen ennen kaikkea mielenkiinnosta, toki niistä saa myös ideoita omaan pukeutumiseen!:)

 • siiri

  Ooh kuinka täydellisiä korviksia!

  Olen 25-vuotias ja luen säännöllisesti noin kymmentä täysin erilaista muotiblogia. Haen erilaisilta kirjoittajilta inspiraatiota sekä uusia ideoita omaan pukeutumiseeni. Tämän vuoksi lempparipostauksiani ovatkin päivänasupostaukset. :)

 • Anna T.

  Ihanaa turkoosia, siihen väriin ei vaan ikinä kyllästy! :)

  Olen 20-vuotias. Tutustuin koko blogimaailmaan kosmetiikkablogien (sekä meikki- ja kynsiblogien) kautta, ja pikkuhiljaa tutustuin myös muotiblogeihin. Muotiblogit on avartanu mun käsitystä muodista, joka oli mun mielestä ennen ahdistavaa ja outoa. Nyt seuraan muotia säännöllisesti, ja uskallan laittaa esim. huiman korkeat korot jalkaan miettimättä mitä muut ajattelee asiasta, kunhan itse tykkään. :)

 • Piia

  Olen 34 vuotias, ja luen pääasiassa sinun blogiasi, se on kaunis ja laadukas, saan siitä toooosi kivoja vinkkejä pukeutumiseen… ja usein hyvän mielen kaupan päälle :) Ehkä ne pukeutumisvinkit on pääasia miksi luen.

  BTW turkoosi on ihan ykköslempivärini kesällä, aivan upeat on nuo korvikset. Voi kun onni suosisis!!

 • 28, koska blogaaminen ja blogien lukeminen on mukava harrastus!

 • aiai

  Olen 22, ja pidän blogiasi porttina pois arjesta ja sen kiireistä. :)

 • Minzu

  Olen 26-vuotias. Luen muotiblogeja (tai oikestaan vain juuri tätä blogia), koska en kerkeä hirveästi seurata muotia muuta kautta, kuten lehdistä. Täältä löytää helposti kaiken olennaisen muodista. Lisäksi blogisi kautta voin ihastella kaunista pukeutumista, kun itsellä ei siihen ole niin usein mahdollisuutta. Teen päivät siivoustyötä ja sen jälkeen lähden koira – ja hevosharrastuksiin, joten laittautuminen jää itsellä vähemmälle. Pidän myös siitä, että postaat muodin lisäksi monipuolisesti muistakin aiheista, kuten sisustuksesta. Omaan kotiin saa kivoja vinkkejä.

 • Emma

  Olen 19-vuotias tyttö Espoosta. Luen muotiblogeja, koska saan niistä inspiraatiota omaan pukeutumiseeni. Tätä nimenomaista blogia luen sen aitouden ja bloggaajan upean tyylin vuoksi.<3

 • Aivan ihanat, toi sävy on ihan täydellinen turkoosi! :)

  Olen 18-vuotias ja luen muotiblogeja, koska saan niistä inspiraatiota sekä pukeutumiseen että elämään ylipäätään. Muotiblogien äärelle on mukava tulla levähtämään ja rentoutumaan stressaavien koulupäivien päätteeksi. Ihanat postaukset tuovat arkeen iloa! :)

 • kiiiia

  olen 19-vuotias ja tykkään lukea blogeja siksi koska ne irrottavat mielen edes hetkeksi omasta arjesta , eli pistävät aivot narikkaan! :)

 • anu

  Olen 17-vuotias tamperelainen tyttö. Luen muotiblogeja päivittäin, sillä niistä saa aivan loistavasti irti kaikenlaisia vinkkejä. Myös siksi että tykkään seurata ihmisten erilaisia tyylejä ja tapoja joilla he ilmaisevat itseään.

 • -laura

  Aivan ihania koruja! Olen 24-vuotias ja seuraan oikeastaan vain sinun blogiasi. Luen blogia koska minusta on ihana irrottautua arjesta ja saada pukeutumiseen vinkkejä. :)

 • tiinu

  Noi korvakorut ovat aivan ihanat! :) Ikää on kohta 23 vuotta ja muotiblogeista haen inspistä sekä naistenlehtimäistä luettavaa. :)

  Mukavaa vappua! :)

 • Branilla

  Ihania korvakoruja! Olen 24-vuotias ja luen muotiblogeja haaveilun, esteettisyyden ja muotivinkkien takia.

 • Laura

  Olen 24-vuotias, muotiblogeja luen ihan inspiraatiota hakeakseni. En omaa luonnostani “muotisilmää” ja siksi onkin helppo “vakoilla” ihmisiä, jotka ymmärtävät muodin ja trendien päälle ja ottaa heidän pukeutumisistaan mallia ja ideoita oman tyylini rakentamiseen. :)

 • Sonja

  Olen 20 vuotias muotiblogien suurkuluttaja. Saan niistä inspiraatiota omaan pukeutumiseeni ja sisustukseen myös! Tykkään myös lukea erilaisia arvosteluja jostain tuotteista ennen ostopäätöstä.

 • Emmi

  Olen 23 ja luen muotiblogeja että saisin inspiraatioita omaan pukeutumiseeni ja saa vähän hengähtää niistä arjen raskaistakin asioista.

 • maiju

  Heissan!

  Oletpa saanut hyvin kauniita koruja lahjaksi. Olen 26-vuotias ja luen muotiblogeja samasta syystä, kuin monet muutkin kommentoineista eli saadakseni inspiraatiota pukeutumiseeni. Harmi vain, että suurin osa blogeista on näitä ns. lifestyle blogeja. Haluaisin enemmän blogeja, jotka ovat täysin muotiblogeja eli ei ruokaohjeita tai kuntosalivinkkejä…

 • jonna

  Muotiblogit ovat parasta ajanviihdettä minulle. Tykkään seurata muiden tyttösten elämää, saan heiltä inspiraatiota, tykkään kauniista kuvista jne =)

 • Paula

  Hei:)

  Miten kauniita nuo korut ovatkaan! Minä olen 43v. ja luen muotiblogeja löytääkseni aikuiseen makuun pieniä mausteisia ja piristäviä yksityiskohtia. Lämpenen aina kausimuodille äärimmäisen hitaasti ja siksikin yritän pysyä edes hiukkasen ajan hermolla:)

 • Mister

  En varsinaisesti lue muotiblogeja, mutta selaan silloin tällöin tyttöystävältäni salaa hänen seuraamiaan blogeja. Jokin niissä vain koukuttaa, kenties viehättävät kirjoittajat ja vaihtelevat tyylit.

  Olen 19-vuotta, heh. :)

 • Ellu

  Ikä 20v, ja koen muotiblogien lukemisen olevan omaa vapaa-aikaa jolloin kaikki muut murheet ja kiireet unohtuu :) Haen inspiraatiota ja upeiden ihmisten ajatuksella kirjoittamia kirjoituksia.

 • jjansku

  Olen 19–vuotias, ja olen lukenut muotiblogeja viiden vuoden ajan siksi, että niiden avulla on voin irtautua arjesta ja sen murheista ja voin keskittyä välillä kaikkeen hömppään :)

 • Karkki

  Kivoja kauniita koruja mutta monet noista kuvista oli aika epätarkkoja…?

 • Elli

  Turkoosit korvikset raikastais kyllä asun ku asun ens kesänä! Olen 25- vuotias ja seuraan muotiblogeja nähdäkseni miten “tavalliset” ihmiset yhdistelevät kauden trendejä päivittäiskäytössä.

 • Tytti

  Onpa kauniita ja hyvin toteutettuja koruja! Itse olen 16-vuotias ja luen muotiblogeja sillä olen itsekkin kiinnostunut muodista! Tällähetkellä kylläkin luen vain sun blogia sillä sun vaatetyyli on niin lähellä sellaista josta itsekkin pidän.Näistä muotiblogeista saa niin paljon muotivinkkejä ja inspistä omiin asuihin :)

 • Denimdrops

  Ihanat!

  Olen 34 vuotias kotiäiti ja haen muotiblogeista inspistä, hyvää mieltä ja oman ajan piristystä. Luen myös vauvablogeja ja seuraan innolla odotustasi :)

  Ihanaa kevättä!

 • Lepe

  Olen 31v. Muotiblogit ovat vähän kuin saisi uuden muoti/naistenlehden käsiinsä; täynnä ihania kuvia vaatteista, kengistä ja laukuista. Niin ja tietenkin kauniita ihmisiä. Sopivaa aivojen nollausta ja inspiraatiota omaan tyyliin.

 • Pakkohan tähän arvontaan oli osallistua, kyseessä on aivan ehdoton lempparivärini ja todella kauniit korvikset! Toivottavasti arpaonni suosisi… :) Olen 16-vuotias ja muotiblogit ovat aivan mahtavia, koska niiden avulla saa paljon inspiraatioita pukeutumiseen ja omaan blogiin. Muotiblogeihin voi myös uppoutua helposti moneksi tunniksi unelmoimaan:)

 • Pearl

  Aivan upeita koruja! Eli itse olen 20 vuotias ja luen muotiblogeja koska se antaa inspiraatiota omaan pukeutumiseen. Minusta on ihana saada nähdä muiden vaatekaappeihin.Samalla on eturivissä näkemässä uutuukset muotimaailmassa!

 • inaa

  Aivan ihania korviksia! Varsinkin just noi turkoosit sopis niin hyvin miun ylppärimekkoon ♥

  Olen siis 18- vuotias ja seurailen muotiblogeja saadakseni uusia ideoita omaan pukeutumiseeni. Lisäksi blogien lukeminen on tietenkin ihan mahtavaa piristystä ja rentoutusta arkeen! Lukemiseen keskittyessä ei tarvitse ajatella pääsykokeita eikä muita stressaavia asioita.

 • roosa

  Aivan ihania koruja, herkullisen värisiä!

  Olen 18vuotias ja tykkään lueskella muotiblogeja, koska ne vaan antaa niin paljon inspistä omaan pukeutumiseen.

  Sinun blogisi on kyllä ainoa jota tulee luettua ihan päivittäim:) Minusta on myös ihanaa kun pääsee arjesta vähän irtautumaan, kun lulee blogeja. Saa katsella kauniita kuvia ja ihania asuja!

 • Piipi

  Itselläni tulee mieleen näistä silmiä hivelevistä korviksista hieman Snö of Sweden- korut, mutta nämä korut on viety tyyliltään atetta persoonallisemmalle ja katseet vangitsevammalle tasolle ! Olen sattuman kaupalla löytänyt blogisi ja ihastunut tyyliisi, joka inspiroi ja piristää ! Olen 20-vuotias. Seuraan muutamaa muutakin blogia ja sinun omasi on yksi koukuttavimpia ! Tykkään päivän asu- päivityksistäsi ja ottamasi kuvat ovat aina upeita ! Tyylisi ja ulkonäkösi muistuttaa ajoittain paljon Kate Middletonia :)

 • tuuli

  Ikää on 17 vuotta ja luen aika laajasti monenlaisia muotiblogeja. Mielestäni on hauska seurata jonkun ihmisen mietteitä ja asuja plus aina saa jotain uusia ideoita ammennettua omaankin tyyliinsä sitäkautta:)

 • Olen 21v ja aloitin blogien lukemisen pari vuotta sitten ihan mielenkiinnon vuoksi, nyt olenkiin jäänyt sitten koukkuun kun blogeista saa niin paljon ihanaa inspiraatiota ja niissä näkee mielenkiintoisia ihmisiä :)

  ps. ovatko nuo sun omat ripset vai kävitkö laittamassa :o

 • mari

  Olen 15-vuotta. Pidän vaatteista ja pukeutumisesta paljon ja sen vuoksi haen inspiraatiota blogeista. Pidän blogistasi, koska täältä saa tietää mikä on oikeasti tyylikästä ja sitä voi yhdistellä omaan pukeutumiseensa oman makunsa mukaan. Asusi ovat aina upeita ja pidän blogistasi paljon! =)

 • melika-

  Olen 22-vuotias ja seuraan muotiblogeja saadakseni inspiraatiota omaan pukeutumiseen ja onhan se mukava katsella kun ihmiset ovat pukeutuneet kauniisti.

 • Lotta

  Olen 21 -vuotias ja luen useita muotiblogeja lähes päivittäin. Blogit vievät mieleni pois arjesta ja tuovat hyvää mieltä. Saan muotiblogeista myös paljon inspiraatiota omaan pukeutumiseen ja muuhun elämään.

 • jenn

  Olen 18-vuotias. Miksikö luen muotiblogeja? Jaa-a, sitä onkin vaikea sanoa :) jokin aika sitten yhtikäs mikään vähänkin pukeutumiseen viittaava ei kiinnostanut pätkääkään. No nyt olen kai jollakin asteella hyväksynyt kroppani, joka ei kuitenkaan koskaan ole missään nimessä ollutkaan lihava tms., nyt vain tajusin sen! :D Haluan päästää kroppani oikeuksiinsa, ja lisäitsetuntoa saan näistä blogeista. Saan myös inspiraatiota, kivoja ideoita ja vinkkejä ja on mukava päästää hetkeksi irti omasta elämästä lukemalla muiden elämästä.

 • Karolina

  Olen 26-vuotias ja muotibolgeja on lukenut jo usemman vuoden ajan. Niistä saa hyviä vinkkejä ja myös inspiraatiota. :)

  Nuo korvikset olisivat oikein oiva lisä korukokoelmaani! :))

 • Lisa

  Heip! Ikäni on 28v. ja luen muotiblogeja inspiraation takia. Blogit ovat kuin naistenlehtiä minulle, paitsi että voin itse vaikuttaa siihen mitä minun “lehteni” sisältää. Kauniit, laadukkaat kuvat merkitsevät paljon ja aiheet ovat ns. lifestyle blogeja liittyen muotiin, sisustukseen ja matkailuun.

 • rosa

  Turkoosi onkin tämän vuoden lempivärini! Täydelliset korvakorut, jotka pristää ihanasti päivää! :)

 • Sasha

  Heippa!

  Olen 22 v.

  En oikeastaan seuraa muotiblogeja, vaan sellaisten kirjoittajien blogeja, joiden tyylit inspiroivat minua (he kaikki eivät välttämättä ole profiloituneet muotiblogin kirjoittajiksi).

  Mukavia vapun päiviä :)

 • Mase

  Huomenia! Olen 29-vuotias ja pari vuotta lueskellut muotiblogeja. En ehkä ihan niin paljon ole innostunut muodista, että jaksaisin/ehtisin kovin monelta sivustolta päivässä etsiä tietoa. Muotiblogeista saa paljon tietoa kätevässä paketissa. Kiva aamurutiini!

 • miu

  ikää löytyy 26, ja luen blogeja kevyenä arjenpiristäjänä. btw, nuo olisivat niiiin ihanat kesäkorvikset, toivottavasti arpaonni suosisi :D

 • Jaeida

  Ihanat! :)

  Olen 22 ja seuraan muotiblogeja, koska saan niistä hyviä vinkkejä omaan tyyliini. Poimin erityylisistä blogeista eri asioita, joita toteutan itselläni. Lisäksi muotiblogien lukeminen rentouttaa ja on ihanan kevyttä vastapainoa oppikirjojen lukemiselle :)

 • EA

  Olen 18 vuotias ja luen muotiblogeja saadakseni inspiraatiota omaan pukeutumiseeni (ja sitä varsinkin strictly style blogi tarjoaa;)) Koukkuun olen myös jäänyt ihanien kuvien ja sisustusjuttujen takia..

 • Todella kauniita korvakoruja! Jotenkin erilaisia, erottuvat massaketjujen valikoimista!

 • Kay

  37-vee eli vähän sieltä vanhemmasta päästä lukijakunnassasi :) Muotiblogeja seuraan inspiraation, kauniiden kuvien ja niin kuin joku muukin täällä on jo todennut, arjesta irtautumisen vuoksi. Sinun blogiasi on ilo seurata, kun sieltä löytyvät nämä kaikki.

  Turkoosit korvakorut ovat todella kauniit. Harvoin käytän roikkuvia ja isoja korvakoruja ja kuten sinullakin, myös minulla niissä pitää olla sitä jotain ja näissä sitä todella on!

 • Ida

  Aivan mahtavan yhteistyökampanjan olette saaneet aikaiseksi! Tykkään paljon, että bloggaajat tekevät yhteistyötä tälläisten pienempien yritysten kautta. Näin lukijat saavat tutustua kokonaan uusiin brändeihin ja yrityksiin, joista ei muuten tietäisi mitään. :)

  Ikää minulla on 17 vuotta. Olen lukenut jo monta vuotta muotiblogeja, joskus vähemmän ja joskus taas enemmän. Ne antavat niin paljon inspistä pukeutumisessa, kuin muissakin asioissa. Monesti blogeissa törmää (mukaanlukien sinun blogisi) niin mahtaviin kirjoituksiin, jotka avaavat omat silmätkin ja pistävät miettimään elämän oikeasti tärkeitä asioita. Blogit myös piristävät aina huimasti omaa päivääni ja siksihän niiden lukemista ei missään nimessä voi lopettaa vaikka joskus kiireiden takia joutuu karsimaankin jostain. Kuitenkin seuraan blogeja bloglovinin kautta joten mikään tärkeä postaus ei pitäisi jäädä välistä. ;)

  Oikein ihanaa kevättä ja kesää sinulle! Sinulla on varmasti mahtavia ja unohtumattomia aikoja tiedossa, joten muistahan nauttia joka hetkestä! :)

 • Annina

  Olen 19 ja seuraan muotiblogeja jotta saisin inspiraatiota omaan pukeutumiseen!:)

 • Saara

  Täytin juuri 21 vuotta. Blogeja luen varmaankin lähinnä viihdyttääkseni itseäni. Saan blogeista myös inspiraatiota ja vinkkejä pukeutumiseen, sisustukseen ja joskus matkakohteenkin valintaan! =)

 • Taru on kyllä ihan äärimmäisen taitava!! <3 :) Nää on ihan mielettömän kauniit!!!:)

  Minäkin haluan ehdottomasti osallistua arvontaan:))) Eli täällä lähenee 25 kohta ja noh, muotiblogit nyt ovat ihan intohimoni;) Blogeista ei vaan koskaan lopu inspriraatio:) Ihanaa viikonloppua murunen <3

 • Christa

  Olen 35-vuotias ja muotiblogeja seuraan saadakseni ideoita omaan pukeutumiseeni, kosmetiikkaan ym. sekä vain ihastellakseni toisten ihania tyylejä :)

 • Sanni

  Olen kohta 19-vuotias, ja luen muotiblogeja lähinnä ajan kuluksi, Enemmän luen ruoka- ja lifestyleblogeja, ja sinun blogisi onkin ehkä ainoa muotiblogi, jota seuraan säännöllisesti.

 • Olen 21 vuotta ja seuraan muotiblogeja lähes päivittäin. Yksi syy tähän on se että rakastan tutkia erilaisia pukeutumistyylejä ja vaatteita ja pidän kauniista ihmisistä. :) Toinen syy on että haen muiden pukeutumisesta inspiraatiota omaan tyyliini. Käyn samat blogit läpi joka aamu kahvikuppi kädessä. Siinä on hyvä tapa rentoutua heti aamusta :)

 • annakaroliina

  Heippa! Olen 21 v vielä :) tykkään seurailla muotiblogeja, koska niissä näkee kauniita asioita, vaatteita, asusteita, koruja, kosmetiikkaa, kenkiä <3 ja mikä parasta aivan ilmaiseksi! Ja milloin haluan, sillä enimmäkseen kattelen kännykällä.

  Ihana arvonta ja plussaa siitä,kun sähköpostiosoitetta ei tarvii kaikille näyttää :)

 • Sabina

  Ikää 25 vuotta, luen muotiblogeja, jotta saisin kivoja vinkkejä pukeutumiseen! Pidän erityisesti Koska omassa työssäni joudun pukeutumaan melko virallisesti, saisi esimerkiksi värillisillä korvakoruilla, huiveilla yms. piristettyä asua mukavasti :)

 • Ellu

  Voi että miten nätit korvikset, olisivat ihanat kesäksi!

  Olen 20 vuotta vanha ja luen muotiblogeja melkeenpä liikaa… :D haen niistä inspiraatiota omaan pukeutumiseen, mutta ehkäpä suurin syy on rentoutuminen – muotiblogit toimivat minulle vähän kuin muotilehtien päivitettynä versiona :)

  Pakko sanoa tähän loppuun vielä että tykkään tosi paljon blogissasi erityisesti pohdiskelevista ja syvällisistä kirjoituksista, vaikutat sisäisestikin tosi kauniilta ihmiseltä :) tuollaisia kirjoituksia lisää siis vaan ;)

 • Sofia

  Olen 23-vuotias ja pidän muotiblogien lukemisesta, koska saan niistä hyviä vinkkejä omaan pukeutumiseeni. Rakastan myös kauniita kuvia ja ihailen erilaisia pukeutumistyylejä.

 • Voi miten upeita! Minulta löytyy samantyyppinen turkoosi tunika johon nuo sopisivat ihanasti.

  Vastauksena kysymykseen: Ikäni on 28 ja muotiblogeja luen monestakin syystä -yksi tärkeimmistä lienee ideoiden hakeminen.

 • Mytty

  Olen 28 ja luen blogeja oikeastaan vain ajankuluksi. On hauska seurata muiden elämänmenoa ja katsella kauniita kuvia. Harvasta saan oikeasti inspiraatiota pukeutumiseen paitsi jostain yksittäisestä hankinnasta, mutta sinun blogi on yksi niistä harvinaisista joita seuraan ihan muodinkin takia. Kaikki catwalk inspikset, omat yhdistelyt ja omat versiot julkkisten lookeista on ihan mahtavia :)

 • Empska

  Ensinnäkin, näytät todella todella kauniilta ekassa kuvassa! Onnelliselta ja seesteiseltä :)

  Itse olen 22 vuotias ja minulle muotiblogit ovat kuin naistenlehti. Aloin lukemaan blogeja ollessani Aasiassa reppureissaamassa, blogit olivat se minun oma juttuni ja oma aikani. Oli ihana sukeltaa kaikkeen kauniiseen ja jotenkin huolettomaan, kun muuten reissu oli aika stressaava.

  Ja reissusta palatessa en ole päässyt irti muotiblogeista, enkä kyllä haluaisikaan! :) En edes tilaa mitään naistenlehtiä enään, kun koen saavani juuri oikean annoksen kaikkea ihanaa hömppää ja välillä syvällisempiäkin ajatuksia blogeista :)

  Aurinkoista viikonloppua koko perheelle, ihanaa kun kevät näyttäisi vihdoin olevan jo täällä suomessakin! :)

  Empska

 • jennj

  Oi, aivan ihanat korvakorut!! Olen 19-vuotias, ja luen muotiblogeja jotta saisin inspiraatiota omaan pukeutumiseen :)

 • koivutar

  Ikinä en ole vielä kommentoinut, mutta nämä kauniit korut saivat minut sen tekemään. Olen 34-vuotias, enkä voi sanoa seuraavani muotiblogeja, oikeastaan sinun blogisi on ainut jota käyn katsomassa säännöllisesti ja syy siihen on, että sinun tyylisi on hyvin samanlainen kun omani. Käyn siis varastamassa ideoita :)

 • Maarit

  Kaunista huomenta ja kiitos ihanasta postauksesta! :) Hienoa, että tuet nuoria, lahjakkaita yrittäjiä!

  Tässä vastaukseni kilpailua varten:

  tavoittamiseen.

  Kerro ikäsi sekä syy miksi sinä luet muotiblogeja?

  Vastaus: 29 ja syitä on monia: olen huomannut, miten muotiblogeissa on visuaalisesti kauniita kuvia ja bloggaajat ovat usein ajan hermolla- tai joskus jopa edellä. Olen törmännyt usein tilanteeseen, jossa olen saanut kuulla jostain kivasta jutusta tai tuotteesta ainoastan blogien kautta. Koen blogit suhteellisen puolueettomaksi esimerkiksi tuotearvostelujen tekemisessä tai muiden palveluiden suosittelussa. Lisäksi minusta on tätä blogia kiva lukea, koska tämä on positiivinen ja visuaalisesti toteutettu erittäin hyvin ja kuvissa on kauniita asioita. Tässäpä oikeastaan pääkohdat nyt ainakin.

  t. Maarit

 • Kohta 22 vuotta, haen muotiblogeista inspiraatiota omaan pukeutumiseeni ja tyyliin.

 • san-su

  22 v.

  Luen muotiblogeja ihan vain sen takia, että tykkään katsella muiden tyylejä pukeutua, uskallusta kokeilla uusia, jänniä ja mielikuvituksellisia vaateyhdistelmiä. :) Ja ne ovat hyvää ajanvietettä, kunnon aivojen nollausta!

 • Nuori naisenalku olen, sitä enempää en haluaisi ikääni paljastaa.

  Itse luen muotiblogeja saadakseni aivan mahtavia pukeutumis- ja kauneusvinkkejä. Olen huomannut pukeutumisessani suuren muutoksen sen jäkeen, kun olen eksynyt näille sivustoille, sillä rupesin panostamaan itse enemmän asuihini ja yksityiskohtiin. Lueskeluni perustuu myös siihen, että saan välillä haaveilla niistä tuotteista, mitä muutkin pukevat päällensä ja yhdistellä erilaisia yksittäisiä paloja erilaisista tyyleistä. En harmiseni itse “uskalla” vielä pukeutua kovin rohkeasti, mutta suuntani on todellakin nousuun päin sen jälkeen kun olen muotiblogeista innostunut. Kokeilen kotona sillointällöin erilaisia rohkeasti yhdistettyjä vaatekappaleita, mutta vielä en ole niiden kanssa julkisilla paikoilla esittäytynyt. Ehkä vielä joskus…. :–)

 • Reetta

  Olen 34- vuotias nainen. ( huh, tuo ikä tuntuu aina kirjoitettuna jotenkin isolle, varsinkin kun tuntee olevansa vielä 28, ikuisesti ;) )

  Asiaan siis, luen muotiblogeja saadakseni vinkkejä pukeutumiseeni, kauneudenhoitoon ja oikeastaan mihin tahansa elämän keveisiin ja kauniisiin asioihin, hömppään niin sanotusti .. Sitähän tässä suht kovassa ja raa’assa maailmassa ei koskaan ole liikaa. Olen myös naistenlehtien suurkuluttaja, ja alkaessani lukea blogeja luulin, etten niin paljoa enää tuhlaa lehtiin. Väärä luulo, nyt elämääni ilahduttaa sekä blogit että lehdet, ( tietenkin niiden elämää suurempien asioiden lisäksi , niistä ei sen kummemmin, nythän oli kyse blogeista) Kiitos sinulle ihanista vaatevinkeistä, ja kauniista ajatuksista elämästä.

 • Tia Mäkinen

  Luen muotiblogeja säännöllisesti, sillä se ruusuntuoksuinen hetki uuden jutun parissa tekee mielen teräväksi ja antaa potkua päivään! Inspiraatio on myös yksi oiva avaava sana miksi blogeja varmasti luetaan, luotan siihen että esimerkiksi sinulla on jokaiselle päivälle mieluisa juttu mihin tarttua ja pitää kiinni, ja hei niin on ollutkin. Siitä kiitos! <3

 • Ikä 22-v. En juuri lue muita muotiblogia kuin tätä, mutta tätä luen inspiraation, hienojen kuvien ja ihanan bloggaajan takia. :)
  Turkoosi on aina ollut lempivärini, tai siis isninen kaikessa skaalassaan. Nuo korvakorut ovat kyllä todella kauniit, joka värissä. :)

 • Voi että, onpa kauniita koruja! Rakastan tuollaisia isoja korviksia ja niiden käyttäminen on jostain syystä minulle luontevampaa kuin vaikka statement-kaulakorujen.

  Minä luen muotiblogeja samasta syystä kuin ennen luin muotilehtiä. Haluan pysyä perässä siitä, mitä tulee ja menee ja katsoa kauniita kuvia ja saada vinkkejä pukeutumiseen, ennen kaikkea yhdistelyyn. Blogit ovat aika lailla korvanneet minula lehdet. Kannen pitää olla tosi kiinnostava, että enää ostaisin muotilehden!

  Kiitos Mrs V. kivasta arvonnasta!

 • Beany

  Ikää 28v. Etsin muotiblogeista inspiraatiota omaan pukeutumiseen ja tietoa vaikkapa laukkujen laadusta jos olen ostamassa ennestään tuntematonta merkkiä. Blogeista löytyy myös paljon hyödyllistä tietoa nettikaupoista, vinkkejä uusista merkeistä jne. Ja monia selailen ihan puhtaasti visuaalisista syistä :)

  • Beany! Laitatko vielä kommentin missä on e-mail osoitteesi? :) Joten jos onnetar suosii niin varmistun oikeasta Beanystä! :)

 • jennie

  20. Muotiblogit saavat ajatukseni pois arjen kiireistä:)

 • Susa

  Oi kun ihania korviksia! Siis ei vois enempää mun tyylistä ollakkaan! :)

  Ikäni on 22 vuotta ja muotiblogeista säännöllisesti seuraan oikeastaan vain sinun blogiasi ;) Joten en osaa sanoa mitään hyvää syytä – oon vaan jäänyt koukkuun.. :) Muita blogeja satunnaisesti lukeneena voin kuitenkin sanoa, että tykkään sinun blogistasi juuri sen takia, että aiheet vaihtelevat paljon – vaikket omasta elämästäsi kerrokkaan niin blogisi erottaa muusta massasta juurikin nuo irtaudu arjesta postaukset sekä ihanat koirajutut sun muut, jotka ovat mahtava lisä jo valmiiksi hyvien muotipostausten joukkoon :) Joten kaipa lopullisena syynä blogisi lukemiseen sitten olisi vaikka se, että tulee yleensä aina hyvä mieli lukiessa ja katsellessa ihanan symppiksiä postauksia :)