CATEGORIES

Style Steal – Preen vs. H&M

14.5.2012

Muistattekos tämän beigen mekkoni, jonka viime kesänä löysin Nina’sin putiikista Helsingistä? Puku oli juuri sellainen, millaisen olin päiväuniini piirrellyt. Uskokaa ihmetykseni, kun löysin pienen unelmani valmiina vaaterekistä roikkumasta! Esittelin mekon teille täällä blogissa kun se pääsi neitsytmatkalleen viime vuoden Elle Style Awardseihin.

ssellestyleawardsasusssyyskuu27092011_0007

Nyt kun olen hieman kartoittanut tämän kevät/kesän juhlamekko valikoimaa – törmäsin H&M:n verkkokaupassa mekkoon, joka käy loistavasti style steal versiona tästä Preenin mekostani. Väreinä on tarjolla luunvalkoinen sekä vaalea roosa. Joten jos tämä minun viime vuonna esittelemäni mekko viehätti, nyt löytyy hyvin edulliseen hintaan henkkamaukasta vastaava!

sshmprod

Onhan noissa paljon yhteistä? Eikös? Varsinkin kun H&M versiosta lähtee vielä nuo olkaimetkin irti. Minua muuten viehättää kovasti tuon H&M mallin päällä näkyvä persikkainen statement-koru… Löytyisiköhän sitäkin valikoimasta? Ainakaan verkkokaupan puolella sitä ei ollut saatavilla.

ellestyleawardsasuteksti-copy

Maybe some of you remember this beige dress of mine that I showed you guys last year? I was so excited when I found this dress! It was exactly the style that I had been dreaming of for years and I could not believe my eyes when I saw it hanging in front of me in a store rack! As I was browsing through the different dress trends for this summer, I came across this model from H&M. The resemblance is obvious. Therefore, if you were infatuated by this Preen number of mine, now you have the chance to get a very similar model from H&M!

16 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Sade

  Tuo Preenin mekko on kertakaikkisen upea, olen jopa hieman vihertävä kateudesta ;)

  Toisaalta, mekko ei imartelisi minua, sillä minun poikamainen vartaloni ja lakananvalkoinen ihoni ei vain sopisi tuon kaunokaisen kanssa. Toisin kuin sinulle se on täydellinen, kun on kauniin päivettynyt iho ja upea vartalo! :)

  http://notmythings.blogspot.com/

 • sofia

  Ainakin Sellon Hennesissä oli vielä muutama päivä sitten tota persikan/nuden sävyistä korua piikki täynnä.. :)

 • Oi että, mekkokin on todella kaunis, mutta SINÄ se vasta upea oletkin <3 Ja pyh ja pah tuolle aiemmalle kommentoineelle rusketuksestasi. Kuka nyt ei haluaisi tuollaista päivetystä vartalolle??! Kyllä minä ainakin, mutten koskaan saa noin kauniin ruskeaa sävyä;) Joten tyytyväinen saat todellakin olla upeaan hipiääsi:) Pus ja ihanaa loman jatkoa:)

 • Juhla-asukollaaseja alkoi heti päässä pyörimään. :) Tykkään muutenkin suunnitella erityisesti asuja juhliin ja kun nyt ei ole ystävillä tai siskolla mitään juhlapukeutumisen aihetta niin teenpä niitä ideointeja sitten ihan omaksi ja lukijoiden iloksi. :)

 • On muuten yllättävän samanlainen tuo hennesin mekko, kuin tuo Preenin mekko.

  Todella kauniita kuvia susta, mekko sopii sulle todella hyvin ja väri sopii päivettyneeseen ihoon.

  • Eikö olekin! Siihen kuin törmäsin niin tuli tuo oma vanha heti mieleen! :) Kiitos paljon :)

 • Juu, täälläkin nähty korua keskustan henkalla:). Ja kiitos hyvästä mekko vinkistä, ihastelinkin sitä “alkuperäistä” sulla. Ihanaa lomaa! <3

  • Kiitos paljon vinkistä! Mä täällä Espanjassa yritän jo kurkata jos löytyisi oma täältä! :) Kiitos paljon! :)

 • so last season

  Vähemmän rusketusta tekisi olemuksestasi raikkaamman.

  • Rusketun todella helposti ja tuolta vaan näytän kesäisin :) Otin sitten aurinkoa tai en :) Ja itse pidän tästä luonnollisesta väristäni kovin :)

 • Ihana mekko. Tulisipa jo tietoon niitä kesän juhlia, jos jotain on luvassa. Kauhea hinku päästä suunnittelemaan juhla-asuja. :)

  Tosin tästä sain kivan postausidean juhla-asuihin liittyen! :)

  • Toivottavasti kohta on jo liuta kutsuja rivissä niin pääsee kauniit kesämekot käyttöön! :) Millaisen idean sait? :)

 • Eilen juuri ihastelin tuota korua myymälässä joten kyllä sitä löytyy!

  • Oooh! Mulla on tarkoitus käydä H&M liikkeessä muutenkin valkoisia MAMMAhousuja katsomassa (olisi eka äitiysvaate jonka ostan :/) joten koruosastollekin siis ;) Koruihin aina mahtuu ;)

 • Filippa

  Heippa! Kuvassa näkyvää statement kaulakorua pitäisi löyty liikkeistä nudena ja turkoosina. T: Henkkamaukan myyjä

  • Kiitos paljon avusta! Nyt siis vaan liikkeeseen etsimään upeutta! :) Tulee muuten värien välillä valinnanvaikeus! :D