CATEGORIES

Viikonloppu kirpparimyyjänä

24.5.2012

Viime viikot ovat menneet sellaisessa kiireessä (viimesintä viikkoa lukuunottamatta, milloin nautin loman netittömyydestä ;)) että olen unohtanut kokonaan toivottaa teidät tervetulleeksi omastakin puolestani Helsingin Nosturiin vaatekirpparille!

Olen siellä monen muun bloggaajan tavoin myymässä eteenpäin vaatteitani, jotka ansaitsisivat rakastavan kodin. Muuton myötä lukuisat pahvilaatikot täyttyivät tavarasta, joista minun oli erottava. Kaikki eivät yhteen paikkaan yksinkertaisesti vain mahtuneet. Täten raa’alla kädellä kävin läpi vaatteitani, joille ei tarpeeksi käyttöä viime vuosina ole löytynyt.

Eli nyt lauantaina (26.5) sekä sunnuntaina (27.5) tule tekemään löytöjä Nosturiin! Tapahtuma on molempina päivinä 9.00 – 15.00 ja osoite on Telakkakatu 8. Lisätietoa löydät täältä.

Yritän ottaa joitakin kuvia vielä myyntiin tulevista tavaroista, mutta voin nyt jo sanoa, että myytävää on PALJON. Jotta saisin mahdollisimman paljon tavaraa käsistäni, tulen hinnoittelemaan tavarat hyvin edullisin hinnoin.

Jos olet keskustan alueella nauttimassa kauniista säästä, poikkea siis Nosturissa! :)

23 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Hanna

  Hei ja kiitos aivan mahtavasta blogista! Olen lukenut tätä nyt parin kuukauden ajan ja olen aivan koukussa : ) Sulla on niin kauniita kuvia ja kirjoitat inspiroivasti.
  Täytyy yrittää huomenna tulla heti aamusta kirppikselle tekemään löytöjä. Huomasin, että kirjoit ns. pitkäselkäisyys-ongelmasta, itselläni on vähän sama “ongelma”. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin paita joka hiljallee kipuaa ylöspäin.
  Mukavaa kirppisviikonloppua sulle ja toivottavasti nähdään : )

  • mrs v

   Voi että miten kiva että olet sitten löytänyt tiesi tänne! Toivottavasti näemme huomenna! Loistavaahan olisi, jos Nosturin kirppis vetäisi paljon porukkaa ja minulle ei jäisi enää myytävää sunnuntaille :D Epäilen kyllä, sillä kamaa riittää :D Joo, mulla sama homma. Varsinkin nyt kun on raskaana ja tuo iso pallomahakin vetää iahan kaiken entistä ylemmäs! :DMutta toivottavasti siis huomiseen!

 • Bella

  Hei pitääkin varmaan tulla käväisemään! Ennen kun muutin Helsinkiin jotenkin kammosin kirppareita, tuntui, että niissä haisi aina pahalle ja en löytänyt mitään itselleni sopivaa. Helsinkiin muutettuani innostuin kuitenkin ensin Valtterista, minkä jälkeen onkin tullut bongailtua joitain ihania löytöjä kirppiksiltä :) Mutta aivan mahtavuutta päästä näkemään sun vaatteita myynnissä, can’t wait! :)

  • mrs v

   Tiedätkö, mä olen kirpparineitsyt! En ole koskaan ollut myyjänä enkä ole käynyt muualla kuin Hietsun ulkoilmakirppiksellä kiertelemässä kesäisin :/ Mutta huomiseen toivottavasti! :)

   • Bella

    Juu mulla oli vähän sama juttu vielä vuosi sitten, sitten iski yllättävä innostus :) Mulla on taktiikkana bongailla ensin kivannäköisesti pukeutunut myyjä ja sen perusteella katsella hänellä myytävänä olevia vaatteita :D
    Aikamoinen kokemus oli suunnilleen kuukausi sitten, kun olimme ystäväni kanssa itse myymässä vaatteita Valtsussa. Oli aikamoinen kaaos, kun siellä oli niin paljon ihmisiä, mutta oli ihan kiva, että vaatteet ym. pääsivät uusiin koteihin :)

 • M

  Yksi turkulainen pääsee KERRANKIN mukaan pääkaupunkiseudun rientoihin, jesjesjes!!! :D Saako sua tulla muuten moikkamaan? :)

  Ja anteeksi tä kommenttiboksin raiskaus, jos sitä nyt taas vähän rauhottuisi.. :D

  • mrs v

   Ihana M, no tottakai saa tulla moikkaamaan! :) IHana saada kaikille teille siellä ruudun toisella puolella kasvot! Vaikka sinun kauniit kasvosi olenkin jo ihanasta blogistasi nähnyt ajat sitten :)

 • Kirsi

  Kuulostaa mahtavalta! Hyvä tuuri että minulla vuorotyöntekijänä sattuu olemaan molempina päivinä iltavuoro töissä…ehdin siis mainiosti piipahtamaan paikalla jo heti aamulla :)

 • Veronica

  Voi harmitus etten asu siellä päin! Mulla on reissu sinne päin vasta parin viikon päästä :( Mutta kiva kuulla, että on tulossa blogikirppikseenkin tavaraa myyntiin :)

 • linda

  Oon tulos vaan sun takia! :)

  • mrs v

   Jee! :) Mahtavaa, nähdään siellä! :)

 • Höh, harmi ettei ole viikonloppuna asiaa (tai aikaa lähteä) pääkaupunkiseudulle. :( Mutta toivottavasti tulee kiva kirppisviikonloppu! :)

  • mrs v

   Voih! noh, onneksi minäkin pääsen pian ajan kanssa postailemaan juttuja Olivian uuteen blogikirppikseen! :)

 • Salla

  Heips!
  Minkä kokoisia vaatteita suurinpiirtein myyt? Kiitos vastauksesta jo etukäteen :)

  • mrs v

   Eniten S -kokoa, mutta joitakin M-kokojakin voi olla!

 • anonyymi

  Todella hienoa päivää teille ja toivottavasti lukijat teette upeita löytöjä! Oletko ajatellut koskaan pitäväsi nettikirppistä? Tietysti siinä on paljon vaivaa kun joutuu tuotteet postittelemaankin, mutta näin meillä kaukana helsingistä asuvilla olisi mahdollisuus myös tehdä upeita löytöjä! :)

  • mrs v

   Olivian uusiutuneille nettisivuille on avautunut blogikirppis, jonka kautta tulen myymään hieman arvokkaampaa tavaraa mitä en uskalla kirpparille tuoda. Joten sinulla on myös mahdollisuus osallistua vaikka tämä kerta meneekin sivusuun!

 • Kiitos vinkistä! Olenkin juuri vkl:na tulossa “isolle kirkolle”.
  Onko nuo laukutkin tulossa myyntiin vai pelkästään vaatteita?

  • mrs v

   Ei ikävä kyllä nuo kuvassa tulevat laukut eivät ole tulossa myyntiin. Nuo kuvat ovat itseasiassa kaikki vana muuton keskeltä ja jätän muutenkin myytävät arvokkaammat kengät/laukut kirppispöydästä pois, sillä moni on varoittanut minua pitkäkyntisistä :/ Joten ne arvokkaimmat tavarat on tulossa Olivian blogikirppikselle, mutta la-su kirppiksellä on myynnissä mm. Lacosten paitoja jne :)

 • Jii

  Nyt harmittaa niiiin paljon, etten asu pk-seudulla tai ole juuri tulossa sinne!

  • mrs v

   Voih! no onneksi mulla on tulossa tuonne Olivian blogikirppis osioon myös tavaraa! :)

 • Oona H.

  Julkaisetko koska facebook kilpailun voittajan?

  • mrs v

   Myöhemmin vielä tänään facebookin puolella ;) Ole kärppänä siis! :)